Όλα όσα θες να μάθεις για το επερχόμενο Redfall της Bethesda

by Aggeliki Tsoukana

Με ένα χορταστικό 20λεπτο gameplay βίντεο, η Bethesda αποκάλυψε πάρα πολλές πληροφορίες για το επερχόμενο open world τίτλο της, το Redfall. Πρόκειται για ένα survival FPS παιχνίδι ανοιχτού κόσμου με βαμπίρ, το οποίο θα μπορείς να παίξεις, είτε μόνος σου, είτε μαζί με άλλους δύο φίλους σου. Στο βίντεο που ακολουθεί, μέλη της ομάδας ανάπτυξης του τίτλου, απαντούν σε όλες τις απορίες που μπορεί να έχεις, όπως πως δημιουργήθηκαν τα βαμπίρ στον κόσμο του παιχνιδιού, τι όπλα και δυνάμεις θα έχεις στη διάθεσή σου, ακόμα και γιατί το Redfall είναι το πιο φιλόδοξο project της εταιρείας τους μέχρι σήμερα.

 

 

Σύμφωνα με την ιστορία του παιχνιδιού εσύ και οι φίλοι σου, αν διαλέξεις να παίξεις το παιχνίδι συνεργατικά, βρίσκεστε παγιδευμένοι στη φανταστική πόλη του Redfall της Μασαχουσέτης, η οποία βρίσκεται υπό πολιορκία από μία λεγεώνα βαμπίρ, αποκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι, εσείς θα πρέπει να γίνετε οι καλύτεροι εξολοθρευτές βρυκολάκων, προκειμένου να επιβιώσετε και να απελευθερώσετε το Redfall.

Στην προσπάθειά σας αυτή θα συναντήσετε μερικούς πολύ τρομακτικούς εχθρούς, όπως οι BloodBags. Αυτοί είναι παραμορφωμένοι φανατικοί, που έχουν μετατρέψει τους εαυτούς τους σε ζωντανές σακούλες αίματος για τα βαμπίρ, και που προτιμούν να ανατιναχτούν σε ένα λουτρό αίματος, από το να αφήσουν έστω και μία σταγόνα να πέσει στα χέρια των εχθρών των αφεντικών τους.

 

 

Το Redfall θα κυκλοφορήσει το 2023 αποκλειστικά σε PC και Xbox Series X|S, ενώ θα από την πρώτη ημέρα διαθέσιμο και στους συνδρομητές του Xbox Game Pass.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη