Ο Κωτσόβολος στην E3 2016 στο Λος Άντζελες

by K Admin

e3 2016

Η E3 είναι η μεγαλύτερη έκθεση video games στο κόσμο και γίνεται κάθε χρόνο στο Λος Άντζελες γύρω στα μέσα του Ιουνίου. Δεν είναι ανοιχτή για το κοινό αλλά μόνο για δημοσιογράφους και ανθρώπους της βιομηχανίας των video games. Σε αυτή, όλες οι μεγάλες εταιρίες του χώρου ανακοινώνουν κάθε χρόνο τα καινούρια video games αλλά και καινούριο hardware (κονσόλες, χειριστήρια, περιφερειακά). Για ακόμα μια χρονιά η E3 αναμένεται να κλέψει τη παράσταση , αφού περιμένουμε πολλές και σημαντικές ανακοινώσεις. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι συνεντεύξεις τύπου που θα δοθούν και θα μεταδοθούν ζωντανά από τα site των εταιρειών έχουν ως εξής:

 

Bethesda: Κυριακή 12 Ιουνίου, 21:00

Electronic Arts EA Play: Κυριακή 12 Ιουνίου, 23:00

Microsoft XBOX: Δευτέρα 13 Ιουνίου, 19:30

Ubisoft: Δευτέρα 13 Ιουνίου, 21:00

Sony Playstation: Τρίτη 14 Ιουνίου 04:00

Nintendo Treehouse Live: Τρίτη 14 Ιουνίου 19:00

 

Τι περιμένουμε όμως από τις παραπάνω εταιρείες; Η Electronic Arts σίγουρα θα δείξει υλικό από το Fifa 17 που πρόσφατα ανακοίνωσε, ενώ περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τα επερχόμενα Battlefield 1 και Mass Effect. Οι πληροφορίες για τη Microsoft θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει μια ανανεωμένη έκδοση του XBOX One με μικρότερες διαστάσεις καθώς και να ανακοινώνει νέο παιχνίδι Forza Motorsport, ενώ φυσικά περιμένουμε περισσότερο υλικό για το Gears of War 4. Η Ubisoft και η Bethesda θα δείξουν πολλά νέα games, με τη πρώτη να έχει σχεδόν επιβεβαιώσει την ύπαρξη του Watch Dogs 2 και τη δεύτερη να αποκαλύπτει περισσότερο υλικό για το Fallout 4 και το Dishonored 2. Όσον αφορά στη Sony, οι φήμες πάνε και έρχονται, θέλοντας την εταιρεία να παρουσιάζει νέο God of War και να δείχνει στο κοινό το Gran Turismo Sport. Επιπλέον, περιμένουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το PS VR, τη κάσκα εικονικής πραγματικότητας που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για το PS4 καθώς και μπόλικα παιχνίδια γι αυτό. Όσον αφορά στη Nintendo, αν και όλοι περιμένουν πως η εταιρεία θα αποκαλύψει στο κοινό τη νέα της κονσόλα, το Nintendo NX, αυτό ακόμα δεν είναι σίγουρο.

 

Πέρα από τις συνεντεύξεις τύπου των μεγάλων αυτών εταιρειών, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα έχουμε ανακοινώσεις και από όλες τις εταιρείες που παίρνουν μέρος στην έκθεση. Θα δούμε περισσότερο υλικό από το νέο Call of Duty, ίσως η Rockstar ανακοινώσει το Red Dead Redemption 2, περιμένουμε καινούριο Tomb Raider από τη Square Enix και σίγουρα αναμένουν πλήθος VR τίτλων, αφού το Virtual Reality είναι η νέα τάση.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί ο Κωτσόβολος θα παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις, με τη βοήθεια του Enternity.gr.

Μπορείς να δεις ακόμη