Γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας, με συσκευές για υγεία και ευεξία

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Κάθε σύγχρονη γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με τα σημάδια της κούρασης, συνδυάζοντας οικογένεια, καριέρα και τις προσωπικές της ανάγκες σε ένα αφόρητα φορτωμένο πρόγραμμα. Ευτυχώς, η τεχνολογία παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι πάντα γεμάτη ενέργεια, και ταυτόχρονα να αναδείξεις όλη σου τη γοητεία και την ομορφιά.

 

 

Φέρε τη γυμναστική στο σπίτι

Προσπαθείς να βρεις χρόνο για γυμναστήριο, αλλά η καθημερινότητά σου δεν στο επιτρέπει. Ήρθε λοιπόν η ώρα να πάρεις τη γυμναστική στα χέρια σου. Μπορείς να γυμναστείς στο σπίτι, άνετα, πρακτικά και χωρίς να αγχώνεσαι αν θα αργήσεις ή αν θα βρεις θέση στον διάδρομο.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής περιλαμβάνει αερόβιες αλλά και ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ανάλογα με τους στόχους και τις ανάγκες του καθενός.

Γάντια προπόνησης με περικάρπιο, όπως τα Toorx, θα προστατεύσουν τα χέρια σου και θα σου προσφέρουν καλύτερα κρατήματα κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου. Αν έχουν διπλό λουράκι στον καρπό, θα έχεις ακόμα μεγαλύτερη προστασία των καρπών σου.

Σίγουρα θα χρειαστείς και ένα δάπεδο για να προστατεύσεις το πάτωμά σου.

Αν ο στόχος σου είναι η απώλεια βάρους, τότε μία ζώνη ή μία φόρμα αδυνατίσματος, όπως οι ζώνες επαγγελματικής εγγύησης της Toorx, θα σε βοηθήσουν με την εφίδρωση και την καύση λίπους.

Αν θέλεις να το πας ένα βήμα παραπέρα, ανακάλυψε τα πιο σύγχρονα όργανα γυμναστικής και κάνε τον χώρο σου ένα μικρό -πλην όμως ολοκληρωμένο- γυμναστήριο!

 

 

Για να απολαμβάνεις καθημερινά τα πιο θρεπτικά ροφήματα

Αν η υγιεινή διατροφή παραμένει ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων σου, τότε το διαιτολόγιό σου είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει γενναίες ποσότητες φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Γιόρτασε την κάθε σου μέρα, με υγιεινά ροφήματα που μπορείς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα, χάρη στην τεχνολογία.

Επένδυσε σε ένα αποχυμωτή για να παρασκευάζεις μόνη σου φρέσκους χυμούς για σένα και όλη την οικογένεια. Μπορείς, επίσης, να αξιοποιήσεις ένα μπλέντερ με λειτουργία κενού αέρος για την παρασκευή δροσιστικών smoothies χρησιμοποιώντας φρούτα ή και λαχανικά της αρεσκείας σου. Ενδεικτικά, με το Philips Vacuum HR3756/00 Blender θα απολαμβάνεις υγιεινά smoothies καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα vacuum blenders βασίζονται στην τεχνολογία κενού αέρος, παρέχοντας ακόμη πιο φρέσκα και θρεπτικά ροφήματα.

 

Κατάγραψε την πρόοδό σου

Στην εποχή των smartphones και των wearables είναι πλέον πολύ εύκολο να καταγράψεις την πρόοδό σου και να κινητοποιηθείς περισσότερο. Ένα smartwatch ή ένα activity tracker μπορεί να σε βοηθήσει να παρακολουθείς την πρόοδο των αθλητικών δραστηριοτήτων σου πιο διεξοδικά. Θα είσαι σε θέση να ορίσεις διάφορους στόχους, ή ακόμα και να κάνεις συγκρίσεις μεταξύ των προπονητικών ημερών για να βελτιώσεις την άσκησή σου.

Παράλληλα, μία ζυγαριά μπάνιου όπως η Tefal BM7100 Bodysignal γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για καλύτερη υγεία. Όχι μόνο θα μετρήσει με ακρίβεια το σωματικό σου βάρος αλλά θα σου εμφανίσει ενδείξεις σχετικά με το ποσοστό λίπους και μυϊκής μάζας στο σώμα σου.

 

 

Συσκευές προσωπικής φροντίδας και υγιεινής

Η γοητεία και η ομορφιά έχει να κάνει κυρίως με τη διάθεσή μας. Έτσι, κάθε φορά που περιποιείσαι τον εαυτό σου, γεμίζεις αυτοπεποίθηση. Και η τεχνολογία βρίσκεται και πάλι στο πλευρό σου.

 

 

Για να έχεις πάντα το πιο λαμπερό χαμόγελο

Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που χωρούσε δικαιολογία για αποχή από την καθημερινή και εντατική φροντίδα της οδοντοστοιχίας σου. Με ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες που κάνουν χιλιάδες κινήσεις το λεπτό, η καθημερινή φροντίδα των δοντιών γίνεται ρουτίνα για όλη την οικογένεια.

Μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα καθαρίζει τα δόντια και τη στοματική κοιλότητα πολύ πιο αποτελεσματικά από μια απλή οδοντόβουρτσα. Ακόμα, σε βοηθάει να αποφύγεις τους τραυματισμούς των ούλων αφού ασκεί τη σωστή πίεση πάνω τους. Ειδικά αν έχεις σφραγίσματα, γέφυρες, εμφυτεύματα ή σιδεράκια, η χρήση της είναι απαραίτητη για τον σωστό καθαρισμό των δοντιών.

 

 

Περιποίηση προσώπου με απλά βήματα

Η ομορφιά του προσώπου, αλλά και η αντιγηραντική φροντίδα, ξεκινούν μ’ ένα καθαρό πρόσωπο. Οι σύγχρονες συσκευές περιποίησης προσώπου για το σπίτι είναι μικρές, πρακτικές και προσιτές.

Μία συσκευή περιποίησης προσώπου όπως η Medisana FSS Σάουνα Προσώπου θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την καλή υγεία της επιδερμίδας σου. Αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, σμήγμα και νεκρά κύτταρα, εξασφαλίζοντας ένα ιδανικό ξεκίνημα για την τιμητική σου!

 

Διώξε τα σημάδια της κούρασης

Αν η κούραση ή η έλλειψη ύπνου έχει σχηματίσει μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή αντιγήρανσης Eye Regenerator της HQ. Υπόσχεται να αναζωογονήσει την περιοχή γύρω από τα μάτια σου, χαρίζοντάς σου ξεκούραστο, λαμπερό και νεανικό δέρμα. Γιατί το αξίζεις!

 

 

Μόνιμη αποτρίχωση στο σπίτι

Είναι αυτονόητο πως ένα σώμα χωρίς περιττή τριχοφυΐα είναι το ζητούμενο για την κάθε γυναίκα. Αν τώρα μπορούσες να συνδυάσεις την αποτρίχωση με την απαλή επιδερμίδα χωρίς ερεθισμούς και το μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα ταυτόχρονα, θα είχες κάνει τον ιδανικό συνδυασμό.

Πλέον υπάρχουν συσκευές όπως η Philips BRI921/00 Lumea IPL & Trimmer, που μπορούν να προσφέρουν μόνιμη αποτρίχωση γρήγορα, ανώδυνα και οικονομικά στην άνεση του σπιτιού σου με αποτελέσματα όμοια με εκείνα που θα σου προσέφεραν έμπειρα ινστιτούτα αισθητικής. Οι συσκευές αυτές λειτουργούν με παλμούς και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Είναι κατάλληλες για μεγάλες και μικρές επιφάνειες και οι τρίχες εξαφανίζονται μετά από μερικές εφαρμογές.

 

Τα πιο εντυπωσιακά νύχια

Η περιποίηση των νυχιών είναι για τις γυναίκες μια μικρή πολυτέλεια. Ακόμη κι αν δεν θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν, σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει νύχια με ξεφτισμένο μανό ή να είναι σπασμένα. Περιποιήσου τα νύχια σου σαν επαγγελματίας, με ένα ατομικό σετ εργαλείων μανικιούρ πεντικιούρ ή με μια πολυσυσκευή περιποίησης νυχιών. Γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη σιγουριά για την υγιεινή των εξαρτημάτων.

 

 

Τέλεια, λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα

Φρόντισε τα μαλλιά σου και κάνε επαγγελματικό styling εύκολα και από το σπίτι. Με ένα σεσουάρ για γρήγορο στέγνωμα χωρίς πρόκληση φθοράς και φριζαρίσματος, αλλά και με μια ισιωτική μαλλιών, τα μαλλιά σου θα δείχνουν πάντα περιποιημένα και λαμπερά.

Παράλληλα, με μια ισιωτική μαλλιών, τα μαλλιά σου θα δείχνουν πάντα περιποιημένα και λαμπερά, σαν να έχεις μόλις βγει από το κομμωτήριο.

 

Η τεχνολογία δύναμή σου!

Η Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας είναι μέρα αφιερωμένη σε σένα. Γιόρτασέ την με τον καλύτερο τρόπο. Διάλεξε υγεία και ευεξία, με σύμμαχο τεχνολογίες που σου κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη από ποτέ.

Μπορείς να δεις ακόμη