Sony PlayLink: Νέος, διασκεδαστικός τρόπος παιχνιδιού για όλη την παρέα!

by k-Admin 3

Παίξε με φίλους και συγγενείς, με αυτήν την εκπληκτική σειρά διασκεδαστικών τίτλων που μπορείς εύκολα να μάθεις να παίζεις.  H σειρά παιχνιδιών PlayLink, αποκλειστικά στο PS4, ήρθε να προσφέρει έναν νέο, διασκεδαστικό τρόπο παιχνιδιού για ολόκληρη την παρέα! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το smartphone ή το tablet σου, το Playstation 4 και μία τηλεόραση.


Καμία εξαίρεση. Το παιχνίδι συνεχίζεται.

Από ταχύτατα κουίζ μέχρι καθηλωτικές εμπειρίες multiplayer, οι τίτλοι PlayLink έχουν ως βασικό θέμα τα διαδραστικά παιχνίδια που μπορούν να απολαύσουν όλοι. Άνοιξτε ένα παιχνίδι στο Sony PS4, χρησιμοποιήστε το smartphone ή το tablet σας ως χειριστήριο, συγκεντρωθείτε γύρω από την τηλεόραση και ετοιμαστείτε για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία.

Αν αγαπάς τις εμπειρίες κινηματογραφικού τύπου, τα κουίζ ή τα παρεΐστικα παιχνίδια τραγουδιού, οι τίτλοι του PlayLink είναι ιδανικοί για όλους.

Τι είναι το PlayLink για το PS4;

To PlayLink είναι ένας νέος τρόπος παιχνιδιού στο PS4. Συνδυάζει το smartphone και το tablet σου σε μία σειρά παιχνιδιών που μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα, για διασκεδαστικό παιχνίδι με την παρέα, σε κάθε περίσταση.

Τι χρειάζομαι για να παίξω τα παιχνίδια της σειράς PlayLink;

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα συμβατό smartphone ή tablet για κάθε παίκτη και ένα ασύρματο χειριστήριο Dualshock 4 για το PS4.

Ποιές συσκευές υποστηρίζονται;

Χρειάζεσαι μια συσκευή iOS ή Android. Για καλύτερη απόδοση, συνιστάται η χρήση iOS9+ ή Android 4.4+. Δεν είναι συμβατές όλες οι συσκευές.

Ποια εφαρμογή πρέπει να κατεβάσω;

Κάθε παιχνίδι PlayLink έχει τη δική του εφαρμογή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κατεβάσεις, χωρίς χρέωση, την αντίστοιχη εφαρμογή για κάθε παιχνίδι από το App Store ή Google Play στην iOS ή Android συσκευή σου.

Ξεκίνησε με τα παιχνίδια PlayLink

Διάβασε το σύντομο και εύχρηστο οδηγό για να μπεις αμέσως στο παιχνίδι:

Βήμα 1: Αγόρασε/κατέβασε το παιχνίδι PlayLink της επιλογής σου στο PS4 και ξεκίνησέ το.

Βήμα 2: Κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή του παιχνιδιού από το Google Play Store ή το Apple App Store.

Βήμα 3: Σύνδεσε την κινητή συσκευή σου στο PS4 με έναν από τους εξής τρόπους:

  • Χρησιμοποίησε το ίδιο δίκτυο Wi-Fi με την κονσόλα PS4 (πήγαινε στις Ρυθμίσεις -> Δίκτυο -> Προβολή κατάστασης σύνδεσης και έλεγξε την επιλογή SSID για να επιβεβαιώσεις το όνομα του δικτύου).
  • Χρησιμοποίησε το PS4 ως Wi-Fi hotspot πατώντας το κουμπί OPTIONS στο ασύρματο χειριστήριο Dualshock 4 και επίλεξε Wi-Fi hotspot -> Ναι -> Ναι, για να εμφανιστούν οι λεπτομέρειες του hotspot. Σε κάθε smartphone ή tablet που θα χρησιμοποιήσετε για το παιχνίδι, μεταβείτε στις ρυθμίσεις και επιλέξτε PS4 hotspot στις ρυθμίσεις Wi-Fi.


Βήμα 4: Ξεκινήστε το παιχνίδι!

That’s You!

Από δύο έως έξι παίκτες

Η υπόθεση στο That’s You! γίνεται ξεκαρδιστικά προσωπική σε ένα τολμηρό κουίζ με έως πέντε συγγενείς και φίλους, όπου μπορείτε να μάθετε τι σκέφτεται πραγματικά ο ένας για τον άλλον.

Πάρε το smartphone ή το tablet σου, βγάλε σέλφι και αποκάλυψε την τολμηρή πλευρά σου σε πάνω από 1.000 αστείες ερωτήσεις, προκλήσεις ζωγραφικής και παιχνίδια δημιουργίας κειμένου.

Knowledge is Power

Από δύο έως έξι παίκτες

Στο Knowledge is Power, απάντησε σε μια τεράστια ποικιλία από ερωτήσεις γνώσεων για να κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου, με χειροπιαστές προκλήσεις για να σε κρατάνε σε εγρήγορση. Όλα έχουν να κάνουν με την ταχύτητα και την ακρίβεια. Θα τα καταφέρεις;



Hidden Agenda

Για έναν έως έξι παίκτες

Αυτή η αφηγηματική περιπέτεια, που συνδυάζει στοιχεία ταινιών και παιχνιδιών, σε ρίχνει σε μια ιστορία γεμάτη ανατριχιαστικά ηθικά διλήμματα. Στο Hidden Agenda μπορούν να συμμετάσχουν και να επηρεάσουν την ιστορία έως έξι άτομα από εσάς, αλλά προσέξτε: δεν έχετε όλοι τον ίδιο στόχο.



SingStar Celebration

Για έναν έως οκτώ παίκτες

Πέτυχε τις υψηλές νότες με ένα παιχνίδι τραγουδιού με δυνατά κομμάτια, ξεσηκωτικές επιτυχίες και τα αγαπημένα σου κλασικά κομμάτια για πάρτι. Δεν έχεις μικρόφωνο; Μην ανησυχείς. Κατέβασε την εφαρμογή SingStar Mic για το smartphone σου και ετοιμάσου για τη μεγάλη στιγμή.



Frantics

Για έναν έως τέσσερις παίκτες

Ανακάλυψε τη διασκέδαση σε στιλ arcade και θεότρελα μίνι παιχνίδια στο Frantics, όπου εσύ και έως τρεις φίλοι σου πρέπει να αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις. Μπλοφάρετε, παλέψτε, διαπραγματευτείτε και συνεργαστείτε για τη νίκη, προσέξτε όμως… ο πανέξυπνος οικοδεσπότης The Fox είναι εκεί για να προκαλεί αναστάτωση.



Planet of the Apes: Last Frontier

Για έναν έως τέσσερις παίκτες

Καθοδήγησε πιθήκους και ανθρώπους σε δύσκολες, από ηθικής και δεοντολογικής πλευράς, καταστάσεις σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι έντονης δράσης και αλληλεπίδρασης που διαδραματίζεται μεταξύ των ταινιών “Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή” και “Ο πλανήτης των πιθήκων: Η σύγκρουση”.



Erica

Για έναν παίκτη

Παίξε ως η συνείδηση της Erica σε αυτή τη σκοτεινή και σκληρή περιπέτεια, όπου οι επιλογές σου διαμορφώνουν την ιστορία μέσα από την ζωντανή δράση που ξετυλίγεται στην οθόνη σου. Κάθε απόφασή σου επηρεάζει τη διαδρομή της Erica, καθώς αναζητάς απεγνωσμένα την αλήθεια σε μια σπονδυλωτή ιστορία γεμάτη δύσκολα ηθικά διλλήματα.

Μπορείς να δεις ακόμη