Το 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

 

 

To 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις πιο σημαντικές ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Εντυπωσιακά πλάνα από το gameplay του Ghostwire: Tokyo

H Bethesda Softworks και η ομάδα ανάπτυξης Tango Gameworks δημοσίευσαν ένα δεκάλεπτο gameplay video και ένα επίσης δεκάλεπτο developer spotlight για το επερχόμενο action adventure game Ghostwire: Tokyo.

Στο Ghostwire: Tokyo θα κληθείς να μάθεις όλα τα μυστικά της πολεμικής τέχνης Ethereal Weaving ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τον Hannya και τους ακόλουθούς του, τους Visitors, που έχουν εισβάλει στο Tokyo. Οι υπερφυσικές αυτές υπάρξεις περιφέρονται στον, κατά τα άλλα, εντυπωσιακό κόσμο του Ghostwire, δημιουργώντας μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, που ταιριάζει απόλυτα στα μυστήρια της ιαπωνικής πρωτεύουσας.

Το σενάριο είναι εμπνευσμένο από μύθους ιαπωνικής παράδοσης, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους χαρακτήρες. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς σου θα συναντήσεις πνεύματα που θα έχουν την ανάγκη σου για να σωθούν και θα δημιουργήσεις φίλους που θα ανταλλάξουν σπάνια αντικείμενα με γενναίες ανταμοιβές.

Το Ghostwire: Tokyo θα λανσαριστεί στις 25 Μαρτίου 2022, για PlayStation 5 και PC. Αν παραγγείλεις την Deluxe Edition μέσω του PlayStation Store θα μπορέσεις να παίζεις τρεις ημέρες νωρίτερα και θα λάβεις ως δώρο το “Streetwear Outfit Pack”, το “Shinobi Outfit” και το “Kunai Weapon”.

 

 

 

Στις 15 Μαρτίου η κυκλοφορία των Grand Theft Auto V και το Grand Theft Auto Online σε κονσόλες νέας γενιάς

H Rockstar Games ανακοίνωσε ότι το Grand Theft Auto V και το Grand Theft Auto Online θα κυκλοφορήσουν για PlayStation 5, Xbox Series Χ και Xbox Series S στις 15 Μαρτίου 2022.

Οι εκδόσεις για συστήματα νέας γενιάς θα προσφέρουν graphics modes με ανάλυση που θα φτάνει τα 4K, υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης έως 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, αναβαθμίσεις στα textures και το draw distance, επιλογές για το HDR, ray tracing και άλλες τεχνικές αναβαθμίσεις, όπως ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, 3D audio και haptic feedback στο PlayStation 5.

Αν παίζεις ήδη Grand Theft Auto V σε PlayStation 4 ή Xbox One θα έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις την πρόοδό σου στο Story Mode, ενώ στο Grand Theft Auto Online θα μπορέσεις πέρα από την πρόοδο, να μεταφέρεις και τους χαρακτήρες σου.

Την ημερομηνία που προαναφέρθηκε θα γίνει διαθέσιμη μια ανεξάρτητη έκδοση του Grand Theft Auto Online για το PlayStation 5, δίχως χρέωση για τους πρώτους τρεις μήνες.

Μια σειρά από βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί στο Grand Theft Auto Online, όπως η δυνατότητα παράλειψης του προλόγου του Grand Theft Auto V Story Mode πριν την είσοδο στο Grand Theft Auto Online και ένα νέο tutorial. Οι νέοι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στο Career Builder, όπου θα επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά επαγγέλματα: Biker, Executive, Nightclub Owner ή Gunrunner, που συνοδεύονται από την ανάλογη περιουσία, όχημα υψηλών προδιαγραφών και όπλα για να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους. Οι έμπειροι παίκτες θα μπορούν να επανεκκινήσουν τον χαρακτήρα τους για να χρησιμοποιήσουν το Career Builder.

Επίσης περιλαμβάνεται το Special Works auto shop του Hao, στο οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αναβαθμίσεις επιλεγμένα οχήματα για υψηλές οδηγικές επιδόσεις.

Τέλος, η Rockstar Games ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το Grand Theft Auto VI και όταν είναι έτοιμη θα ενημερώσει τους fans για τις σχετικές λεπτομέρειες.

 

Αποκαλυπτήρια για το gameplay του MLB The Show 22 σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S

H Sony Interactive Entertainment και η developer San Diego Studio κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για το MLB The Show 22, που παρουσιάζει το πως τρέχει το παιχνίδι σε κονσόλες νέας γενιάς.

Το MLB The Show 22 έχει προγραμματιστεί να λανσαριστεί στις 5 Απριλίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass.

 

https://www.youtube.com/watch?v=N1Y3DfdnHx4

 

To Tormented Souls έρχεται σε PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch

To Tormented Souls θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ η αντίστοιχη έκδοση για το Nintendo Switch θα γίνει διαθέσιμη στις 14 Απριλίου 2022, όπως ανακοίνωσε η PQube σε συνεργασία με τις ομάδες ανάπτυξης Dual Effect και Abstract Digital Works. Το survival horror game κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Η επίλυση γρίφων και η αντιμετώπιση εχθρών σε θανατηφόρες μάχες είναι τα βασικά συστατικά του gameplay. Η πρωταγωνίστρια Caroline Walker ζει έναν πραγματικό εφιάλτη στην προσπάθειά της να αποκαλύψει την τύχη δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται σε μία εγκαταλελειμμένη έπαυλη. Θα μπορέσεις να τη βοηθήσεις να αντιμετωπίσει τους φόβους της και να ξεσκεπάσει τα μυστήρια του Winterlake ή θα την αφήσεις να πεθάνει προσπαθώντας;

 

Η Nintendo ανακοίνωσε το Xenoblade Chronicles 3

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε το πρόσφατο Nintendo Direct. H Nintendo και η ομάδα ανάπτυξης Monolith Soft ανακοίνωσαν το action RPG Xenoblade Chronicles 3, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ένας τεράστιος κόσμος περιμένει να τον εξερευνήσεις. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Noah και Mio βρίσκεται στη μέση μιας σφοδρής σύγκρουσης μεταξύ των εθνών Keves και Agnus. Έξι χαρακτήρες από τα έθνη αυτά θα έχουν κεντρικό ρόλο σε μια ιστορία με θέμα τη ζωή. Το παιχνίδι θα συνδέεται με το μέλλον τόσο του Xenoblade Chronicles, όσο και του Xenoblade Chronicles 2. Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Το 2023 το λανσάρισμα του The Wolf Among Us 2: A Telltale Series

Η Telltale Games δημοσίευσε το πρώτο trailer για το The Wolf Among Us 2: A Telltale Series, που θα λανσαριστεί το 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC. Θα γίνει διαθέσιμο σε μορφή επεισοδίων η ανάπτυξη των οποίων θα έχει ολοκληρωθεί όταν λανσαριστεί το πρώτο.

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσεις στη συνέχεια αποτελούν μια πρώτη γεύση για το τα γεγονότα που έπονται. Μεταξύ άλλων θα μπορέσεις να βγεις από τα στενά όρια της Fabletown για να αποκτήσεις καλύτερη άποψη σχετικά με το The Big Apple, τον Χειμώνα του 1980. Το σενάριο τοποθετείται ένα εξάμηνο μετά τα όσα διαδραματίστηκαν την πρώτη σεζόν. Υποδυόμενος τον Bigby, θα αναλάβεις μια υπόθεση που θα χωρίσει τον κόσμο σου σε δύο στρατόπεδα.

 

 

Την 1η Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το Conan Chop Chop

Το four-player action adventure game Conan Chop Chop θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) την 1η Μαρτίου 2022, όπως ανακοίνωσαν η Funcom και η ομάδα ανάπτυξης Mighty Kingdom. Αν είσαι κάτοχος Nintendo Switch ή PC, από τις 21 Φεβρουαρίου θα αποκτήσεις πρόσβαση στο demo του παιχνιδιού.

O δολοπλόκος μάγος Thoth-Amon έχει καταστρώσει το πλάνο του να επαναφέρει στη ζωή έναν αρχαίο δαίμονα με το όνομα Xaltotun. Αν τα καταφέρει θα βυθίσει τον κόσμο σε αιώνιο σκοτάδι και σκλαβιά. Μόνο εσύ μπορείς να τον σταματήσεις, όμως για να το κατορθώσεις θα πρέπει να επιστρατεύσεις κάθε ίχνος εξυπνάδας που διαθέτεις. Πρέπει να κάνεις κουράγιο και να θυμηθείς τις ένδοξες ημέρες που διέπρεπες στο πεδίο της μάχης. Πρέπει να… Chop Chop! Τα γεγονότα διαδραματίζονται στον κόσμο του Conan the Barbarian, οπότε θα πρέπει να περιμένεις έντονα ξεσπάσματα θυμού και μάχες μέχρι τελικής πτώσης.

 

 

Νέο trailer παρουσιάζει το πως τρέχει το Horizon Forbidden West στο original PlayStation 4

Το νέο trailer που δημοσίευσαν η Sony Interactive Entertainment και η Guerrilla Games για το Horizon Forbidden West έχει τίτλο “Shrine Walk” και σου προσφέρει την ευκαιρία να πάρεις μια ιδέα για το πως θα τρέχει το παιχνίδι στο original PlayStation 4.

Σου θυμίζουμε ότι το Horizon Forbidden West θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 18 Φεβρουαρίου 2022, για PlayStation 5 και PlayStation 4.

 

 

Ανακοινώθηκε το side-scrolling action RPG Mandragora

H Marvelous Europe και η Primal Game Studio ανακοίνωσαν το side-scrolling action RPG Mandragora για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Στο Mandragora, η ανθρωπότητα έχει υποταχθεί στον κόσμο των τεράτων. Οι άνθρωποι κρύβονται πίσω από οτιδήποτε βρουν. Η χαρά και η απόλαυση είναι πλέον πολύτιμα αγαθά, όχι προσβάσιμα από τις μάζες. Σίγουρα δεν είναι ο κόσμος που σου είχαν υποσχεθεί. Ταξιδεύοντας νύχτα, αποστολή σου είναι να επαναφέρεις τον κόσμο των ανθρώπων στην παλιά του δόξα. Όμως το μονοπάτι αυτό είναι δύσβατο, γεμάτο εχθρούς που παραμονεύουν σε κάθε σου βήμα. Οι λιγοστοί σύμμαχοι θα αποτελέσουν όαση σε μια εξαιρετικά δύσκολη περιπέτεια, όπου θα κληθείς να λάβεις δύσκολες αποφάσεις.

 

 

Σε παλαιότερες εποχές παραπέμπει ο σχεδιασμός του arcade first-person shooter POST VOID

H Super Rare Originals και η YCJY Games θα κυκλοφορήσουν το arcade first-person shooter POST VOID για PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch εντός της προσεχούς Άνοιξης.

O σχεδιασμός του POST VOID παραπέμπει σε first-person shooter παλαιάς κοπής και το σημαντικότερο όλων είναι η ταχύτητα. Κράτησε το κεφάλι σου ψηλά και φτάσε ως το τέλος. Σκότωσε ό,τι κινείται στην οθόνη. Σπάσε το high score ή δοκίμασε ξανά.

 

 

Το PlayStation 4 και το PlayStation 5 προστέθηκαν στα formats που θα κυκλοφορήσει το Hello Neighbor 2

Ήταν γνωστό ότι το Hello Neighbor 2 θα κυκλοφορήσει σε Xbox Series X, Xbox Series S, PC και τώρα η tinyBuild ανακοίνωσε ότι θα το φέρει και σε PlayStation 4, PlayStation 5.

To Hello Neighbor 2 είναι ένα stealth horror game. Στον ρόλο ενός δημοσιογράφου, καλείσαι να διαλευκάνεις μια υπόθεση που κανένας δεν τολμάει να αναλάβει. Ο αντίπαλός σου είναι έξυπνος και μαθαίνει συνεχώς από τον τρόπο που κινείσαι εσύ και οι άλλοι παίκτες. Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο περισσότερο ο Neighbor προσαρμόζει τη συμπεριφορά του και οι αλλαγές θα σε εκπλήξουν. Άραγε θα μπορέσεις να τον αιφνιδιάσεις και να ανακαλύψεις τι κρύβει;

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη