League of Legends Recall: H WLGaming κατέκτησε το πρώτο GLL Pro-Am

by Aggeliki Tsoukana

Το GLL Pro-Am 2022 ολοκληρώθηκε με την WLGaming να πανηγυρίζει τον πρώτο της τίτλο για φέτος. Στον μεγάλο τελικό της 28ης Οκτωβρίου η WLG νίκησε με 3-2 την Pentagon Maze και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει το συγκεκριμένο τουρνουά. Με τη νίκη τους αυτή, οι “κόκκινοι” εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Sigma Cup που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου. Η PM καθώς και η Team Phantasma που πήρε την 3η θέση, αγωνίζονται από χθες στον προκριματικό που θα δώσει το τελευταίο “εισιτήριο” για το SC. To game 1 ήταν αρκετά ισορροπημένο με την WLGaming να τραβάει τη “σκανδάλη” λίγο μετά το 23ο λεπτό. Το πρώτο κερδισμένο fight της έδωσε σημαντικό προβάδισμα ενώ εκείνο που ακολούθησε στο 30’ έφερε το 1-0. Ηχηρή απάντηση από την Pentagon Maze. Μπορεί να είδαμε ένα αρκετά αμφίρροπο early game, όμως από το 20’ και μετά η PM έκανε ό,τι ήθελε και κατάφερε να φτάσει εύκολα στην ισοφάριση. Το γεγονός πως τα kills ήταν 30-8 νομίζουμε λέει πολλά. Η WLGaming άλλαξε στρατηγική και παρουσιάστηκε εξαιρετικά επιθετική στο early game της 3ης αναμέτρησης. Το αποτέλεσμα ήταν η διαφορά να ανοίξει από νωρίς (6k από το 19ο λεπτό) και η WLG με σωστή διαχείριση του game να φτάσει στο 2-1. Το δυναμικό come back της WLG δεν τρόμαξε την Pentagon Maze που πλήρωσε την αντίπαλο της με το ίδιο “νόμισμα”. Δυνατό early game και εμφατική νίκη για την PM που έστειλε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Το game που θα έκρινε τον νικητή του GLL Pro-Am δεν μας απογοήτευσε. Η WLG έμοιαζε να έχει τον πρώτο λόγο με την Pentagon Maze να βρίσκει απαντήσεις και να μένει ζωντανή στη διεκδίκηση της νίκης. To team fight του 29ου λεπτού έδωσε ένα καθοριστικό Baron buff στους παίκτες της WLGaming. Περίπου τρία λεπτά αργότερα το nexus της PM ήταν κομματιασμένο και η WLG πανηγύριζε τον πρώτο της τίτλο για το 2022. Εξαιρετική εμφάνιση από τον mid laner της ομάδας J0J0C που απέσπασε δίκαια το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του τελικού.

 

 

Δεύτερη ευκαιρία για Pentagon Maze & Team Phantasma

Μια ακόμα ευκαιρία να προκριθούν στο Sigma Cup έχουν οι Pentagon Maze και Team Phantasma. Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 2 & 3 στο GLL Pro-Am ρίχτηκαν από το απόγευμα της Τρίτης στη μάχη του Sigma Cup Gauntlet. Πρόκειται για έναν προκριματικό έξι ομάδων από τις οποίες η μία θα προκριθεί στο top 4 και θα αντιμετωπίσει την WLGaming στον β’ ημιτελικό του LAN event. Στην πρώτη φάση του προκριματικού η PM παίζει με τις Esuba και Cyber Wolves ενώ η TP έχει στο group της την EntropiQ και την Partizan Esports.     Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια του Sigma Cup στα κανάλια του Gamers Lounge (Twitch, YouTube και Trovo).

*Photos: Greek Legends League.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη