To 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

To 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Γνωριμία με το cast των χαρακτήρων στο νέο trailer του The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

H Bandai Namco και η Supermassive Games δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me. Σε αυτό παρουσιάζονται οι Charlie Lonnit, Kate Wilder, Mark Nestor, Jamie Tiergan και Erin Keeman, χαρακτήρες που θα γνωρίσεις κατά τη διάρκεια της περιπέτειας.

Η περιγραφή του trailer αναφέρει τα εξής: “Συνάντησε τα πέντε μέλη του προσωπικού της Lonnit Entertainment, όλοι τους έχουν παγιδευτεί σε ένα θανατηφόρο παιχνίδι που θυμίζει αυτό της γάτας με το ποντίκι, μόνο που ο οικοδεσπότης είναι λιγότερο φιλόξενος. Ίσως να καταλάβεις ότι το μέλλον του καθενός είναι πολύ σκοτεινό, σε περίπτωση που κάνεις τη λάθος επιλογή! Θυμήσου, η τύχη τους βρίσκεται στα χέρια σου”.

Το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me θα λανσαριστεί στις 18 Νοεμβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).

 

 

Αποκαλύφθηκε το Pokemon Gimmighoul

Η The Pokemon Company και η ομάδα ανάπτυξης Game Freak, αποκάλυψαν το Pokemon Gimmighoul, που θα συναντήσεις στα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet.

Αυτά τα Gimmighoul κρύβονται μέσα σε σεντούκια θησαυρών. Αν και αυτό τους παρέχει μια σταθερή άμυνα, το βάρος που έχει η κρυψώνα τους αναγκάζει τα Gimighoul να κινούνται αργά, δυσκολεύοντας το ταξίδι τους. Δεν είναι ασυνήθιστο το Chest Form Gimighoul να μπερδεύεται με μια αντίκα και να μεταφέρεται σε ένα σπίτι ή να πωλείται σε ένα κατάστημα με αντίκες.​

Όταν ο Gimmighoul αισθανθεί ένα άτομο ή ένα Pokemon να πλησιάζει, τους στήνει ενέδρα. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί ένα είδος ειδικής ενέργειας για να ελέγξει τον στόχο του, αναγκάζοντάς τον να συλλέγει νομίσματα. Επειδή συχνά κρύβεται σε αποθήκες, γωνιές καταστημάτων και άλλα μέρη που δεν συχνάζουν οι άνθρωποι και τα Pokemon, θέλουν να διατηρούν τον απόλυτο έλεγχο αυτών που θα συναντήσουν.

Φαίνεται ότι το Gimmighoul έχει μια δεύτερη μορφή που ονομάζεται Roaming Form Gimmighoul. Αυτό το είδος Gimmighoul δεν κρύβεται σε σεντούκια θησαυρού. Είναι μικρό, φέρει ένα μόνο νόμισμα στην πλάτη του και μπορεί να βρεθεί κρυμμένο σε όλη την Paldea. Ωστόσο, δεδομένου ότι τρέπονται σε φυγή μόλις πλησιάσει ένα άτομο, φαίνεται ότι ούτε ένας εκπαιδευτής στην Paldea δεν κατάφερε ποτέ κάποιο από αυτά.

Παραδόξως, το Roaming Form Gimmighoul έχει εντοπιστεί και στον κόσμο του Pokemon GO! Φαίνεται ότι ο κύριος Jacq – ειδικός στη βιολογία των Pokemon στην περιοχή Paldea – και ο καθηγητής Willow, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει έρευνα μαζί με εκπαιδευτές στον κόσμο του Pokemon GO, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να επινοήσουν έναν τρόπο να τα πιάσουν. Ανέμενε μελλοντικές ανακοινώσεις για να ενημερωθείς για τα αποτελέσματα των ερευνών τους.

Σου θυμίζουμε ότι τα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet θα κυκλοφορήσουν στις 18 Νοεμβρίου 2022, αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

 

 

Έρχεται και στο PlayStation 5 το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

H Dotemu και η Tribute Games ανακοίνωσαν ότι το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge θα γίνει διαθέσιμο για το PlayStation 5 στις 15 Νοεμβρίου 2022.

Με τους Bebop και Rocksteady να κάνουν επιδρομή στο Channel 6, με σκοπό να κλέψουν ακριβές συσκευές για να υποστηρίξουν τα πλάνα των Krang και Shredder τα διάσημα Χελωνονιντζάκια θα πρέπει να παλέψουν μαζί τους σε μια σειρά από τοποθεσίες. Από το Manhattan και το Coney Island, στις ταράτσες της πόλης και σε σκοτεινούς υπονόμους, θα πρέπει να βοηθήσεις την τετράδα των ατρόμητων Foot Soldiers, Triceraton Warriors και Rock Troops, στον δρόμο τους για την Dimension X.

 

Το Netflix ανακοίνωσε το Stranger Things VR

Το Netflix και η ομάδα ανάπτυξης Tender Claws, ανακοίνωσαν το Stranger Things VR. Είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Χειμώνα του 2023, για όλες τις κύριες πλατφόρμες εικονικής πραγματικότητας.

Θα αναλάβεις τον ρόλο του Vecna, σε αυτή τη νέα περιπέτεια που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας, βασισμένο στη δημοφιλή σειρά Stranger Things. Θα εξερευνήσεις άγνωστες πτυχές της πραγματικότητας, θα διεισδύσεις σε συνειδήσεις και θα προκαλέσεις εφιάλτες, σε μια προσπάθεια να πάρεις εκδίκηση από την Eleven και τον Hawkins.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Η Focus Entertainment παρουσιάζει το online co-op mode του Evil West

Η Focus Entertainment και η Flying Wild Hog δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Evil West, στο οποίο παρουσιάζουν το online cooperative mode του παιχνιδιού. Το Evil West είναι ένα third-person action game στο οποίο αναλαμβάνεις τον χειρισμό ενός κυνηγού βαμπίρ, που έχει ως αποστολή να εξαφανίσεις τις δυνάμεις του σκότους από την Άγρια Δύση. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να παίξεις ολόκληρη την περιπέτεια παρέα με έναν φίλο σου, συνδυάζοντας τα όπλα και τις δυνάμεις σας, για να κάνετε λίγο πιο εύκολη την εξόντωση των τεράτων που διψούν για αίμα.

Το Evil West θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 22 Νοεμβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).

 

 

Εντυπωσιακά Takeover Events σε περιμένουν στο Need for Speed Unbound

Ένα νέο trailer για το Need for Speed Unbound έδωσαν στη δημοσιότητα η Electronic Arts και η ομάδα ανάπτυξης Criterion Games. Σε αυτό παρουσιάζονται τα Takeover Events, ένα νέο replayable precision driving mode, στο οποίο θα συναντήσεις τον διάσημο καλλιτέχνη της rap, A$AP Rocky.

Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχουν οι δύο εταιρείες, στα Takeover Events του Need for Speed Unbound, θα πρέπει να εκτελέσεις θεαματικά drifts, να συλλέξεις αντικείμενα και να αποδείξεις τις ικανότητές σου, έχοντας ως κοινό τους πιο στιλάτους οδηγούς της Lakeshore. Θα χρειαστεί να συνδυάσεις ταχύτητα και δεξιοτεχνία, αν θέλεις να φτάσεις ως το The Grand, τον θρυλικό αγώνα δρόμου της Lakeshore.

Το Need for Speed Unbound αναμένεται στις 2 Δεκεμβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store, Origin).

Επίσης, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι απαιτήσεις συστήματος της έκδοσης για υπολογιστές, ώστε να έχεις χρόνο να ετοιμάσεις το σύστημά σου για τις μεγάλες δοκιμασίες.

 

Ελάχιστη Σύνθεση

Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10 64-bit

Επεξεργαστής: Ryzen 5 2600 ή Core i5-8600

Μνήμη: 8 GB RAM

Κάρτα Γραφικών: RX 570 ή GTX 1050 Ti

DirectX: Version 12

Network: Broadband Internet connection

Σκληρός Δίσκος: 50 GB διαθέσιμα

 

Προτεινόμενη Σύνθεση

Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10 64-bit

Επεξεργαστής: Ryzen 5 3600 ή Core i7-8700

Μνήη: 16 GB RAM

Κάρτα Γραφικών: Radeon RX5700 (8GB) ή GeForce RTX 2070 (8GB)

DirectX: Version 12

Network: Broadband Internet connection

Σκληρός Δίσκος: 50 GB διαθέσιμα

 

 

Νέα παιχνίδια για τους συνδρομητές PlayStation Plus Extra και PlayStation Plus Premium

Αν είσαι συνδρομητής PlayStation Plus Extra ή PlayStation Plus Premium, τότε η συγκεκριμένη ανακοίνωση σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Πιο συγκεκριμένα, η Sony Interactive Entertainment γνωστοποίησε τα επόμενα παιχνίδια που θα προστεθούν στον Game Catalog (PlayStation Plus Extra και PlayStation Plus Premium) και στον Classics Catalog (PlayStation Plus Premium).

 

Game Catalog

– Chorus (PS5, PS4)

– Earth Defense Force: Iron Rain (PS4)

– Earth Defense Force: World Brothers (PS4)

– The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition (PS5, PS4)

– Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX (PS4)

– Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (PS4)

– Kingdom Hearts III (PS4)

– Kingdom Hearts: Melody of Memory (PS4)

– Oddworld: Soulstorm – Enhanced Edition (PS5, PS4)

– Onee Chanbara Origin (PS4)

– Tom Clancy’s The Division 2 (PS4)

– Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (PS4)

– Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (PS5, PS4)

– What Remains of Edith Finch (PS4)

 

Classics Catalog

PlayStation 3

– Ratchet & Clank

– Ratchet & Clank: Going Commando

– Ratchet & Clank: Up Your Arsenal

– Ratchet & Clank: Deadlocked

– Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction

Από τις 15 Νοεμβρίου 2022 θα αποκτήσεις πρόσβαση σε όλους τους παραπάνω τίτλους.

 

Ανακοινώσεις για 22 παιχνίδια περιλαμβάνει το Indie World Showcase της Nintendo

Ένα νέο Indie World Showcase πραγματοποίησε η Nintendo τις προηγούμενες ημέρες. Μέσα στα 25 λεπτά που ήταν η διάρκειά του, παρουσιάστηκαν 22 παιχνίδια ανεξάρτητων παραγωγών, που θα κυκλοφορήσουν για το Nintendo Switch το προσεχές διάστημα. Κάποια είναι ήδη διαθέσιμα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Nintendo και μιλάμε για τα: Rogue Legacy 2, A Little to the Left και Once Upon a Jester. Στο video που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για όλα όσα ειπώθηκαν στο πλαίσιο της παρουσίασης, που περιλαμβάνει και συνεντεύξεις με αρκετούς δημιουργούς. Η πλήρης λίστα των τίτλων που θα περάσουν μπροστά από τα μάτια σου έχει ως εξής:

– Rogue Legacy 2- Cellar Door Game

– Venba- Visai Games

– A Little to the Left- MAX INFERNO και SECRET MODE

– Blanc- Casus Ludi και Gearbox Publishing

– Have a Nice Death- Magic Design Studios και Gearbox Publishing

– Once Upon a Jester- Bonte Avond και Crunching Koalas

– Aka- Cosmo Gatto και Neowiz

– Sports Story- Sidebar Games

– Botany Manor- Balloon Studios και Whitethorn Games

– GOODBYE WORLD- ISOLATION STUDIO και PM Studios, Inc.

– Dordogne- Un Je Ne Sais Quoi, Umanimation και Focus Entertainment

– A Space for the Unbound- Mojiken, Toge Productions και Chorus Worldwide Games

– Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly- Toge Productions και Chorus Worldwide – Games

– ONI : Road to be the Mightiest Oni- KENEI DESIGN και Clouded Leopard Entertainment

– Desta: The Memories Between- ustwo games

– Pepper Grinder- Ahr Ech και Devolver Digital

– Inscryption

– Wobbledogs Console Edition

– WrestleQuest

– Storyteller

– Curse of the Sea Rats

– World of Horror

 

 

Νέο trailer και πληροφορίες για τα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet

Δεν έχουν μείνει πολλές μέρες μέχρι το λανσάρισμα των Pokemon Scarlet και Pokemon Violet. Η The Pokemon Company και η Game Freak δημοσίευσαν ένα νέο trailer, αλλά και έναν “τόμο” πληροφοριών για τους επερχόμενους τίτλους, που θα τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων στις 18 Νοεμβρίου 2022. Θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις για τα Scarlet και Violet Books, τα Black Crystal Tera Raid Battles, τα Tera Raid Battle Events, τη σύνδεση με το Pokemon HOME, τα δώρα που θα λάβεις αν έχεις save file από προηγούμενο παιχνίδι Pokemon αλλά και το περιεχόμενο του version 1.0.1 software update.

 

 

Ανακοινώθηκε το cooperative adventure game We Were Here Forever

To cooperative adventure game We Were Here Forever θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One, όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης Total Mayhem Games. Ο τίτλος είναι ήδη διαθέσιμος για PC, μέσω Steam και Epic Games Store.

Το We Were Here Forever είναι η νεότερη, ανεξάρτητη κυκλοφορία για τη σειρά We Were Here, που φέρνει τους fans πίσω στο μυστηριώδες Castle Rock. Η νέα εμπειρία είναι γεμάτη ευφυείς γρίφους και προσφέρει μια συναρπαστική ιστορία 12 ωρών, που οδηγεί στο μεγάλο φινάλε.

Εσύ και ο συνεργάτης σου ξυπνάτε κλειδωμένοι και χωρισμένοι στα απαίσια μπουντρούμια του Castle Rock. Με το αξιόπιστο walkie-talkie σου ως το μοναδικό μέσο επικοινωνίας, εσείς και ο συνεργάτης σου θα πρέπει να λύσετε μαζί εκπληκτικούς γρίφους για να ξεφύγετε για άλλη μια φορά. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζετε!

Στο παγωμένο Antarctic Castle Rock, βρίσκεται ένα στοιχειωμένο και ξεχασμένο κάστρο, κοντά σε μια πόλη που ονομάζεται Rockbury. Μόλις βγεις από το Keep, θα αρχίσεις να αποκαλύπτεις την ιστορία του Rockbury και τους κατοίκους της πόλης, που κάποτε σχεδίαζαν ένα κίνημα αντίστασης ενάντια στον Κυβερνήτη για να ξεφύγουν από αυτό το μυστηριώδες βασίλειο που βρίσκεται έξω από τον χώρο και τον χρόνο… Κάθε περιπέτεια μπορεί να εκτυλιχθεί διαφορετικά χάρη σε έναν σχεδιασμό που επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Πάντως το αιώνιο ερώτημα παραμένει. Μπορεί κάποιος να ξεφύγει πραγματικά από το Castle Rock;

 

 

Το νέο trailer του Forspoken θα σε βυθίσει στον κόσμο της Athia

Η Square Enix και η ομάδα ανάπτυξης Luminous Productions κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για το open-world action RPG Forspoken, που θα σε βυθίσει στον κόσμο της Athia. Επιπλέον, μέσω ενός νέου post στο PlayStation Blog, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις νέες λεπτομέρειες για το παιχνίδι.

Το Forspoken θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου 2023, για PlayStation 5 και PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store).

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη