Πρόλαβε το απόλυτο Nintendo Switch για κυνηγούς Pokémon

by Aggeliki Tsoukana

Μετά την πρόσφατη συλλεκτική έκδοση του Nintendo Switch OLED στα χρώματα του Splatoon 3, η Ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει μία ακόμα ειδική έκδοση, αυτή τη φορά στα χρώματα του Pokémon. Αφορμή η κυκλοφορία των επερχόμενων Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, που θα γίνουν διαθέσιμα για την κονσόλα στις 18 Νοεμβρίου του 2022. Λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 4 Νοεμβρίου, θα μπορείς να κάνεις δικό σου το συλλεκτικό Nintendo Switch OLED Pokémon Scarlet & Violet Edition, το οποίο όπως μπορείς να δεις και από το trailer είναι πραγματικά πανέμορφο.

 

 

Ξεκινώντας από τα Joy-Con, αυτά θα έρχονται στα χρώματα των δύο εκδόσεων, δηλαδή scarlet και violet, ενώ θα φέρουν και τα εμβλήματα των Naranja και Uva Academy. Το dock θα έχει γυαλιστερό φινίρισμα σε λευκό χρώμα, ενώ θα είναι διακοσμημένο με τα σχέδια των δύο legendary Pokémons των δύο εκδόσεων, του Koriadon και του Miraidon, στα αντίστοιχα χρώματα. Επίσης στην πλάτη, στην αριστερή γωνία του dock θα υπάρχει το γραφικό μίας Poké Ball.

Όσο για την ίδια την κονσόλα, η πλάτη του OLED Switch Pokémon Scarlet & Violet Edition, θα είναι διακοσμημένη με ένα “graffiti”, με διάφορα σύμβολα από τα δύο παιχνίδια και με τα τρία Pokémon που θα μπορείς να επιλέξεις ως αρχικά, δηλαδή το Sprigatito, τo Fuecoco και το Quaxly. Αν τώρα ψάχνεις για το παιχνίδι, δυστυχώς ατύχησες, αφού είτε το Pokémon Scarlet, είτε το Pokémon Violet, είτε το double pack που περιλαμβάνει και τα δύο, θα πρέπει να τα αποκτήσεις ξεχωριστά.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη