Story Creator Mode στο AC Odyssey

by Admin_

 

Το Assassin’s Creed Odyssey δεν είναι ένα απλά ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς που πέρασε. Είναι για πολλούς το καλύτερο και το πιο πλήρες game του δημοφιλούς franchise.

 

 

Αυτό γιατί υπάρχουν βελτιώσεις σε κάθε επίπεδο, τεχνικά και αρτιστικά αγγίζει την τελειότητα. Ο κόσμος προς εξερεύνηση είναι μεγάλος και πολύπλοκος, έχει πολύ καλό επιπλέον περιεχόμενο (DLCs) και γενικά φαίνεται πως η Ubisoft απέφυγε πολλά από τα λάθη του παρελθόντος και άκουσε το feedback των χρηστών.

Επίσης, ειδικά για εμάς τους Έλληνες το γεγονός ότι έχει ως βάση την ελληνική ιστορία και μυθολογία αποτελεί ένα ακόμα θετικό στοιχείο και αιτία για να ασχοληθεί κανείς μαζί του.

Και ενώ με την ολοκλήρωση και του Fate of Atlantis DLC όλοι πίστεψαν πως δεν θα υπάρχει άλλο περιεχόμενο, η Ubisoft έκανε την ευχάριστη έκπληξη με την παρουσίαση ενός νέου εργαλείου δημιουργίας περιεχομένου από τον ίδιο τον χρήστη!

 

Δημιούργησε τη δική σου ιστορία

Tο Story Creator Mode διατίθεται για κατέβασμα δωρεάν και με αυτό μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου αποστολές και ιστορίες. Επίσης, μπορείς μετά να τις μοιραστείς με την κοινότητα και να δεις τι έχουν δημιουργήσει άλλοι gamers από όλο τον κόσμο.

Είναι η ευκαιρία σου να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου και να εντυπωσιάσεις! Είναι επίσης από τις λίγες φορές που σου δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσεις αυτόνομο περιεχόμενο σε ένα παιχνίδι και να διαπιστώσεις πώς είναι να δημιουργείς ιστορία και gameplay στο Assassin`s Creed Odyssey. Το εργαλείο αυτό δεν διαφέρει ουσιαστικά από τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν οι content creators της Ubisoft για αυτό το υπέροχο videogame!

 

 

Οι δημιουργίες σου θα είναι cross-platform και μπορούν να αναπαραχθούν σε όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το παιχνίδι (PC, XBOX One, Playstation 4). Θα υποστηρίζεται directly in-game play (δηλαδή θα ενσωματώνονται άμεσα στο κυρίως παιχνίδι). Όμως, το εργαλείο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο σε φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή και χρειάζεσαι έναν ενεργό λογαριασμό (account) στη Ubisoft.

Να σημειωθεί ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι πέρα από το quest designer υπάρχει ένα καλό branching dialogue system, με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις ότι διάλογο θες και να αυξήσεις τις επιλογές του χρήστη και τον τρόπο αντίδρασής του σε κάθε κρίσιμο σημείο.

Μόλις ολοκληρώσεις τη δική σου ιστορία, μπορείς να τη δοκιμάσεις πριν την δημοσίευση, που γίνεται μέσω του site της Ubisoft. Εκεί θα συμπληρώσεις κάποιες πληροφορίες για τους άλλους χρήστες και καλό θα ήταν να προσθέσεις μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες μέσω Photo Mode.

Αν και μπορείς να κατεβάσεις και να δοκιμάσεις κάθε ιστορία οποιουδήποτε χρήστη για το Assassin`s Creed Odyssey, δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα κατεβασμένες πάνω από 20.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη