Η Team Phantasma είναι η πρωταθλήτρια του GLL Spring Split 2022

by Aggeliki Tsoukana

 

 

 

Το Greek Legends League Spring Split 2022 ολοκληρώθηκε σηματοδοτώντας την επιστροφή των διεξαγωγών εκδηλώσεων eSports στη χώρα μας, όντας παράλληλα event μεγάλης σημασίας για τους οπαδούς του League of Legends. Στον μεγάλο τελικό αγωνίστηκαν οι WLGaming και Team Phantasma, σε ένα τουρνουά όπου νικήτρια ομάδα είναι αυτή που θα κερδίσει σε τρία παιχνίδια. Ο αγώνας διήρκησε τέσσερις ώρες, κατά τις οποίες το κοινό παρακολούθησε πέντε παιχνίδια γεμάτα ένταση και ανατροπές.

Ο Κωτσόβολος, ως χορηγός της ξεχωριστής αυτής διοργάνωσης στον χώρο του gaming ήταν εκεί, να εμψυχώσει και έμπρακτα να στηρίξει τον όμορφο αυτό θεσμό.

 

 

Πρώτος τίτλος για την Team Phantasma

Η Team Phantasma απέσπασε τον πρώτο της τίτλο νικώντας την WLGaming με 3-2. Μάλιστα κατάφερε να ξεκινήσει καλύτερα από την αντίπαλη ομάδα της και στα πέντε παιχνίδια, παρόλο που έχασε στα δύο από αυτά. Αμφότερες οι ομάδες υπέπεσαν σε λάθη της στιγμής, γεγονός που δεν προκαλεί ιδιαίτερες εκπλήξεις καθώς η πιθανότητά τους εμπεριέχεται πάντα σε ένα LAN event. Σχεδόν κάθε λάθος τιμωρήθηκε από το αντίπαλο team, χαρίζοντας σε όλους όσους παρευρέθηκαν στις εξέδρες της αίθουσας Γιώργος Κασιμάτης του ΟΑΚΑ και σε όσους παρακολούθησαν μέσω stream ένα δυνατό θέαμα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ήττα της ομάδας – φαβορί της βραδιάς, η οποία είχε στεφθεί πρωταθλήτρια του GLL Winter Split 2021.

Κάπως έτσι η Team Phantasma πέτυχε έναν από τους πολυπόθητους στόχους της, διατηρώντας την καλή φόρμα που επιδεικνύει τους τελευταίους μήνες. Παράλληλα επιβεβαίωσε πως είναι το φαβορί στα early games κάθε αγώνα και έδειξε πως μαθαίνει γρήγορα από τα λάθη της, αναπροσαρμόζοντας τη στρατηγική της αυτοστιγμής. Στο τέλος του μεγάλου τελικού το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη δόθηκε δικαιωματικά στον Vaynedeta, o οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την ομάδα του και εξασφάλισε καίρια kills που κυριολεκτικά πάγωσαν την WLGaming. Ο Peppe ήταν επίσης ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τη νίκη της Team Phantasma.

 

 

Τα gaming/eSports events επέστρεψαν θριαμβευτικά

Η διοργάνωση του Greek Legends League Spring Split 2022 ένωσε ξανά ένα μεγάλο κομμάτι της gaming κοινότητας της χώρας μας ως ένα φυσικό και ψηφιακό event. Είναι το πρώτο event της κατηγορίας του για την τρέχουσα δεκαετία, γεγονός που οφείλεται στην πανδημία του κορωνοϊού και στα επακόλουθα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν. Η εκρηκτική και γεμάτη ενθουσιασμό ατμόσφαιρα που κυριάρχησε στον χώρο της αίθουσας Γιώργος Κασιμάτης του ΟΑΚΑ θα μείνει αξέχαστη στους φίλους του gaming.

To Here to Play και φέτος, με μεγαλύτερο μάλιστα ενθουσιασμό, στήριξε το gaming μέσα από τον σημαντικό αυτό θεσμό που έφερε επιτέλους κοντά τους gamers! Η επιτυχία της διοργάνωσης προμηνύει ακόμα καλύτερα πράγματα για το μέλλον του χώρου.

 

Δες στο παρακάτω βίντεο όλους τους αγώνες του μεγάλου τελικού:

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη