PlayStation Plus & Xbox Live Gold: Δωρεάν τίτλοι Απριλίου 2019

by k-Admin 3

Sony και Microsoft αποκάλυψαν τους δωρεάν τίτλους Απριλίου που θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές PS Plus και Xbox Live Gold, με τις κάρτες συνδρομής που μπορούν να προμηθευτούν από τα καταστήματα Κωτσόβολος.

 

 

Ξεκινώντας με τα PS Plus games, αρχικά να υπενθυμίσουμε πως η λίστα του επόμενου μήνα αποτελείται αποκλειστικά από παιχνίδια για το PS4. Έτσι, από την 1η Απριλίου, οι συνδρομητές του PS Plus θα μπορούν να απολαύσουν εντελώς δωρεάν το Conan Exiles, το εντυπωσιακό multiplayer και ανοιχτού κόσμου της Funcom, που εκτυλίσσεται στις αφιλόξενες χώρες του Κόναν του Βάρβαρου. Το δεύτερο δωρεάν PS Plus game του μήνα είναι το φουτουριστικό action RPG της Deck13, The Surge.

 

https://www.youtube.com/watch?v=r5VzPxKdjUI

 

Σε ό,τι αφορά στα Xbox Games With Gold του επόμενου μήνα, από την 1η έως την 30η Απριλίου οι κάτοχοι Xbox One θα έχουν στη διάθεσή τους το action RPG The Technomancer, ενώ στη συνέχεια θα προστεθεί το action-adventure Outcast: Second Contact (16 Απριλίου -15 Μαΐου). Επίσης, διαθέσιμα θα είναι και τα Star Wars Battlefront II (1-15 Απριλίου) και Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (16-30 Απριλίου) για το Xbox 360, τα οποία θα είναι διαθέσιμα και στο Xbox One μέσω του προγράμματος Backwards Compatibility.

Μπορείς να δεις ακόμη