Ημέρα της Γυναίκας με smart λύσεις για καλύτερη ζωή

by Despoina Sachini

 

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια ακόμα αφορμή αναγνώρισης της πολυτιμότητας του γυναικείου φύλου. Φέτος, τη γιορτάζεις με smart λύσεις που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου, στη φίλη σου, στη σύντροφο, σύζυγο ή στη μητέρα σου!

 

 

Ο ψηφιακός προσωπικός βοηθός που σου αξίζει

Το Google Assistant και η Alexa της Amazon είναι οι βοηθοί φωνής που είναι σχεδιασμένοι για να απαντήσουνε σε όλες τις ερωτήσεις και τις απαιτήσεις σου. Ένα έξυπνο ηχείο με βοηθό φωνής γίνεται το δεξί σου χέρι όταν ακούς μουσική μέσω Bluetooth ή Wi-Fi, προσφέροντας πρόσβαση σε μια πληθώρα διαφορετικών υπηρεσιών ροής μουσικής όπως το Amazon Music, Spotify κ.ά. Χρησιμοποίησε τη φωνή σου για να επιλέξεις τις αγαπημένες σου playlist, να φτιάξεις ατμόσφαιρα ρυθμίζοντας θερμοκρασία και φωτισμό, ή να αναζητήσεις πληροφορίες στο διαδίκτυο για τις εργασίες σου ή για την ψυχαγωγία σου. Ο έξυπνος βοηθός θα εμφανίσει τις καλύτερες για σένα προτάσεις. Ηχεία όπως το Amazon Echo Dot 3ης γενιάς διαθέτουν λειτουργίες που «συνεργάζονται» με συμβατούς αισθητήρες καπνού, ή αντικραδασμικούς ανιχνευτές ανοίγματος και σε ειδοποιούν κάθε φορά που εντοπίζουν καπνό, θόρυβο ή παραβίαση, προστατεύοντας τον χώρου σου.

 

 

Φτιάξε ατμόσφαιρα με έξυπνες λάμπες

Κάθε μέρα είναι διαφορετική για τη σύγχρονη γυναίκα. Φτιάξε το φωτισμό ανάλογα με τις ανάγκες σου και τη διάθεσή σου! Οι έξυπνες λάμπες Philips Hue σου προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι για να το πετύχεις. Συνδύασε τη με γέφυρα (bridge) Philips και έλεγξε όλα τα φώτα από το κινητό, το tablet ή με τη φωνή σου. Προγραμμάτισε χρονικά την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των έξυπνων λαμπών LED, ώστε να ανάβουν λίγο πριν από τη δύση του ήλιου ή την ώρα που γυρίζεις κάθε μέρα στο σπίτι από τη δουλειά.

 

 

Για καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι

Ένας έξυπνος καθαριστής αέρα θα σου εξασφαλίσει καθαρή ατμόσφαιρα, δίχως οσμές και επιβλαβή αλλεργιογόνα. Συνδέεται με το οικιακό δίκτυο και μπορείς να το ελέγχεις από οπουδήποτε με τη χρήση εφαρμογής στο κινητό σου. Τσέκαρε την ποιότητα του αέρα, τη θερμοκρασία, την υγρασία, προσάρμοσε την ισχύ του ανεμιστήρα και όρισε ώρα ενεργοποίησης της συσκευής. Παράλληλα, με έναν έξυπνο αφυγραντήρα θα μπορείς να ενημερώνεσαι και να ρυθμίζεις τα ιδανικά επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας στον χώρο σου με προηγμένη τεχνολογία Wi-Fi, από όπου κι αν βρίσκεσαι. Με τη βέλτιστη ρύθμιση των επιπέδων υγρασίας εξασφαλίζεις αποδοτικότερη θέρμανση και πιο υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

 

 

Έλεγξε όλο το σπίτι

Σύνδεσε ένα έξυπνο ηχείο με βοηθό φωνής σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού, όπως το Somfy Tahoma, για διαχειρίζεσαι και να ελέγχεις οποιαδήποτε συνδεδεμένη σε αυτό συσκευή, όπως IP κάμερες ασφαλείας, αισθητήρες κι ανιχνευτές, παράθυρα κ.ά., απλά χρησιμοποιώντας τη φωνή σου. Ενεργοποίησε την έξυπνη καφετιέρα σου καθώς πηγαίνεις στην κουζίνα, χαμήλωσε τα φώτα για να δεις την αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση με ένα άγγιγμα στην οθόνη του κινητού σου. Ενημερώσου για τη θερμοκρασία στο σπίτι, ή λάβε ειδοποιήσεις για ό,τι συμβαίνει στο σπίτι από τους εγκατεστημένους έξυπνους αισθητήρες και κάμερες ασφαλείας.

 

 

Γιατί το αξίζεις!

Κάνοντας μια βόλτα στο kotsovolos.gr θα ανακαλύψεις μια πληθώρα επιλογών σε έξυπνα ηχεία, έξυπνες λάμπες και έξυπνες πρίζες, για να ελέγχεις όλες τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι με ένα άγγιγμα στο smartphone ή στο tablet σου, ή με τη φωνή σου.
Έλεγξε όλες τις συνδεδεμένες οικιακές συσκευές και οργάνωσε πιο εύκολα την καθημερινότητά σου. Εξοικονόμησε χρήματα, μείωσε το άγχος, και ζήσε περισσότερες ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Μπορείς να δεις ακόμη