728
ΥΛΙΚΑ
-
-
-
Για τη σούπα
- 1 μέτρια σελινόριζα κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 2 μέτριες πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 1 μήλο πράσινο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 πράσο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- 1 λίτρο ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι – πιπέρι
-
-
-
Για το σερβίρισμα
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. απάκι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1/2 κ.γ. πάπρικα
- 40 γρ. αμύγδαλο φιλέ καβουρδισμένο
- φρέσκο θυμάρι (μόνο τα φύλλα)
- 1 κ.γ. γιαούρτι στραγγιστό
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη σούπα:
Βάζω όλα τα υλικά στον κάδο του My Daily Soup, προγραμματίζω το μηχάνημα στο πρόγραμμα για βελουτέ σούπα και περιμένω.
Για το σερβίρισμα:
Ζεσταίνω σ’ ένα τηγάνι το ελαιόλαδο, προσθέτω το απάκι, ή το σύκλινο, την πάπρικα και σοτάρω για 2-3 λεπτά. Σερβίρω τη σούπα σε μπολ ή πιάτα, βάζω από μια κουταλιά γιαούρτι, προσθέτω λίγο απάκι κι από πάνω λίγο λάδι και πασπαλίζω με αμύγδαλο και θυμάρι.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ