Στις 14 Δεκεμβρίου το next-gen update για το The Witcher 3

by Aggeliki Tsoukana

Μετά από αρκετή αναμονή το περιβόητο Next-gen update του The Witcher 3 για τους κατόχους κονσολών νέας γενιάς και PC θα γίνει διαθέσιμο στις 14 Δεκεμβρίου, φέροντας πολλές αλλαγές και βελτιώσεις στο δημοφιλές action RPG της CD Projekt Red.

 

 

Ανάμεσα στις βελτιώσεις που έχει υποσχεθεί η CD Projekt Red είναι οι ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης, τα cloud saves, η υποστήριξη ray-tracing, το photo mode, η ενσωμάτωση αρκετών δημοφιλών mods της κοινότητας, νέο περιεχόμενο εμπνευσμένο από τη σειρά The Witcher του Netflix, καθώς και η υποστήριξη cross-progression – δηλαδή τη δυνατότητα να μεταφέρεις την πρόοδό σου από πλατφόρμα σε πλατφόρμα-, χαρακτηριστικό που είχε υιοθετήσει η εταιρεία στο Cyberpunk 2077.

 

 

Στο παραπάνω trailer θα μπορέσεις να πάρεις μία πρώτη γεύση από τις βελτιώσεις που θα προσφέρει το next-gen update. Μάλιστα οι πιο παρατηρητικοί fans εντόπισαν και μία αλλαγή που η CD Projekt Red δεν την έχει ανακοινώσει, με την εταιρεία να φαίνεται ότι έχει βελτιώσει το γνωστό πρόβλημα με τους κλωνοποιημένους NPCs στα cinematics και στο gameplay, και πιθανόν όλοι οι χαρακτήρες να είναι πλέον διαφορετικοί και να μην επαναλαμβάνονται, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.

 

Next-gen version seemingly tweaks certain scenes to remove NPC clones, facial animations are tweaked too. from witcher

 

To next-gen update θα διατεθεί δωρεάν για όλους όσους έχουν ήδη το παιχνίδι στην κατοχή τους, ενώ για τους καινούργιους παίκτες θα κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση με την ονομασία The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις βελτιώσεις, τα δωρεάν DLC και τα Hearts of Stone & Blood and Wine expansions για PC, PlayStation 5, και Xbox Series X|S, αρχικά σε ψηφιακή μορφή και αργότερα και σε φυσική έκδοση.

Τέλος, οι κάτοχοι του τίτλου σε PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch θα πάρουν και αυτοί το δικό τους δωρεάν update που θα περιλαμβάνει τις περισσότερες βελτιώσεις και τα DLC από τη σειρά του Netflix.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη