Ο απαραίτητος εξοπλισμός για gaming στο maximum!

by Aggeliki Tsoukana

Ο χειμώνας έχει ήδη αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του και όσο η μέρα «μικραίνει» τόσο αυξάνονται και οι ευκαιρίες για χαλάρωση στο σπίτι και ενασχόληση με αγαπημένα πράγματα, όπως είναι το gaming. Το gaming, όμως, είναι ένα χόμπι που θέλει και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του, δεν αρκείται σε ένα απλό πληκτρολόγιο ή ένα «συμβατικό» ποντίκι. Ας δούμε, παρακάτω, όλα τα αξεσουάρ που πρέπει να διαθέτει ένας gamer.

 

Πληκτρολόγιο gaming

Στα βασικά χαρακτηριστικά ενός gaming keyboard περιλαμβάνονται τα πολλαπλά πλήκτρα λειτουργιών, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός, η εργονομία και ο οπίσθιος φωτισμός. Χαρακτηριστικά που μπορείς να βρεις σε ένα gaming πληκτρολόγιο όπως το ADX Firepower A01 AFFFA0119K RGB.

 

Ανέβασε επίπεδο με ένα μηχανικό πληκτρολόγιο

Αν θέλεις να ανεβάσεις επίπεδο στο παιχνίδι σου, εξέτασε το ενδεχόμενο να επενδύσεις σε ένα μηχανικό πληκτρολόγιο. Τα μηχανικά πληκτρολόγια είναι σχεδιασμένα ειδικά για ακρίβεια και υψηλή απόδοση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι εξοπλισμένα με μηχανικούς διακόπτες. Οι μηχανικοί διακόπτες είναι βελτιστοποιημένοι για γρήγορη καταχώρηση εντολών και άμεση απόκριση αφής σε κάθε ενεργοποίηση, προσφέροντας πιο γρήγορο πάτημα πλήκτρων. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για τον gamer που χρειάζεται καλύτερες αντιδράσεις και ακρίβεια στα παιχνίδια.

Ακόμα ένα πλεονέκτημα στα μηχανικά πληκτρολόγια είναι ότι προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία στους διακόπτες, ώστε αυτό που θα επιλέξεις να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σου. Κάθε τύπος (χρώμα) διακόπτη προσφέρει διαφορετική εμπειρία στην πληκτρολόγηση. Έτσι, η επιλογή γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε gamer. Για παράδειγμα, άλλοι διακόπτες είναι σχεδιασμένοι για γρήγορη πληκτρολόγηση, άλλοι για να παρέχουν τη χαρακτηριστική «κλίκι» αίσθηση, και άλλοι για να απαιτούν μεγαλύτερη πίεση για να ενεργοποιηθούν.

Με ένα μηχανικό πληκτρολόγιο όπως το Coolermaster CK550 V2 είναι σίγουρο ότι θα διεκδικήσει κεντρικό ρόλο στο gaming γραφείο σου. Χάρη στην εντυπωσιακή του εμφάνιση προσθέτει επιπλέον «πόντους» στην αισθητική του playroom σου. Παράλληλα, παρέχει οπίσθιο φωτισμό πλήκτρων, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως για παράδειγμα αργά τη νύχτα.

 

 

Κορυφαίες επιδόσεις με ένα gaming mouse

Τα gaming mice είναι εξοπλισμένα με αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας με δυνατότητα ρύθμισης από 200 έως 12000 DPI, ώστε κάθε κίνηση που κάνεις να μεταφέρεται απόλυτα σωστά στην οθόνη σου. Παράλληλα, τα gaming mouse παρέχουν εξαιρετικά χαμηλό ρυθμό απόκρισης, εξαλείφοντας το ενοχλητικό input lag που συναντάμε στα απλά ποντίκια. Έτσι όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα κλικ και την κίνηση αποδίδονται άμεσα στο παιχνίδι προσφέροντας υψηλές επιδόσεις κάθε φορά. Επιπλέον, τα ποντίκια που έχουν σχεδιαστεί για gaming έχουν σχεδόν πάντα τουλάχιστον δύο επιπλέον προγραμματιζόμενα πλήκτρα αντίχειρα που μπορούν να αντιστοιχιστούν σε οποιαδήποτε εντολή, προσφέροντας εξατομικευμένο έλεγχο.

Για να είσαι σίγουρος ότι το gaming mouse που επέλεξες θα αποδώσει τα μέγιστα θα πρέπει να εφοδιαστείς και με ένα ποιοτικό gaming mousepad. Σε αντίθεση με τα συμβατικά mousepads γενικής χρήσης, τα gaming mousepads είναι κατασκευασμένα ώστε να ενισχύουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις επιδόσεις του ποντικιού σου.

 

 

 

Απόκτησε μεγαλύτερο πλεονέκτημα με ένα gaming headset

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα με τα gaming headsets είναι το γεγονός ότι σου επιτρέπουν να ακούς και τον παραμικρό ήχο, έτσι ώστε να εντοπίζεις κάθε εχθρό πριν καν πλησιάσει. Αυτό συμβαίνει γιατί τα εν λόγω περιφερειακά gaming, σου προσφέρουν ακριβέστερο ήχο σε σχέση με τα ηχεία της τηλεόρασής σου. Έτσι, ένα ποιοτικό gaming headset θα βελτιώσει σίγουρα την απόδοσή σου σε shooters και multiplayer games όπως τα Fortnite, Overwatch και Call of Duty, στα οποία πρέπει να ακούς ακριβώς από πού προέρχονται οι εχθροί σου.

Η επικοινωνία με τους συμπαίκτες σου είναι το κλειδί για τη νίκη, που σημαίνει ότι πρέπει να ακούς αλλά και να σε ακούνε δυνατά και καθαρά. Τα gaming headsets διαθέτουν υψηλής ποιότητας μικρόφωνα με τεχνολογίες που προσφέρουν πεντακάθαρες συνομιλίες. Η εξαιρετικά ομαλή απόκριση συχνότητας σε συνδυασμό με τεχνολογίες που ελαχιστοποιούν ή εξαλείφουν τους θορύβους -ακόμα και τον ήχο της αναπνοής- εξασφαλίζουν την καθαρότητα της φωνής σου, επιτρέποντάς σου να μιλάς με σαφήνεια στους συμπαίκτες σου ενώ τους καθοδηγείς στη νίκη

 

Άνεση και εργονομία με gaming καρέκλα

Η άνεση είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι για να βυθιστείς πλήρως στην ατμόσφαιρα του αγαπημένου σου video game. Κάτι που μόνο μία εργονομική καρέκλα για gaming μπορεί να σου προσφέρει.

H gaming καρέκλα προστατεύει την πλάτη και υποστηρίζει τη σωστή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του έντονου και πολύωρου παιχνιδιού συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη απόδοση και συγκέντρωση στο παιχνίδι. Πλέον, υπάρχουν πολλοί τύποι εργονομικών gaming καθισμάτων, με την επιλογή να εξαρτάται από το προσωπικό σου γούστο.

Μία gaming καρέκλα όπως η ADX Race 19 Black/Orange Gaming Καρέκλα, θα σου προσφέρει εξαιρετική άνεση για να παίζεις αναπόσπαστος χωρίς την ανάγκη ξεκούρασης από κακή στάση σώματος.

Για άνετο gaming χωρίς περιορισμούς στο σαλόνι σου, μόνος ή με παρέα, ρίξε μια ματιά στις gaming καρέκλες δαπέδου Playseat PUMA. Πέρα από την εργονομία που θα κερδίσεις, θα αναβαθμίσεις και την αισθητική του δωματίου σου.

 Τώρα που ξέρεις τι πρέπει να έχει κάθε σοβαρός gamer, μπες στο www.kotsovolos.gr και βρες τον εξοπλισμό gaming που σου αξίζει!

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη