Λίγο πριν την κυκλοφορία του Far Cry 6 ο Giancarlo Esposito λύνει όλες τις απορίες σου

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Κάτι λιγότερο από 24 ώρες έχουν απομείνει μέχρι την κυκλοφορία του Far Cry 6 για PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και o γνωστός ηθοποιός Giancarlo Esposito – που έχουμε γνωρίσει από τις επιτυχημένες σειρές Breaking Bad, The Mandalorian και Τhe Βoys – ο οποίος ενσαρκώνει τον βασικό κακό του τίτλου, είναι εδώ για να λύσει όλες τις απορίες σου. Στο βίντεο που ακολουθεί, ο ηθοποιός απαντάει σε μία σειρά από ερωτήσεις από την κοινότητα του franchise, απαντώντας μέσα σε όλα και σε διάφορες θεωρίες.

 

 

Να σου θυμίσουμε ότι η ιστορία του Far Cry 6, διαδραματίζεται στο φανταστικό τροπικό νησί Yara – που είναι εμπνευσμένο από την Κούβα -, και ο Giancarlo έχει τον ρόλο του δικτάτορα του νησιού, Anton “El Presidente” Castillo. Ο δικός σου ο ρόλος, είναι εκείνος του Dani Rojas, πρώην στρατιωτικού των ενόπλων δυνάμεων του Yara, που έχει προσχωρήσει στις δυνάμεις της αντίστασης που προσπαθεί να ανατρέψει το καθεστώς του Castillo.

 

 

 

Εκτός από ένα εντυπωσιακό κακό, το Far Cry 6 διαθέτει και βελτιωμένο τεχνικό τομέα, με τη νέα μηχανή γραφικών να υποστηρίζει textures υψηλής ανάλυσης και πιο ρεαλιστικούς φωτισμούς από ποτέ. Ειδικά τώρα για την έκδοση του τίτλου για υπολογιστές το Far Cry 6 προσφέρει και υποστήριξη για τεχνολογίες Ray Tracing και FSR, ενώ ο τίτλος θα ενσωματώνει και το δικό του benchmark tool και άλλες ευκολίες ώστε να προσαρμόσεις την απόδοση στα μέτρα του δικού σου συστήματος.

 

 

Αν όλα αυτά τώρα δεν σε έχουν ψήσει ακόμα να παραγγείλεις τον τίτλο, σίγουρα θα το κάνει το gameplay υλικό που ακολουθεί, από τα πρώτα 30 λεπτά της ιστορίας.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Far Cry 6 για Xbox One

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη