Ο πιο high-tech στολισμός για το δωμάτιο του gamer

by Aggeliki Tsoukana

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τον στολισμό του σπιτιού, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Αν είσαι gamer, όμως, ίσως φέτος να κάνεις τη διαφορά, στολίζοντας με ακόμα πιο ιδιαίτερο τρόπο το δωμάτιό σου. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως την περίοδο των εορτών όπου όλα είναι λίγο πιο χαλαρά, ίσως έχεις περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείς με το αγαπημένο σου χόμπι. Τι θα έλεγες λοιπόν να δώσεις στο playroom σου το χριστουγεννιάτικο στολισμό που του αρμόζει; Δες, παρακάτω, πώς μπορείς να το πετύχεις.

 

Κάνε το χριστουγεννιάτικο δέντρο “smart”

Το δωμάτιο του gamer είναι έτι κι αλλιώς hi-tech, γιατί να μην είναι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Τα έξυπνα λαμπάκια Twinkly είναι εύκολα στη χρήση και φέρνουν την πιο προηγμένη τεχνολογία για να διακοσμήσεις το δέντρο, κι όχι μόνο. Με τη δωρεάν εφαρμογή Twinkly στο smartphone σου μπορείς να επιλέξεις, να δημιουργήσεις και να σχεδιάσεις εφέ. Με το πάτημα ενός κουμπιού εφάρμοσε ένα χρονόμετρο και άναψε τα φώτα σου από μακριά. Αξιοποίησε το Twinkly Music και μετέτρεψε σε πραγματικό χρόνο τη μουσική της επιλογής σου σε ένα συγχρονισμένο σόου φωτός. Εννοείται ότι αυτά τα λαμπάκια είναι ιδανικά για να στολίσεις όλο το σπίτι.

 

Κόκκινο και πράσινο είναι τα χρώματα των Χριστουγέννων

Αναμφίβολα το κόκκινο και το πράσινο είναι τα δυο χρώματα που κυριαρχούν τα Χριστούγεννα. Μπορείς να κάνεις το Playroom σου να «πάλλεται» στα χρώματα των Χριστουγέννων. Κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα ολοκληρωμένο πακέτο με έξυπνες λάμπες και αντικατάστησε τους «κλασικούς» λαμπτήρες LED.

Οι έξυπνες λάμπες εγκαθίστανται πολύ εύκολα, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετηθούν στο ντουί του φωτιστικού, στη θέση της συμβατικής λάμπας. Έπειτα, χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σου, θα μπορείς να ελέγχεις κάθε έξυπνη λάμπα που έχεις εγκαταστήσει μέσω του ασύρματου οικιακού δικτύου Wi-Fi.

Ενδεικτικά, με τον έξυπνο φωτισμό Philips Hue μπορείς να αξιοποιήσεις την αντίστοιχη εφαρμογή στο smartphone ή στο tablet, για να αλλάζεις την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Αλλάζοντας το χρώμα της λάμπας ή ακόμα και να σετάρεις το movie mode όταν απολαμβάνεις τις πιο καλτ χριστουγεννιάτικες ταινίες με την παρέα σου.

 

 

Περισσότερη εμβύθιση παντού

Το Philips Hue Play HDMI Sync Box είναι, επίσης, ιδανική προσθήκη για το playroom σου. Εκτός ότι ο οπίσθιος φωτισμός και, πιο συγκεκριμένα, τα παλμικά εφέ φωτισμού στο παρασκήνιο μειώνουν την καταπόνηση των ματιών σου, δίνουν ακόμα μεγαλύτερη εμβύθιση στο παιχνίδι. Φαντάσου, για παράδειγμα, να παίζεις Call of Duty στο PlayStation 5, και ο οπίσθιος φωτισμός να συγχρονίζεται με τη δράση στην τηλεόρασή σου.

Εάν είσαι φανατικός PC gamer, μπορείς να αξιοποιήσεις τη Hue Bridge V2, συνδυαστικά με την εφαρμογή Hue Sync desktop app, για να συγχρονίσεις τις ταινίες Philips Hue Smart Lightstrip ή τις Light Bar με τη δράση στην οθόνη σου!

 

 

Με «ασορτί» περιφερειακά gaming

Τα περιφερειακά gaming είναι έτσι κι αλλιώς στολίδια πάνω στο γραφείο σου ή στο έπιπλο της τηλεόρασης. Πέρα από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό που μπορεί να έχει ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, ένα gaming mouse, ή ένα gaming headset, σημαντικό ρόλο παίζει και ο φωτισμός που διαθέτουν.

Τα μηχανικά πληκτρολόγια και τα gaming mice όχι μόνο αναβαθμίζουν την εμπειρία gaming, αλλά χάρη στην εντυπωσιακή τους εμφάνιση προσθέτουν επιπλέον «πόντους» στην αισθητική του playroom σου. Τα gaming πληκτρολόγια παρέχουν οπίσθιο φωτισμό πλήκτρων, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως για παράδειγμα αργά τη νύχτα. Ασφαλώς, το ίδιο ισχύει και για το gaming ποντίκι σου. Επομένως, μπορείς να ρυθμίσεις τον RGB φωτισμό στα χρώματα των Χριστουγέννων και απογείωσε την εμπειρία.

Τέλος, μην ξεχάσεις να βάλεις τα πιο εορταστικά wall papers στην gaming οθόνη σου, για να σου θυμίζουν ότι βρισκόμαστε στην πιο όμορφη γιορτή του χρόνου. Καλές γιορτές, με περισσότερη διασκέδαση!

Μπορείς να δεις ακόμη