To 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

 

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τα κυριότερα νέα από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που πέρασε.

 

Ανακοινώθηκε το Ghost of Tsushima Director’s Cut για PlayStation 4 και PlayStation 5

Αν είσαι κάτοχος PlayStation 4 ή PlayStation 5, τότε από τις 20 Αυγούστου 2021 θα έχεις την ευκαιρία να προσθέσεις στη συλλογή σου το Ghost of Tsushima Director’s Cut. Εκτός από το βασικό σενάριο του Ghost of Tsushima, ο πρωταγωνιστής, Jin θα ζήσει μια νέα, δραματική περιπέτεια στο νησί Iki. Αρχική αποστολή του θα είναι να επαληθεύσει τις φήμες περί εισβολής του στρατού της Μογγολίας στην περιοχή, όμως γρήγορα θα βρεθεί σε καταστάσεις με προσωπικές προεκτάσεις και θα αναγκαστεί να φέρει στο μυαλό του τραυματικές εμπειρίες, που πίστευε ότι αποτελούσαν παρελθόν.

Αν αποκτήσεις την έκδοση για PlayStation 5 θα έχεις την επιλογή να παίξεις σε ανάλυση 4Κ, με ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και 3D audio. Επίσης το “παρών” δίνουν οι τεχνολογίες του DualSense wireless controller, δηλαδή το haptic feedback και τα adaptive triggers. Δραστικά μειωμένοι θα είναι οι χρόνοι φόρτωσης.

Κάτι πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι αν έχεις ξεκινήσει να παίζεις το Ghost of Tsushima στο PS4, θα συνεχίσεις στο PlayStation 5 από το σημείο που το είχες αφήσει. Το νησί Iki ξεκλειδώνει στο Act 2, αρκεί να έχεις φτάσει στην περιοχή Toyotama.

 

 

Νέο video παρουσιάζει τον κόσμο του Scars Above

Το Scars Above είναι το νέο παιχνίδι της Mad Head Games, που θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC και κονσόλες και μέσω ενός νέου video θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις εννέα λεπτά από το gameplay. Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχει ο εκδότης Prime Matter, χρησιμοποιώντας σύγχρονα όπλα και τεχνολογίες, θα πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες επιλογές για να βγάλεις από την άκρη παντοδύναμα τέρατα, σε έναν κόσμο που είναι ταυτόχρονα όμορφος και εφιαλτικός. Σε ρόλο πρωταγωνίστριας η Kate Ward, με διπλό ρόλο, αυτόν του επιστήμονα και του αστροναύτη.

 

 

Επέλεξε τον ίδιο χαρακτήρα με τους συμπαίκτες σου στο Marvel’s Avengers

Επιτέλους, με το νέο update του Marvel’s Avengers, θα είναι δυνατή η ταυτόχρονη επιλογή του ίδιου χαρακτήρα, από περισσότερους από έναν παίκτες. Η λειτουργία αυτή δεν είναι νέα, είχε ενεργοποιηθεί για μικρό χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο του The Tachyon Anomaly event και μέσα στον Ιούλιο θα μονιμοποιηθεί. Αυτή είναι η απάντηση της εταιρείας ανάπτυξης στη σχετική απαίτηση των fans του Marvel’s Avengers, όμως η παραπάνω απόφαση κατέστησε αβέβαιο το μέλλον του Patrol Mode, συν το γεγονός ότι η Square Enix επιθυμεί να δοθεί περισσότερος χρόνος για τη βελτίωση του end-game content αλλά και στο Black Panther update. Πάντως, για τους λάτρεις του multiplayer, θα προστεθούν τα Mega Hives και Omega-Level Threat: Family Reunion modes.

 

Ξεφρενη δράση υπόσχεται το Crash Drive 3

Το Crash Drive 3 της M2H υπόσχεται ξέφρενη δράση, μέσα από δέκα διαφορετικά game modes που θα προσφέρουν μοναδικές προκλήσεις. Τα 50 οχήματα που διαθέτει αποτελούν εγγύηση πως θα βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου στυλ οδήγησης. Το Crash Drive 3 θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου 2021, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, iOS και Android με υποστήριξη για cross-platform multiplayer. Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Θυμίζει παιχνίδια των ’90s το puzzle platformer Vesper

To Vesper των Deck13 Interactive και Cordens Interactive κυκλοφόρησε για PC πριν από λίγες μέρες. Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των puzzle platformers, θυμίζει έντονα δημιουργίες της δεκαετίας του ’90, διαθέτει όμως σύγχρονους μηχανισμούς stealth και μοντέρνα puzzles. Ο πρωταγωνιστής ονομάζεται Seven. Δεν είναι άνθρωπος, αλλά ένα ανδροειδές που έχει χαθεί στα ερείπια ενός αρχαίου πολιτισμού. Οι δυνάμεις του τον έχουν εγκαταλείψει και ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του είναι χρησιμοποιώντας το Drive Gun, μια συσκευή μέσω της οποίας μπορεί να ελέγχει το μυαλό αλλά και τις πηγές φωτός.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qEL1PwzGD7g

 

Νέο video για το action RPG The Last Oricru παρουσιάζει τους μηχανισμούς του gameplay

Ο publisher Prime Matter και η developer GoldKnights κυκλοφορήσαν ένα video διάρκειας οκτώ λεπτών, που παρουσιάζει πλάνα από το third-person action RPG The Last Oricru. Το παιχνίδι αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2022, για Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 5 και PC.

Το The Last Oricru θα σε μεταφέρει σε έναν πλανήτη που βρίσκεται στο έλεος σφοδρών συγκρούσεων και η πλειοψηφία των κατοίκων του τον έχουν εγκαταλείψει προ πολλού. Θα κληθείς να πάρεις πολλές και σημαντικές αποφάσεις, που θα κρίνουν, σε μεγάλο βαθμό, το αποτέλεσμα του πολέμου. Οι μάχες που θα πάρεις μέρος θα είναι εκατοντάδες και έπειτα από κάθε μία θα αποκτάς τα απαραίτητα εφόδια για να αναβαθμίζεις τον ήρωά σου. Τίποτα δεν είναι εύκολο και πριν αποφασίσεις να συρθείς σε κάποια σύγκρουση με κάποιο από τα bosses που θα βρεθούν στο διάβα σου, καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος κάτι παραπάνω από 100%.

 

 

Στις 15 Ιουλίου η κυκλοφορία του Batbarian: Testament of the Primordials

Ο publisher Dangen Entertainment και η developer Unspeakable Pixels ανακοίνωσαν ότι το action adventure puzzle game Batbarian: Testament of the Primordials θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου, για PlayStation 4 και Xbox One. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για PC και Nintendo Switch.

Πρωταγωνιστής είναι ένας άτυχος βάρβαρος που άθελά του κατρακυλάει στην άβυσσο, από την οποία θα πρέπει να ξεφύγει με τη βοήθεια ενός μαγικού ρόπαλου. Το χιούμορ στους διαλόγους είναι διάχυτο και εσύ θα πρέπει να εξερευνήσεις μια σειρά από δωμάτια, γεμάτα μυστικά, να αντιμετωπίσεις εχθρούς και πανίσχυρα bosses. Ακόμα, με τη βοήθεια του ρόπαλου, που έχει υπόσταση και ονάζεται Pip, θα μπορέσεις να λύσεις τα puzzles.

Περισσότερα για το Batbarian: Testament of the Primordials στο trailer που ακολουθεί.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη