League of Legends Recall: Έρχεται το Greek Legends League Pro-Am 2022

by Aggeliki Tsoukana

Τον Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Greek Legends League Pro-Am, μια διοργάνωση διαφορετική από εκείνες που έχουμε συνηθίσει. Ομάδες από τις επαγγελματικές κατηγορίες του Greek Legends αλλά και ερασιτεχνικές θα τοποθετηθούν σε ένα Single Elimination Bracket (μια ήττα και είσαι εκτός, δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες) με τη νικήτρια ομάδα να προκρίνεται στο Sigma Cup – ένα tri-regional τουρνουά με ομάδες από το EBL (βαλκανική λίγκα) και το Hitpoint Masters (Τσέχικη λίγκα).

 

Ο δρόμος για το GLL Pro-Am 2022

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε τις 14 από τις 18 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρώτο Pro-Am και πρόκειται για οργανισμούς που αγωνίστηκαν στο GLL και το GLWL μέσα στο 2022. Οι τέσσερις ομάδες που θα συμπληρώσουν το “παζλ” θα προκύψουν από τα Open Qualifiers που θα πραγματοποιηθούν στις 5 και 6 Οκτωβρίου (μπορείτε και εσείς να δηλώσετε την ομάδα σας εδώ). Οι δύο φιναλίστ του κάθε προκριματικού θα πάρουν το “εισιτήριο” για τον Α’ γύρο του GLL Pro-Am.

Οι ομάδες που βρίσκονται ήδη στο Pro-Am: Project Sinners, Ionikos Nikeas Esports, Team Paradox, Silent Revolution Gaming, Team Refuse, PAO Esports, Pentagon Maze, Wild Panthers Esports, Anorthosis Famagusta Esports, Team Phantasma, WLGaming, Hive Athens, Zerolag Esports, Gamespace MCE.

 

Τι θα δούμε στο νέο αυτό τουρνουά;

Σε αυτό το διαφορετικό τουρνουά δεν υπάρχει περιθώριο ήττας αφού δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες. Όλα τα παιχνίδια θα είναι Best of 3 με μόνες εξαιρέσεις τον τελικό και τον μικρό τελικό που θα είναι Best of 5. H νικήτρια του GLL Pro-Am 2022 θα πάρει την πρόκριση για το Sigma Cup που θα γίνει τον Νοέμβριο στην Αθήνα, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2 και 3 θα περάσουν στο Gauntlet. Το Gauntlet είναι ένα μίνι τουρνουά έξι ομάδων από GLL, EBL & HPM με τη νικήτρια να παίρνει το τελευταίο “εισιτήριο” για το Sigma Cup.

 

 

H Αθήνα υποδέχεται το Sigma Cup

Σε περίπου 2 μήνες από σήμερα και συγκεκριμένα το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου η Αθήνα θα φιλοξενήσει τις κορυφαίες ομάδες από GLL, EBL & Hitpoint Masters σε ένα διήμερο LAN event. Ο νικητής εκτός από το βαρύτιμο τρόπαιο θα λάβει και το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 8.000€. Να σημειώσουμε πως το 2023 το top 4 θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι, ενώ έναν χρόνο αργότερα το Sigma Cup θα ταξιδέψει στην Τσεχία.

 

Χρήσιμες ημερομηνίες

Open Qualifiers (GLL Pro-Am): 5-6 Οκτωβρίου

GLL Pro-Am: 11-12, 17-18, 24-28 Οκτωβρίου

Gauntlet Group Stage: 1-3 Νοεμβρίου

Gauntlet Knockouts: 7-9 Νοεμβρίου

Grand Finals: 19-20 Νοεμβρίου

 

*Photos: Greek Legends League

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη