League of Legends: Sigma Cup – Ο Κωτσόβολος έρχεται στο Sigma Cup και μοιράζει δώρα

by Aggeliki Tsoukana

Σπουδαία gaming events και Κωτσόβολος πάνε πακέτο και για αυτό το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Νοεμβρίου δίνουμε ραντεβού με όλους τους gamers στο κλειστό “Γιώργος Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ. Εκεί θα διεξαχθεί το πρώτο League of Legends Sigma Cup στο οποίο θα λάβουν μέρος οι κορυφαίες ομάδες από το GLL (Ελλάδα & Κύπρος), EBL (Βαλκάνια) & Hitpoint Masters (Τσεχία & Σλοβακία). Πριν λάβετε θέση για να παρακολουθήσετε τις μεγάλες μάχες του τουρνουά, σας περιμένουν ιδιαίτερες εκπλήξεις στο booth μας.

 

1v1 Mundo Dodgeball

Η συνήθεια που έγινε λατρεία επιστρέφει, καθώς για ένα ακόμα event το booth του Κωτσόβολου θα φιλοξενήσει αναμετρήσεις ένας εναντίον ενός στο Mundo Dodgeball. Για να απολαύσετε οι gamers την καλύτερη δυνατή εμπειρία όλα τα games θα παιχτούν σε πανίσχυρο ΗΥ Infinity Gear με περιφερειακά Razer. Διασκεδάστε με τους φίλους σας και διεκδικήστε δωροεπιταγές Κωτσόβολος.

Εκεί θα βρίσκεται και ο θρύλος του ελληνικού League of Legends, Κωνσταντίνος “Forg1ven” Τζωρτζίου ο οποίος θα αντιμετωπίσει όποιον τον προκαλέσει. Δοκιμάστε τις ικανότητες σας απέναντι στον πρώτο Έλληνα παίκτη που αγωνίστηκε σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αν είστε τυχεροί, μπορεί να κερδίσετε το El Macho Mundo skin!

 

 

The Shopkeepers Corner

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι γεύση έχουν τα Potions του League of Legends; Αν η απάντηση είναι “ναι” σας έχουμε εξαιρετικά νέα. Στο shopkeepers corner του booth μας θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση από τα Health και Mana Potions που θα έχουμε ετοιμάσει. Ελάτε να δοκιμάσετε τα δροσερά, γευστικά και πάνω από όλα υγιεινά ροφήματα που θα ετοιμάσουμε για εσάς χρησιμοποιώντας φρέσκα φρούτα.

 

Μπείτε στην κλήρωση για Gaming δώρα

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς με την είσοδο σας στον χώρο θα λάβετε και έναν λαχνό για τη μεγάλη κλήρωση της Κυριακής. Θα κληρωθούν Gaming δώρα που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας με ένα κλικ εδώ.

 

*Το booth του Κωτσόβολου στην αίθουσα “Γιώργος Κασιμάτης” θα είναι ανοιχτό και τις δύο ημέρες (19-20/11) από τη 13:00 μέχρι τις 19:00.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη