Η σταθερή αξία του φορητού gaming

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να απολαμβάνει τα αγαπημένα του games ακόμα κι αν βρίσκεται εν κινήσει. Δες παρακάτω, όλες τις επιλογές για φορητό gaming και διάλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου life style.

 

Μια φορητή κονσόλα στην τσέπη σου

Τα smartphones και τα tablets είναι πλέον πολυεργαλεία για δουλειά ή ψυχαγωγία. Έχοντας το κατάλληλο application μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Άλλωστε έχουν πλέον αρκετή υπολογιστική ισχύ ώστε να «τρέχουν» και βαριές εφαρμογές όπως είναι τα σύγχρονα video games. Έχουμε δει ιδιαίτερα δημοφιλή παιχνίδια κονσόλας να μεταφέρονται με απόλυτη επιτυχία στα κινητά, αλλά και πολλούς τίτλους οι οποίοι αναπτύσσονται αποκλειστικά για iOS και Android να προσφέρουν εξαιρετικά γραφικά.

Ενδεικτικά, εάν σου αρέσουν τα ανταγωνιστικά παιχνίδια, και θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός και στο mobile gaming, τότε πρέπει να παίξεις Fortnite. Το δημοφιλές multiplayer battle royale game της Epic Games προσφέρεται δωρεάν και είναι πανομοιότυπο τόσο σε γραφικά όσο και σε gameplay. To πιο συναρπαστικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι ότι υποστηρίζει crossplay, πράγμα που σημαίνει ότι επιτρέπει στους κατόχους φορητών συσκευών, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, Mac και Windows PC να παίζουν μαζί.

Οι λάτρεις του “retro gaming” μπορούν να απολαύσουν όλα εκείνα τα retro πλέον games των δεκαετιών ‘70, ‘80 και ‘90. Με μια γρήγορη αναζήτηση σε Play Store και Apple Store θα βρεις πολλές επίσημες εκδόσεις εκείνων των παλιών τίτλων, ports και παραλλαγές από ανεπίσημους developers ακόμα και emulators ειδικοί για κινητά.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation , Nintendo Switch, Xbox, PC, smartphone, tablet.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη