PlayStation Plus & Xbox Live Gold: Δωρεάν τίτλοι Ιουνίου 2019

by k-Admin 3

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού βρίσκεται προ των πυλών και έτσι, η Sony και η Microsoft ανακοίνωσαν τους δωρεάν τίτλους Ιουνίου που θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές PS Plus και Xbox Live Gold, με τις κάρτες συνδρομής που μπορούν να προμηθευτούν από τα καταστήματα Κωτσόβολος.

 

 

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro που έχουν ενεργή συνδρομή θα μπορούν να απολαύσουν τα κλασικά επίπεδα του θρυλικού Sonic Mania, καθώς και το Borderlands: The Handsome Collection, που περιλαμβάνει ίσως τα πιο εθιστικά παιχνίδια της σειράς: Borderlands 2 και Borderlands: The Pre-Sequel.

 

 

Σε ό,τι αφορά στους δωρεάν τίτλους Xbox Games With Gold, οι κάτοχοι Xbox One και Xbox One X θα έχουν στη διάθεσή τους το αθλητικό παιχνίδι για τους λάτρεις του χόκεϊ EA Sports NHL 19 (1-30 Ιουνίου) και, στη συνέχεια, θα προστεθεί το εντυπωσιακό platform fighter της Dan Fornace, Rivals of Aether (16 Ιουνίου – 15 Ιουλίου).

Επίσης, διαθέσιμα θα είναι και τα Portal: Still Alive (1-15 Ιουνίου) και Earth Defense Force 2017 (16-30 Ιουνίου) για το Xbox 360, τα οποία θα είναι διαθέσιμα και στο Xbox One μέσω του προγράμματος Backwards Compatibility.

Κι όπως πάντα, καλή διασκέδαση!

Μπορείς να δεις ακόμη