Το σύστημα μάχης παρουσιάζεται στο νέο trailer του Marvel’s Midnight Suns

by Aggeliki Tsoukana

Η 2K και η ομάδα ανάπτυξης, Firaxis Games δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Marvel’s Midnight Suns, που παρουσιάζει το σύστημα μάχης του παιχνιδιού.

Το Marvel’s Midnight Suns είναι ένα νέο tactical RPG που διαδραματίζεται στην πιο σκοτεινή πλευρά του Marvel Universe και θα σε φέρει πρόσωπο με πρόσωπο ενάντια στις δαιμονικές δυνάμεις του κάτω κόσμου, καθώς συνεργάζεσαι και ζεις ανάμεσα στους Midnight Suns, την τελευταία γραμμή άμυνας της Γης.

Μετά από πολλούς αιώνες σε λήθαργο, η Hydra ξυπνάει τη Lilith, Μητέρα των Δαιμόνων, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό μαγείας και επιστήμης. Η Lilith δεν θα αφήσει κανέναν να της σταθεί εμπόδιο και σκοπός της είναι να ολοκληρώσει μια αρχαία προφητεία, φέρνοντας πίσω τον αφέντη της, Chthon. Έχοντας φτάσει στα όριά τους, οι Avengers προσπαθούν απεγνωσμένα να παλέψουν τη φωτιά με τη φωτιά της κόλασης και ζητάνε τη βοήθεια των Midnight Suns – Nico Minoru, Blade, Magik και Ghost Rider – νεαρών ηρώων με δυνάμεις βαθιά ριζωμένες στο υπερφυσικό, που δημιούργησαν ομάδα για να αποτρέψουν την ίδια την προφητεία που η Lilith θέλει να εκπληρώσει. Μαζί, ανασταίνουν έναν αρχαίο πολεμιστή – τον Hunter, το εγκαταλελειμμένο παιδί της Lilith και τον μοναδικό ήρωα που είναι γνωστό ότι την έχει νικήσει ποτέ. Με συμμάχους να έχουν ήδη πέσει στο πεδίο της μάχης και τη μοίρα του κόσμου που διακυβεύεται, θα πρέπει να ορθώσεις το ανάστημά σου ενάντια στο σκοτάδι.

Το παιχνίδι υπόσχεται κινηματογραφικές μάχες με εμβληματικούς υπερήρωες και μια αξέχαστη περιπέτεια, που θα σε βυθίσει στη σκοτεινή πλευρά του σύμπαντος της Marvel.

Το Marvel’s Midnight Suns θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 2 Δεκεμβρίου 2022, για PS4, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Sore). Θα ακολουθήσουν- σε ημερομηνία που δεν έχει γίνει γνωστή- οι αντίστοιχες εκδόσεις για PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη