Σέντρα για το Μουντιάλ στο FIFA 23

by Aggeliki Tsoukana

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, κυριαρχεί ήδη στις συζητήσεις των οπαδών του βασιλιά των σπορ και όπως συμβαίνει με κάθε τέτοια μεγάλη διοργάνωση, το FIFA 23 δεν είναι δυνατό να απουσιάζει από μια τέτοια γιορτή. Εκτός αν έχεις αγοράσει την έκδοση του παιχνιδιού για το Nintendo Switch, το World Cup Mode θα προστεθεί στον τίτλος μέσω ενός δωρεάν update που θα είναι διαθέσιμο από τις 9 Νοεμβρίου, ενώ κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στο FIFA Mobile από τις 8 του ίδιου μήνα. Θα μπορείς να διαλέξεις οποιαδήποτε εθνική ομάδα από τις 32 που έχουν προκριθεί στην τελική φάση, σε μια εμπειρία που η Electronic Arts χαρακτηρίζει ως αυθεντική, από τη σέντρα του πρώτου αγώνα, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του τελικού. Επιπλέον θα σου δοθεί η δυνατότητα να αλλάζεις τις συνθέσεις των ομίλων και να αντικαθιστάς ομάδες με άλλες που δεν έχουν προκριθεί.

Στο Online Tournament mode θα βιώσεις ένα μεγάλο μέρος από τις συγκινήσεις του Μουντιάλ. Διαλέγοντας την ομάδα της αρεσκείας σου, θα προσπαθήσεις να κερδίσεις το βαρύτιμο τρόπαιο, παίζοντας με αντιπάλους από όλο τον κόσμο, σε αγώνες νοκ άουτ. Ακόμα, από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, διάστημα στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το αληθινό τουρνουά, θα υπάρχει μια επιπλέον επιλογή, το FIFA World Cup Live, που θα ανανεώνεται συνεχώς κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων και των νοκ άουτ αγώνων, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να ακολουθήσεις το πραγματικό πρόγραμμα και να “επαναλάβεις” αγώνες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, σε μια προσπάθεια να αλλάξεις το αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που είσαι fan του FIFA Ultimate Team, αυτή τη φορά δεν θα έχει το δικό του, αυτόνομο FIFA World Cup mode, όπως συνέβη το 2014 και το 2018. Εναλλακτικά, θα πραγματοποιηθούν νέα FUT campaigns από τις 11 Νοεμβρίου ως τις 23 Δεκεμβρίου, με αυθεντικές εμφανίσεις ομάδων, στάδια, γραφικά, μπάλες αλλά και συγκεκριμένο σχολιασμό.

Ένα άλλο σημαντικό event είναι το World Cup Path to Glory για το FUT, που θα τρέξει το διάστημα 11 με 23 Νοεμβρίου, στη διάρκεια του οποίου θα μπορέσεις να προσθέσεις στη συλλογή σου 30 World Cup Heroes.

Τέλος, αντίστοιχες προσθήκες θα υπάρξουν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών, που θα διεξαχθεί το 2023 σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Έτσι λοιπόν, από 9 Νοεμβρίου μπορείς να κινείσαι ρε ρυθμούς Μουντιάλ στις εκδόσεις του FIFA 23 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη