League of Legends Recall: H “σαρωτική” Ανόρθωση κατέκτησε και το GLL Pro-Am

by Aggeliki Tsoukana

Έναν ακόμα τίτλο πρόσθεσε στη συλλογή της η Anorthosis Famagusta Esports που το βράδυ της Τετάρτης (25/10) κατέκτησε την 1η θέση στο GLL Pro-Am 2023. Η ομάδα της Αμμοχώστου νίκησε με 3-1 την WLGaming και πήρε την πρωτιά καθώς και την πρόκριση στο δεύτερο Sigma Cup. Εκτός από την Ανόρθωση τη συμμετοχή τους στο Sigma Cup έχουν εξασφαλίσει και οι Diamant Esports (EBL) και Entropiq (Hitpoint Masters) και η τέταρτη ομάδα θα προκύψει από το επερχόμενο SC Gauntlet.

H πρώτη αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το κοινό που απόλαυσε ένα 20λεπτο γεμάτο δράση και καμία ομάδα να μην μπορεί να πάρει το προβάδισμα. Το fight του 21ου λεπτού αποδείχτηκε καθοριστικό με την ANO να βρίσκει 4 kills και να παίρνει τα “ηνία” του παιχνιδιού – για να κάνει το 1-0 στο 27’. Η WLGaming ήταν πολύ καλή στο game 2 και κυριάρχησε για μεγάλο διάστημα. Με προβάδισμα σε gold, kills και objectives πήρε γρήγορο Baron buff στο 22’ και όλα έδειχναν πως θα φτάσει στην ισοφάριση.

 

 

Παρά το γεγονός πως ήταν σταθερά πίσω στο σκορ η ΑΝΟ βρήκε το τέλειο fight, o GoldenTo4st έκανε quadra kill και έφερε την ομάδα του σε match point. Οι “κόκκινοι” δεν επηρεάστηκαν από το 0-2 και έδειξαν καλά στοιχεία στο game 3. Χρειάστηκαν 36 λεπτά και ένα εντυπωσιακό quadra kill του Pretty για να πανηγυρίσει η WLG την πρώτη της νίκη. Το 4ο game έμελλε να είναι και το τελευταίο του τελικού, καθώς η Ανόρθωση πήρε νωρίς το προβάδισμα και δεν το έχασε ποτέ.

Η WLG αντιστάθηκε σθεναρά όμως η Ανόρθωση ήταν ανώτερη και με ηρεμία μπόρεσε να κάνει το 3-1 και να πάρει το “εισιτήριο” για το Sigma Cup. H ANO θα βρει μπροστά της δύο ομάδες που είδαμε και στο Sigma της Αθήνας, τις Diamant Esports (EBL) και Entropiq (HPM). Η τελευταία ομάδα θα προκύψει από ένα μίνι τουρνουά (SC Gauntlet) στο οποίο θα παίξουν η Partizan (EBL), GLORE (HPM) και η δική μας WLGaming.

 

Worlds 2023: Αποκλεισμός για τον Labrov

Στην 1η φάση του main event τελείωσε το ταξίδι του Λάμπρου Παπουτσάκη στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η Team BDS του Έλληνα άσου γνώρισε συνεχόμενες ήττες από JD Gaming, MAD Lions και DK και με 0-3 αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές μόνο δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στο top 8: η JDG από την Κϊνα και η Gen.G από την Κορέα.

 

*Photo: Greek Legends League

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη