Tα καλύτερα παιχνίδια που θα παίξεις το φθινόπωρο του 2021 (Part 3)

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Το μεγάλο αφιέρωμά μας στα καλύτερα παιχνίδια που θα παίξεις το φθινόπωρο του 2021 ολοκληρώνεται με το τρίτο μέρος. Σε αυτόν τον μεγάλο οδηγό θα βρεις τα παιχνίδια που κυκλοφορούν από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, για τα οποία έχουμε συγκεκριμένες και τελικές ημερομηνίες κυκλοφορίας και σου προτείνουμε για τις κονσόλες και τον υπολογιστή σου. Ό,τι και αν αναζητάς -δράση, στρατηγική, μοναχικές εμπειρίες, παιχνίδια για την παρέα, online και offline, αθλητικά και αγώνων ταχύτητας- υπάρχουν πολλές, σπουδαίες προτάσεις για να καλύψουν κάθε διάθεση και γούστο! Κλείνοντας, λοιπόν, το αφιέρωμά μας, ας δούμε τα καλύτερα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν από τα τέλη Οκτωβρίου έως και το τέλος του φθινοπώρου.

 

 

Marvel’s Guardians of the Galaxy (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, PC, Switch)

Στο γενικότερο πλαίσιο συνεργασίας της Square Enix με τη Marvel, που έχει ξεκινήσει ήδη με το Marvel’s Avengers, το φθινόπωρο του 2021 περιμένουμε το Marvel’s Guardians of the Galaxy. Προφανώς επηρεασμένο από την τεράστια επιτυχία των κινηματογραφικών παραγωγών, το Guardians of the Galaxy θα είναι ένα παιχνίδι δράσης τρίτου προσώπου, με χιούμορ, δυναμικές μάχες και εντυπωσιακά γραφικά. Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Star-Lord, και έχοντας την υποστήριξη της πιο παράξενης ομάδας ηρώων του γαλαξία, θα πρέπει να σταματήσεις μια αλυσίδα καταστροφικών γεγονότων μέσα από μια πρωτότυπη ιστορία που θα σε φέρει αντιμέτωπο με νέα, ισχυρά όντα και εμβληματικούς χαρακτήρες, όλοι μπλεγμένοι σε ένα κουβάρι που θα ορίσει τη μοίρα του γαλαξία. Το Guardians of the Galaxy κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου.

 

Age of Empires IV (PC)

Μια από τις πιο αγαπημένες σειρές παιχνιδιών στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια με το Age of Empires IV. Το νέο παιχνίδι της Microsoft θα σε τοποθετήσει στο επίκεντρο των πιο επικών ιστορικών μαχών που διαμόρφωσαν τον κόσμο, και με γνωστούς από το παρελθόν -αλλά και νέους, καινοτόμους- τρόπους, θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις την αυτοκρατορία σου. Μέσα από το Age of Empires IV θα βυθιστείς σε ένα πλούσιο, ιστορικό περιβάλλον με οκτώ διαφορετικούς πολιτισμούς από όλο τον κόσμο, από τους Άγγλους και τους Κινέζους έως το Σουλτανάτο του Δελχί, στην προσπάθειά σου για νίκη. Χτίσε πόλεις, διαχειρίσου πόρους και οδήγησε τα στρατεύματά σου στη μάχη, την ξηρά και τη θάλασσα, σε τέσσερις ξεχωριστές εκστρατείες με 35 αποστολές, που εκτείνονται σε 500 χρόνια ιστορίας -από τον Μεσαίωνα μέχρι την Αναγέννηση. To Age of Empires IV κυκλοφορεί στις 28 Οκτωβρίου.

 

Fatal Frame: Maiden of the Black Water (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Switch)

Η σειρά Fatal Frame (αλλιώς γνωστή και ως Project Zero στην Ευρώπη) είναι μια από τις πλέον ιστορικές, πιο αγαπημένες και σίγουρα τρομακτικότερες στην κατηγορία. Τώρα, επτά χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία στο Wii U, μπορείς να ζήσεις ξανά όλη τη φρίκη του αρχικού Fatal Frame: Maiden of Black Water με νέα remastered γραφικά, νέα κοστούμια και λειτουργίες φωτογραφίας. Η κύρια περιπέτεια αποτελείται από τρεις αλληλένδετες ιστορίες, που οδηγούν τον παίκτη στο να ανακαλύψει την τρομακτική αλήθεια πίσω από μια σειρά πρόσφατων, τραγικών θανάτων που λαμβάνουν χώρα σε ένα δάσος με περιβόητη ιστορία. Θα οδηγηθείς στα ερείπια ενός απόκοσμου πανδοχείου, σε ένα ιερό γεμάτο κούκλες φυσικού μεγέθους και σε μια λίμνη γεμάτη νεκρές ιέρειες. Κάθε τοποθεσία συνδέεται με ένα ρεύμα νερού που ρέει σε όλο το βουνό. Αυτό το πρώην ιερό νερό συνδέεται με το πιο τρομακτικό μυστήριο όλων -την ιστορία του θανάτου και του σκότους στο όρος Hikami. To Fatal Frame: Maiden of the Black Water κυκλοφορεί στις 28 Οκτωβρίου.

 

 

Riders Republic (PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series)

Η εμπειρία που έχει αποκτήσει η Ubisoft με την κυκλοφορία των The Crew, The Crew 2 και Steep βρίσκει πλέον εφαρμογή στο πολλά υποσχόμενο Riders Republic. Ζήσε τη φαντασία του αναβάτη καθώς θα κινείσαι ελεύθερα σε έναν τεράστιο, ζωντανό, ανοιχτό κόσμο, γεμάτο με άλλους παίκτες γύρω σου. Μέσα από το Riders Republic θα βυθιστείς σε εμβληματικά εθνικά πάρκα της Αμερικής, όπως το Bryce Canyon, η κοιλάδα Yosemite και το βουνό Mammoth ενώ θα μπορείς να συγκεντρώσεις του φίλους σου και να παίξετε ανταγωνιστικά σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών για πολλούς παίκτες. Με ποδήλατα, wingsuits και snowboards, κυριάρχησε στους χάρτες, σε πρωταθλήματα ομάδων vs ομάδων ή δώσε τον καλύτερο εαυτό σου σε επικούς αγώνες με περισσότερους από 50 άλλους παίκτες. Η Ubisoft άλλαξε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Riders Republic, και αντί για τις αρχές Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου.

 

 

Forza Horizon 5 (Xbox One, Xbox Series, PC)

Το πιο πλήρες arcade racing παιχνίδι των τελευταίων χρόνων επιστρέφει. Αυτή τη φορά η Playground Games θα σε ταξιδέψει στο Μεξικό και σε μια πλειάδα από εξωτικές τοποθεσίες. Με γραφικά που κόβουν την ανάσα, έναν τεράστιο χάρτη προς εξερεύνηση, δεκάδες οχήματα και εκατοντάδες events για να διαγωνιστείς, το Forza Horizon 5 θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη και θα σου προσφέρει την πιο πλούσια arcade racing εμπειρία νέας γενιάς. To Forza Horizon 5 κυκλοφορεί στις 9 Νοεμβρίου.

 

 

Grand Theft Auto V (PS5, Xbox Series)

Σε τρίτη γενιά hardware θα κυκλοφορήσει το ιστορικό και εμβληματικό Grand Theft Auto V, συμπληρώνοντας οκτώ χρόνια στην αγορά και έχοντας φτάσει πλέον σε πωλήσεις τα 150 εκατομμύρια αντίτυπα. Το GTA V είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας ανοιχτού κόσμου, που διεξάγεται στην πολιτεία του San Andreas. Στη βασική, single player ιστορία θα ακολουθήσεις τρεις εγκληματίες και τις προσπάθειές τους να διαπράξουν κλοπές. Ο σχεδιασμός ανοιχτού κόσμου σου επιτρέπει να περιφέρεσαι ελεύθερα στο San Andreas, το οποίο περιλαμβάνει ανοιχτή ύπαιθρο και τη φανταστική πόλη Los Santos. Υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή εμπειρία για πολλούς παίκτες που μπορεί να παιχτεί σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο. Έως και 30 παίκτες περιφέρονται ελεύθερα και εισέρχονται σε λόμπι για να ολοκληρώσουν αποστολές. Το σύνολο εργαλείων του Content Creator θα σου επιτρέπει να δημιουργείς τις δικές σου παραμέτρους, όπως πίστα αγώνων και αγώνες τύπου deathmatch. To Grand Theft Auto V κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου.

 

Pokemon Brilliant Diamond/ Shining Pearl (Switch)

Τα Pokemon Brilliant Diamond και Shining Pearl θα σου επιτρέψουν να βιώσεις ξανά την πρωτότυπη ιστορία και τα χαρακτηριστικά από τα Pokemon Diamond/ Pearl αλλά αυτή τη φορά με έναν νέο τρόπο. Τα αρχικά παιχνίδια αναπαράγονται μεν πιστά, αλλά ταυτόχρονα με πολύ πιο όμορφο και εντυπωσιακό τρόπο μέσα από τη δύναμη του Nintendo Switch και με την αίσθηση κλίμακας των πόλεων και των διαδρομών να έχει διατηρηθεί προσεκτικά. Τα Pokemon Brilliant Diamond και Shining Pearl έχουν ενημερωθεί με ευκολονόητες και φιλικές προς τον παίκτη λειτουργίες, οι οποίες εισήχθησαν στα πρόσφατα παιχνίδια της σειράς Pokemon. Ως εκπαιδευτής θα μπορείς να επιλέξεις το Turtwig, το Chimchar ή το Piplup για να είναι ο πρώτος σου συνεργάτης Pokemon πριν ξεκινήσεις το ταξίδι σου, αλλά στην πορεία θα συναντήσεις τα Legendary Pokemon Dialga και Palkia. Tα Pokemon Brilliant Diamond/ Shining Pearl κυκλοφορούν στις 19 Νοεμβρίου.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη