IFA 2018: Lenovo με νέους φορητούς υπολογιστές & Smart Home Essentials

by K Admin

 

Τις νέες της συσκευές σε μια ευρεία γκάμα κατηγοριών που εκτείνονται από τις έξυπνες οικιακές συσκευές έως τα laptop και το AR, παρουσίασε σήμερα η Lenovo στο Βερολίνο, στα πλαίσια της IFA.

Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε τα Lenovo Smart Home Essentials, τη νέα οικογένεια συνδεδεμένων συσκευών της εταιρείας, που στόχο έχουν να βάλουν τάξη στο κατακερματισμένο τοπίο των έξυπνων συσκευών προσφέροντας μια απλή, ενοποιημένη λύση για πολλές διαφορετικές ανάγκες.

Το Lenovo Link λειτουργεί ως κέντρο ελέγχου για τη διαχείριση όλων των συνδεδεμένων συσκευών, που μπορεί να περιλαμβάνουν εργαλεία όπως το Smart Plug, που μπορεί να συνδεθεί σε κάθε πρίζα επιτρέποντας τον έλεγχο οποιασδήποτε συνδεδεμένης συσκευής, μια έξυπνη κάμερα παρακολούθησης με υποστήριξη υπέρυθρης νυχτερινής όρασης και αμφίδρομο ήχο, καθώς και το Smart Bulb, τον λαμπτήρα που επιτρέπει τον εξ αποστάσεως προγραμματισμό του φωτισμού.

 

 

 

Στο μέτωπο των πιο “παραδοσιακών” συσκευών τα βλέμματα τράβηξε το Yoga Book C930, το laptop με τις δύο οθόνες, όπου στη θέση του θα περιμέναμε το πληκτρολόγιο συναντάμε μια οθόνη E Ink που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως εικονικό πληκτρολόγιο όσο και για την ανάγνωση κειμένων και διατήρηση σημειώσεων μέσω της  πένας που συνοδεύει τη συσκευή.

Το ThinkPad X1 Extreme, από την άλλη, είναι ένα ισχυρότατο laptop 15 ιντσών που φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί το Macbook και το Dell XPS με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του να περιλαμβάνουν 4K HDR οθόνη, κάρτα γραφικών GeForce 1050 Ti της Nvidia, επεξεργαστή Intel Core i7, έως 64GB DDR4 RAM και σκληρό δίσκο έως 2TB PCIe SSD.

Όλες οι νέες προτάσεις της Lenovo αναμένονται και στην Ελληνική αγορά μέσα στο Φθινόπωρο.

Μπορείς να δεις ακόμη