Πιο “ζωντανό” από ποτέ το F1 Manager 2022 χάρη στην τεχνολογία motion capture

by Aggeliki Tsoukana

Καθώς η επίσημη κυκλοφορία του τίτλου απέχει πλέον μία ανάσα, η Frontier έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα behind the scenes βίντεο που επικεντρώνεται στη χρήση της τεχνολογίας motion capture και στο πως αυτή έχει αξιοποιηθεί στον τίτλο σε συνεργασία με την BWT Alpine F1 Team για να κάνει ακόμα πιο ρεαλιστική την ατμόσφαιρα των paddocks.

 

 

Να θυμίσουμε ότι το F1 Manager 22 είναι το επίσημο παιχνίδι managing της Formula 1 και σε βάζει στον ρόλο ενός αγωνιστικού διευθυντή μιας ομάδας F1 για να τη διαχειριστείς, με απώτερο σκοπό να τη φέρεις στην κορυφή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και να γράψεις τη δική σου ιστορία στον θεσμό της F1.

To καθήκοντά σου περιλαμβάνουν πραγματικά τα πάντα, από την εύρεση του κατάλληλου προσωπικού (μηχανικών και οδηγών) για τη στελέχωση της ομάδας, την ανάπτυξη του μονοθεσίου, την αξιολόγηση των εξαρτημάτων, την εύρεση χορηγών, τη χάραξη της στρατηγικής, αλλά και την προσαρμογή της ζωντανά κατά τη διάρκεια των αγώνων, μέχρι την αναζήτηση ανερχόμενων ταλέντων.

Όσο για τους ίδιους τους αγώνες, αυτοί ζωντανεύουν εντυπωσιακά σα να παρακολουθείς τηλεοπτική μετάδοση, με δυνατότητα επιλογής πολλαπλών καμερών και σχολιασμό με τη γνώριμη φωνή των David Croft και Karun Chandhok. Το F1 Manager 2022, θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη