League of Legends Recall: Σπουδαίες νίκες για Team Phantasma & PAO Luminox

by Aggeliki Tsoukana

Μπορεί η 1η και αήττητη Anorthosis Famagusta Esports να είναι το απόλυτο “αφεντικό” του GLL Spring Split, όμως αυτήν την εβδομάδα Team Phantasma και PAO Luminox έκλεψαν λίγη από τη λάμψη της. Τα “φαντάσματα” νίκησαν την WLGaming στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης. Όσον αφορά τους “πράσινους”, η ξέφρενη πορεία τους δεν έχει τέλος καθώς έφτασαν τις 5 συνεχόμενες νίκες και σκαρφάλωσαν στην 3η θέση.

 

Θρίαμβος της TP στο ντέρμπι με τη WLG

Τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο έχει πλέον η Team Phantasma. Στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής η TP κατάφερε να επικρατήσει για μια ακόμα φορά της WLG και να φτάσει στο 7-3. Το game ήταν αμφίρροπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του όμως οι Madly και Vaynedeta ήταν σε τρομερή μέρα και οδήγησαν την ομάδα τους σε μια σπουδαία νίκη.

 

 

Τρομερό διήμερο και για τον PAO Luminox, που για ακόμα μια εβδομάδα έδειξε πως έχει αφήσει πίσω του το άσχημο ξεκίνημα. Οι “πράσινοι” αφού σόκαραν την WLGaming φρόντισαν να κερδίσουν και την PTR για να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους. Το 1-4 μετατράπηκε σε 6-4 και πλέον θα πρέπει να γίνουν απίθανα πράγματα για να χαθεί η πρόκριση στα Playoffs. Χωρίς νίκη έκλεισε το διήμερο η WLG (6-4) που έχει ηττηθεί στα 3 από τα τελευταία 4 παιχνίδια που έχει δώσει.

 

 

“Αγκαλιά” με την πρωτιά η Ανόρθωση

Τη μοναξιά της κορυφής για 5η συνεχόμενη εβδομάδα απολαμβάνει η Anorthosis Esports που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Η ΑΝΟ έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει τις 10 συνεχόμενες νίκες σε ένα Split και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να κλείσει το regular season με το απόλυτο (14 στα 14). Τελευταία της “θύματα” οι Wild Panthers Esports (3-7) και Pentagon Rejects (2-8) που φαίνεται πως έχουν χάσει το “τρένο” των Playoffs. Δεύτερη νίκη στη σεζόν για τη βελτιωμένη Gamespace MCE (2-8) που λύγισε την 5η της βαθμολογίας HELL Zerolag (4-6).

 

 

Όλες οι αναμετρήσεις του GLL Spring Split 2023 προβάλλονται ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια του Gamers Lounge (Twitch & YouTube).

 

*Photos: Greek Legends League

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη