Ο Sonic θέλει να μοιάσει στον Link με το Sonic Frontiers

by Aggeliki Tsoukana

Στον Link των Zelda φαίνεται ότι θέλει να μοιάσει ο Sonic, αφού το επερχόμενο Sonic Frontiers θα διαθέτει για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise ένα ανοιχτό 3D κόσμο, τον οποίο θα μπορείς να εξερευνήσεις με τον δημοφιλή μπλε σκαντζόχοιρο, κατά βούληση. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Takashi Iizuka, ο επικεφαλής της Sonic Team, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Gamebeat, αυτό θα είναι το μέλλον της σειράς.

“Αυτό που κάνουμε τώρα είναι το επόμενο βήμα. Αυτή είναι η τρίτη γενιά (Sonic). Γνωρίζουμε ότι δείχνουμε στους οπαδούς κάτι καινούργιο, που μπορεί να μην το καταλαβαίνουν αυτή τη στιγμή. Αλλά θέλαμε πολύ να σκεφτούμε που χρειάζεται να πάμε τον Sonic για τα επόμενα 10 χρόνια. Τί είδους gameplay χρειάζεται να αρχίσουμε να χτίζουμε προκειμένου να διατηρήσουμε τον ενθουσιασμό του κόσμου για το μέλλον;”

“Το Sonic Frontiers είναι αυτό το επόμενο βήμα για τη δεκαετία που έρχεται. Ελπίζουμε ότι οι οπαδοί θα συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς και ότι θα απολαύσουν αυτό που τους δείχνουμε. Πραγματικά ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα το παίξουν και θα αντιληφθούν τι είναι αυτό που έχουμε φτιάξει.” Και όπως μπορείς να δεις και στο gameplay video που έδειξε πρόσφατα η Sega σε συνεργασία με το IGN, το Sonic Frontiers φαίνεται ότι καταφέρνει να συνδυάσει το γρήγορο φρενήρες gameplay που είναι ταυτισμένο με τον franchise με τις αρετές του ανοιχτού 3D κόσμου.

 

 

Όσο για το μέγεθος του παιχνιδιού οι άνθρωποι της εταιρείας ισχυρίζονται ότι ο μέσος παίκτης θα χρειαστεί περί τις 20 με 30 ώρες για να τελειώσει το Sonic Frontiers, ενώ όσοι θέλουν να κάνουν τα πάντα και να κερδίσουν όλα τα achievements θα χρειαστούν διπλάσιο χρόνο. Για την ώρα πάντως η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού παραμένει άγνωστη, αφού το μόνο που γνωρίζουμε επίσημα είναι πως θα έρθει κάποια στιγμή εντός του 2022 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, και Nintendo Switch.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη