Τα 10 top αξεσουάρ για τις διακοπές σου

by Aggeliki Tsoukana

To καλοκαίρι είναι εδώ και οι διακοπές αποτελούν αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για όλους μας.

Η ξεκούραση, η ψυχική ηρεμία, η διασκέδαση, η χαλάρωση αποτελούν βασικά προαπαιτούμενα των καλοκαιρινών διακοπών για να φορτίσουμε μπαταρίες εν όψει χειμώνα.

Η Ελλάδα σου δίνει ατέλειωτες επιλογές για να περάσεις φανταστικές διακοπές. Άλλωστε, το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνώνυμο της ξεγνοιασιάς και της χαλάρωσης.

Αν κάνεις τώρα τον προγραμματισμό τους για το φετινό καλοκαίρι, οργανώνοντας τα πάντα, όπως το μέρος των διακοπών, το κατάλυμα ή το ξενοδοχείο που θα διαμείνεις, θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβεις στη λίστα σου 10 απαραίτητα gadgets. Σίγουρα θα τα χρειαστείς, πέραν της βαλίτσας, την οποία μπορείς να βρεις εδώ σε διάφορα μεγέθη και χρώματα.

Είτε ετοιμάζεσαι να ταξιδέψεις solo, ή με παρέα, ή με την οικογένεια ένα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν πρέπει να λείπουν από την αποσκευή σου κάποια χρήσιμα gadgets και αξεσουάρ τα οποία είναι must αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για ό,τι προκύψει και ταυτόχρονα να έχεις όλες τις ανέσεις για τις δραστηριότητές σου.

 

 

1. Πάντα στην… πρίζα

Δεν υπάρχει περίπτωση σε κάποιο παλιότερο ταξίδι σου να μην είχες ξεμείνει από μπαταρία την ώρα που επισκεπτόσουν αξιοθέατα, χαλάρωνες στην παραλία ή σέρφαρες στα social media απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Δεν χρειάζεται να ξανακάνεις το ίδιο λάθος, καθώς σε πολύ οικονομικές τιμές μπορείς να βρεις το powerbank που σου ταιριάζει και να το κουβάλας παντού. Το Powerbank Bipow Black από την εταιρεία Baseus διαθέτει μπαταρία 30000mAh, τεχνολογίες Quick Charge και Power Delivery και είναι εξοπλισμένο με 2 θύρες USB, micro USB και Type C προσφέροντας έτσι πληθώρα επιλογών. Ακόμα, διαθέτει και οθόνη LED για να βλέπεις εύκολα και γρήγορα χρήσιμες πληροφορίες. Είναι μικρό και ελαφρύ. Επιτρέπει τη φόρτιση συσκευών όπως smartphones, tablets, φωτογραφικών μηχανών, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ταξίδια και εξορμήσεις…

 

 

2. Back pack

Πόσες φορές κουβάλησες στο χέρι τις πετσέτες πηγαίνοντας προς την παραλία; Πόσο δυσκολεύτηκες να μεταφέρεις στις τσέπες της βερμούδας τα προσωπικά σου είδη (πορτοφόλι, κινητό, κλειδιά κτλ) με τον κίνδυνο να τα χάσεις; Η λύση είναι το back pack που σου δίδει την ελευθερία και ασφάλεια που χρειάζεσαι. Κράτα παντού μαζί σου το άκρως ευέλικτο και άνετο πτυσσόμενο σακίδιο της Travel Blue που έχει χωρητικότητα 20 λίτρων, είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και εύκολο στο καθάρισμα. Διαθέτει πολλαπλές θήκες για κάθε σου ανάγκη, ενώ διπλώνει μέσα στην μπροστινή του τσέπη για να μπορείς να το κουβαλάς παντού μαζί σου και να το ανοίγεις μόνο όποτε το χρειάζεσαι.

 

3. Just music

Για σένα που αναζητάς χαλαρές στιγμές δίπλα στο κύμα, με ηλιοθεραπεία μετά από δροσερές βουτιές, το ασύρματο, φορητό ηχείο σου ταιριάζει γάντι για να ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια…

Απολαμβάνεις όπου κι αν βρίσκεσαι ατελείωτη μουσική και προσθέτεις μία μουσική νότα στις διακοπές σου. Όπου κι αν πας έχεις τον θρυλικό ήχο της JBL. Το Flip 6 είναι ανθεκτικό στο νερό και έχει μεγάλη διάρκεια για να σε διασκεδάζει διαρκώς. Αυτό το ελαφρύ ηχείο Bluetooth πηγαίνει οπουδήποτε. Με τον αδιάβροχο σχεδιασμό του με πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IP67, μπορείς να ροκάρεις ακόμα και σε περίπτωση βροχής. Απόλαυσε περισσότερο τη μουσική σου, με 12 ώρες μουσικής αυτονομίας. Ζήσε την απόλυτη μουσική εμπειρία με την εφαρμογή JBL Portable που σου επιτρέπει να ρυθμίσεις τον ήχο και το μπάσο ανάλογα τα γούστα και τη διάθεσή σου. Σύνδεσε ασύρματα έως 2 smartphones ή tablets στο ηχείο και απόλαυσε τον αυθεντικό ήχο της JBL.

 

4. Δεν… χάνεις

Ένα must εργαλείο για κάθε εκδρομέα είναι το Airtag της Apple. Ιδανικό για τη βαλίτσα, την τσάντα ή τα κλειδιά σου. Είναι τόσο μικρό, κομψό και διακριτικό που σίγουρα δεν αποτελεί… βάρος. Με αυτό το smart gadget μπορείς να βρεις τα κλειδιά σου, το πορτοφόλι, τις αποσκευές σου, γιατί όχι και το κατοικίδιό σου που σου κάνει παρέα στις διακοπές.

Αν το AirTag βρίσκεται κοντά σου, μπορείς να ακούσεις τον ήχο από το ενσωματωμένο ηχείο για να το εντοπίσεις. Εάν βρίσκεται πιο μακριά, έχεις τη δυνατότητα να λάβεις βοήθεια από το δίκτυο Find My και να το εντοπίσεις. Αυτομάτως και το αντίστοιχο αντικείμενο στο οποίο το έχεις τοποθετήσει. Για παράδειγμα, έστω ότι το βάζεις στα κλειδιά: σε περίπτωση που τα ξεχάσεις κάπου, το AirTag θα σου δώσει αμέσως στίγμα. Αν πάλι, το έχεις τοποθετήσει στη βαλίτσα σου και αυτή χαθεί, τότε μέσα από το κινητό σου μπορείς αμέσως να την εντοπίσεις.

 

5. Αποτύπωσε τη στιγμή

Πόσες φορές σου έχει συμβεί, βουτώντας στα όμορφα νερά των ελληνικών θαλασσών, να θέλεις να απαθανατίσεις τον υποβρύχιο βυθό ή να αποτυπώσεις τις μοναδικές στιγμές που πέρασες στο ταξίδι σου; Μία υποβρύχια κάμερα θα σου χαρίσει απίστευτα καρέ που μετά το πέρας του ταξιδιού σου θα αναπολείς όλες τις όμορφες εικόνες που είδες και θα θυμάσαι έντονα τις ταξιδιωτικές σου εμπειρίες.

Η Rollei actioncam 4S PLUS αποτελεί το νέο entry-level μοντέλο της αγαπημένης σειράς των action cameras της Rollei.

Προσφέρει ανάλυση video 4k σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και περιλαμβάνει φυσικά ένα πλήρες πακέτο αξεσουάρ, έχοντας τη δυνατότητα να σε συνοδεύει για έως και 70 λεπτά στις αθλητικές και άλλες δραστηριότητές σου, μέσα και έξω από το νερό. Κράτα τις υποβρύχιες εμπειρίες ανεξίτηλες με την κάμερα της Rollei.

 

 

6. Πάντα στην τρίχα

Μετά το αναζωογονητικό μπανάκι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μην περιμένεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν ιδιαίτερα αν βιάζεσαι να κάνεις τις βόλτες σου. Ένα σεσουάρ μαλλιών, μικρό, φορητό και ευέλικτο, που δεν πιάνει χώρο στη βαλίτσα σου, είναι άκρως χρηστικό. Το TRAVEL DRYER είναι το μικρό ισχυρό πιστολάκι μαλλιών που έχει κατασκευαστεί από την WAHL για να αναλαμβάνει τις δύσκολες αποστολές στεγνώματος! Θα σου προσφέρει πλήρη ανεξαρτησία κινήσεων αλλά και τέλεια αποτελέσματα κυριολεκτικά ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον το compact μέγεθός του, η σπαστή λαβή του αλλά και η αυτόματα προσαρμοζόμενη τάση του, το καθιστούν εξαιρετική λύση για ταξίδια. Τα γυναίκεια μέλη της οικογένειας θα το λατρέψουν. Με το στόμιο και τη φυσούνα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις τα στυλ με μπούκλες και όγκο ή τα looks με απολύτως ίσια μαλλιά που λατρεύεις, εύκολα και γρήγορα, ανά πάσα στιγμή.

 

7. Ατσαλάκωτες διακοπές

Πόσες φορές βγάζοντας τα ρούχα σου από τη βαλίτσα διαπίστωσες ότι είναι τόσο τσαλακωμένα που δεν μπορούν να φορεθούν κατά τη βραδινή εξόρμηση στο νησί; Σίγουρα κάποιες φορές έχεις ζητήσει ένα σίδερο από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σου, ώστε να σώσεις την κατάσταση. Όσο καλά κι αν τα διπλώσεις προτού ταξιδέψεις, το πρόβλημα θα παραμείνει. Μην το σκέφτεσαι. Χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή του ατμού, το ατμοσίδερο Delicate 6000 της AEG σου επιτρέπει να απομακρύνεις τις ζάρες από τα ρούχα σου εύκολα και γρήγορα. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας ανιχνεύει αν το σίδερό σου έχει μείνει χωρίς επιτήρηση, ενώ η ένδειξη της πλάκας ανιχνεύει αν το σίδερο καίει. Χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή του ατμού και την ταχεία θέρμανση, το σίδερο είναι έτοιμο για σιδέρωμα μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

 

 

8. Προστατεύσου από τον ήλιο

Αν είσαι camper του καλοκαιριού ή αν σου αρέσει η ιδιωτικότητα σε πιο ολιγοσύχναστες παραλίες, τότε αυτό το αξεσουάρ θα σου φανεί υπερπολύτιμο. Τα ελληνικά νησιά διαθέτουν πεντάμορφες παραλίες, ωστόσο δεν διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ομπρέλες, καθώς δεν είναι οργανωμένες. Έχοντας όμως μαζί σου το σκίαστρο παραλίας Senegal Campus, με αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο, προέκταση δαπέδου και δυνατότητα πλήρους κλεισίματος με φερμουάρ θα είσαι προστατευμένος από τον ήλιο. Διαθέτει 3 παράθυρα με κουνουπιέρες και φερμουάρ, 4 θήκες άμμου και θήκη μεταφοράς με ιμάντες. Μην εκτίθεσαι στον ήλιο, καθώς είναι επιβλαβής για όλους τους τύπους δέρματος. Μείνε στη σκιά και απόλαυσε άφοβα τις βουτιές σου!

 

 

9. UV προστασία

Το 59S UVC LED Sterilizer Wand X5 είναι μια ελαφριά και φορητή συσκευή αποστείρωσης με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Σε βοηθάει να απολαύσεις μια πιο υγιεινή ζωή με λιγότερους ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς στα αντικείμενα γύρω σου. Πρόκειται για μια ελαφριά και φορητή συσκευή αποστείρωσης με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα σε τσάντα, backpack ή αποσκευή και λειτουργεί με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Εφάρμοσε το Wand X5 απευθείας (σάρωση 5-10 φορές σε απόσταση περίπου 1 ίντσας) στην επιφάνεια του καναπέ, του κρεβατιού, της μπανιέρας, της πετσέτας, κτλ.

 

 

10. Refill δροσιάς

Υδροδοχεία και φορητά ψυγεία είναι απαραίτητα για τον κάθε ταξιδιώτη που συνήθως δεν προτιμά τις οργανωμένες παραλίες ή βέβαια και για αυτόν που θέλει πάντα κρύο το νερό του ή το σνακ του, ειδικά για τα παιδιά και όλη την οικογένεια. Το Cooler Polarbox Pop με ελκυστική ρετρό σχεδίαση, διατηρεί τα ποτά και τα τρόφιμά σου κρύα με στυλ. Διατίθεται σε πέντε παστέλ χρώματα με τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών χρωμάτων γραμμάτων, για να ταιριάζουν με τη δερμάτινη λαβή. Οι δύο πλευρικές αγκράφες σου επιτρέπουν να κρατάς το καπάκι, να το μεταφέρεις με το χέρι και να το κρεμάς στον ώμο σου.

Έτσι, λοιπόν, όπως μεθοδικά προγραμματίζεις το επερχόμενο ταξίδι σου έτσι πρέπει να ετοιμάζεις και τη βαλίτσα από την οποία δεν πρέπει να λείπουν τα πιο χρήσιμα gadgets και είδη της αγοράς. Στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Μπες στο www.kotsovolos.gr ή επισκέψου ένα από τα πιο κοντινά καταστήματα στη γειτονιά σου.

Μπορείς να δεις ακόμη