Ημέρα του Πολέμου των Άστρων με δώρα για σένα και τους αγαπημένους σου

by Aggeliki Tsoukana

Κάθε χρόνο την 4η Μαΐου, οι απανταχού φίλοι της επικής σειράς επιστημονικής φαντασίας «Πόλεμος των Άστρων» (Star Wars) γιορτάζουν την κινηματογραφική εποποιΐα του Τζορτζ Λούκας, που άλλαξε τα δεδομένα στη βιομηχανία του σινεμά. Η πρώτη ομώνυμη ταινία προβλήθηκε το 1977 ενώ έκτοτε ακολούθησαν ακόμη 8 ταινίες, καθώς και μια εκτενής λίστα από βιβλία, κόμικς, παιχνίδια, και τηλεοπτικές σειρές.

Όσο για το κεντρικό σύνθημα των εορτασμών, το «May the Fourth be with you» αποτελεί παράφραση της πιο γνωστής ατάκας της σειράς «May the Force be with you».

Έτσι με αφορμή τους εορτασμούς για τη «Star Wars Day», ετοιμάσαμε μια λίστα με δώρα που πρέπει να έχει κάθε Star Wars fan!

 

 

Video games με επικές μάχες Star Wars

Δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από το να είσαι λάτρης του Star Wars αλλά και gamer. Ειδικά όταν κυκλοφορούν video games όπως το Star Wars Jedi: Fallen Order ή το Star Wars: Squadrons. Φωτόσπαθα, X-Wings και ήχοι από λέιζερ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Κι όμως υπάρχει απάντηση, κι αυτή είναι το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga!

Μπες στο kotsovolos.gr και προ-παράγγειλε ένα από τα καλύτερα LEGO Star Wars παιχνίδια μέχρι σήμερα. Παίξε και τις εννέα ταινίες του Star Wars και ζήσε διασκεδαστικές στιγμές γεμάτες χιούμορ και βυθίσου στο σύμπαν του LEGO Star Wars που θα σε συναρπάσει. Ταξίδεψε σε οποιοδήποτε πλανήτη όποτε θέλεις. Το παιχνίδι διαθέτει εκατοντάδες playable χαρακτήρες από ολόκληρο τον γαλαξία, και εκατοντάδες οχήματα βρίσκονται στη διάθεσή σου!

 

Gaming περιφερειακά

Μπορεί εσύ ή ο αγαπημένος σου να έχετε ήδη όλα τα παιχνίδια Star Wars στη συλλογή σας. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να σε πτοήσει. Μπορείς να επιλέξεις κάτι εξίσου εντυπωσιακό σε gaming δώρο με θέμα το Star Wars όπως είναι τα περιφερειακά gaming. Με μια γρήγορη αναζήτηση θα βρεις δεκάδες προτάσεις σε gaming περιφερειακά, όπως είναι π.χ. οι προτάσεις της Razer.

Δημοφιλή περιφερειακά gaming όπως τα Razer Goliathus Extended gaming mouse mat, Razer Atheris ασύρματο ποντίκι και μηχανικά πληκτρολόγια Razer BlackWidow Lite έρχονται με εντυπωσιακά εικαστικά Star Wars, για να προσωποποιήσεις το gaming setup σου!

 

Activity trackers για τους πιο fit λάτρεις του Star Wars

Αν χρησιμοποιηθεί σωστά, ένα activity tracker είναι ικανό να παρακινήσει τον οποιονδήποτε να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, βοηθώντας τον να θέσει στόχους -και να τους πετύχει- ως προς την καθημερινή γυμναστική του.

Αν είσαι γονιός, τα activity tracker vivofit jr. 2 είναι ο καλύτερος τρόπος για να υιοθετήσουν τα παιδιά σου έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Καταγράφουν βήματα, ύπνο και λεπτά δραστηριότητας. Διαθέτουν ξυπνητήρι και ειδοποιήσεις που μπορεί να ενεργοποιήσεις να ηχούν καθημερινά όπως για διάβασμα, βούρτσισμα δοντιών. Μέσα από την έγχρωμη οθόνη το παιδί μπορεί να βλέπει ώρα/ημερομηνία, βήματα, λεπτά δραστηριότητας, νομίσματα, χρονόμετρα κ.α. Είναι αδιάβροχο μέχρι 50μ και η αυτονομία της μπαταρίας του ξεπερνά τον ένα χρόνο. Μένει μονάχα να επιλέξεις, τη φωτεινή ή τη σκοτεινή πλευρά της «Δύναμης»;

 

Δείξε την αγάπη σου με μία δωροκάρτα Κωτσόβολος

Οι δωροκάρτες είναι πάντα χρήσιμες και μπορούν να αποδειχθούν σωτήρια λύση όταν δεν μπορείς να επιλέξεις δώρα Star Wars για τους αγαπημένους σου. Οι δωροκάρτες Κωτσόβολος, θα σου λύσουν τα χέρια, μιας και θα αφήσουν τον ίδιο τον κολλητό, την κολλητή ή το εταίροι ήμισυ να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Ασφαλώς, υπάρχουν και πιο «στοχευμένες» επιλογές όπως οι Live Cards για gamers. Αν είσαι γονιός, μια προπληρωμένη κάρτα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το παιδί που πλέον έχει μεγαλώσει και μπορεί να πραγματοποιεί online αγορές.

Μπορείς να δεις ακόμη