Στις 22 Ιουνίου, με cloud streaming, η πρεμιέρα του νέου PlayStation Plus στην Ελλάδα

by Aggeliki Tsoukana

Όπως ανακοίνωσε η Sony, η ανανεωμένη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 22 Ιουνίου 2022. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι κάτοχοι PlayStation 4 και PlayStation 5 θα μπορέσουν να αποκτήσουν το Premium tier, έπειτα από την απόφαση της ιαπωνικής εταιρείας να ενεργοποιήσει το cloud streaming και στη χώρα μας.

Σε περίπτωση που αποφασίσεις να αποκτήσεις το Premium tier, έναντι €16,99 τον μήνα/ €49,99 το τρίμηνο/ €119,99 το έτος, θα έχεις πρόσβαση σε:

– Δύο δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα

– Αποκλειστικές προσφορές

– Δυνατότητα αποθήκευσης της προόδου σου στα παιχνίδια, στους cloud servers της Sony

– Υπηρεσίες online multiplayer

– Έναν κατάλογο από 400 παιχνίδια για PlayStation 4 και PlayStation 5, που περιλαμβάνουν κορυφαίους τίτλους των PlayStation Studios αλλά και τρίτων εταιρειών

– Έναν κατάλογο 340 παιχνιδιών των PlayStation 3, PlayStation 2, PS One και PSP, μέσω cloud

– Steaming παιχνιδιών σε PlayStation 4, PlayStation 5 και PC

– Δοκιμαστικές εκδόσεις παιχνιδιών. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, για κάθε video game που κοστίζει περισσότερα από €34, η αντίστοιχη ομάδα ανάπτυξης θα είναι υποχρεωμένη, μέσα σε τρεις μήνες από το λανσάρισμά του, να κάνει διαθέσιμο ένα playable demo, διάρκειας τουλάχιστον δύο ωρών. Οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα έχουν πρόσβαση σε κάθε δοκιμαστική έκδοση για τουλάχιστον δώδεκα μήνες.

Ήδη η Sony έχει φροντίσει να κάνει το PlayStation Plus ακόμα πιο ελκυστικό για νέους αλλά και για υπάρχοντες συνδρομητές. Στο πλαίσιο αυτό, τον Μάιο οι χρήστες θα μπορέσουν να προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους, δίχως επιπλέον χρέωση, το FIFA 22, μαζί με τα Tribes of Midgard και Curse of the Dead Gods.

Τέλος, η Sony υπόσχεται ότι η μετάβαση από το ένα πακέτο του PlayStation Plus στο άλλο θα είναι μία απλή διαδικασία και θα λαμβάνεται υπόψη το υπόλοιπο του χρόνου που απομένει για κάθε ενεργό συνδρομητή, δίχως προς το παρόν να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη