Το 7ήμερο του Gaming

by K-Admin 1

 

To 7ήμερο του Gaming σου μεταφέρει όλες τις σημαντικές ειδήσεις από τον χώρο των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Νέο gameplay trailer για το Oddworld: Soulstorm

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε το Future Games Show Spring Showcase και ένα από τα παιχνίδια που δήλωσαν την παρουσία τους ήταν το Oddworld: Soulstorm. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανάπτυξης Oddworld Inhabitants παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer για τον επερχόμενο τίτλο. Σε αυτό θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις μια ιδέα από τις αποστολές που θα κληθείς να ολοκληρώσεις. Πρωταγωνιστής είναι ο Abe, ο οποίος έχει αναλάβει να ηγηθεί του επαναστατημένου λαού του. Το Oddworld: Soulstorm θα γίνει πρώτα διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή στις 6 Απριλίου 2021, για PC, PlayStation 5 και PlayStation 4. Το σημαντικό είναι ότι αν είσαι συνδρομητής της υπηρεσίας PlayStation Plus θα έχεις την ευκαιρία να το προσθέσεις στη συλλογή σου δίχως επιπλέον κόστος. Τέλος, στις 6 Ιουλίου το παιχνίδι θα τοποθετηθεί και στα ράφια των καταστημάτων σε εκδόσεις για τις κονσόλες της Sony.

 

 

Σε PlayStation 5 και Xbox Series κυκλοφόρησε το Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2

Το Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 κυκλοφόρησε για PlayStation 5, Xbox Series S και Xbox Series X. Αν είσαι κάτοχος PlayStation 5 ή Xbox Series X, τότε θα μπορέσεις να παίξεις σε ανάλυση 4Κ με ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Από την άλλη, στο Xbox Series S υποστηρίζεται ανάλυση που φτάνει μέχρι τα 1440p. Αν έχεις ήδη αγοράσει τη Digital Deluxe Edition του παιχνιδιού είτε για PlayStation 4 είτε για Xbox One, τότε έχεις το δικαίωμα αναβάθμισης για την αντίστοιχη κονσόλα νέας γενιάς, χωρίς να πληρώσεις κάτι επιπλέον. Στη συνέχεια, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο πως τρέχει το παιχνίδι στα νέα συστήματα.

 

 

Υψηλής ποιότητας η τεχνητή νοημοσύνη στο Hello Neighbor 2

Μέσα από ένα νέο trailer, που δημοσίευσε η ομάδα ανάπτυξης tinyBuild, για το stealth horror Hello Neighbor 2, έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για το πως συμπεριφέρεται η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν τον πρωταγωνιστή όσοι τον κυνηγούν. Σημειώνεται ότι η τεχνητή νοημοσύνη στο Hello Neighbor 2 είναι υψηλής ποιότητας και προσαρμόζει τις αντιδράσεις της με βάση τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που κινείσαι. Στο κατόπι σου θα βρίσκεται συνεχώς ένα τέρας και εσύ έχεις ως αποστολή να ανακαλύψεις τι συμβαίνει με τον γείτονά σου, τον Mr. Peterson, η τύχη του οποίου αγνοείται μετά από όσα συνέβησαν στο προηγούμενο παιχνίδι.

Το Hello Neighbor 2 αναμένεται μέσα στο 2021, για PC, Xbox Series X και Xbox Series S.

 

 

Εντυπωσιακό το Ratchet & Clank που τρέχει στα 60fps στο PlayStation 5

Το Ratchet & Clank κυκλοφόρησε αποκλειστικά για PlayStation 4 το 2016 και τώρα, o publisher Sony Interactive Entertainment και η developer Insomniac Games κυκλοφόρησαν ένα δωρεάν update, μέσω του οποίου το παιχνίδι εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του PlayStation 5, επιτρέποντάς σου να παίξεις με ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και ο ίδιος, αρκεί να παρακολουθήσεις το trailer που ακολουθεί.

 

 

Σε PlayStation 5, PC και Xbox Series upgrade για το The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της  CD Project RED, το The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PC, Xbox Series S και Xbox Series X, μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.  Αν έχεις ήδη αγοράσει το παιχνίδι σε PlayStation 4, Xbox One ή PC, τότε δικαιούσαι τη δωρεάν αναβάθμιση στο αντίστοιχο νέο σύστημα. Η επερχόμενη έκδοση θα προσφέρει βελτιώσεις στα γραφικά και μία από τις σημαντικές προσθήκες είναι το ray tracing. Ακόμα, οι χρόνοι φόρτωσης θα είναι ταχύτεροι, όχι μόνο στο βασικό παιχνίδι, αλλά και σε όλα expansions του που θα συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.

 

Σύντομα και στο PlayStation 5 το Genshin Impact

Η επιτυχία του free-to-play open-world action RPG Genshin Impact είναι τόσο μεγάλη, που η miHoYo δεν θα μπορούσε να μην αρπάξει την ευκαιρία να το κυκλοφορήσει και στο PlayStation 5. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και η έκδοση για τη νεότερη κονσόλα της Sony θα προσφέρει ανώτερα γραφικά που θα φτάνουν σε ανάλυση τα 4Κ. Κυρίως όμως χάρη στην ταχύτητα του SSD οι χρόνοι φόρτωσης θα μειωθούν αισθητά, οπότε δεν θα είσαι αναγκασμένος να κάνεις μεγάλα διαλείμματα στη δράση.

 

 

Εξαιρετικά τα δώρα για τους συνδρομητές PlayStation Plus τον Απρίλιο

Όπως κάθε μήνα, η Sony ανακοίνωσε νέα παιχνίδια που θα μπορέσεις να αποκτήσεις δίχως επιπλέον χρέωση, αν είσαι συνδρομητής της υπηρεσίας PlayStation Plus. Για τον Απρίλιο υπάρχουν τρία παιχνίδια. Το Days Gone και το Zombie Army 4: Dead War για τους κατόχους PlayStation 4 και PlayStation 5 και τέλος το Oddworld: Soulstorm αποκλειστικά για τους κατόχους PlayStation 5.

 

Τεράστιο σε μέγεθος το DLC του Cloudpunk με τίτλο City of Ghosts

Το Cloudpunk είναι ένα ιδαίτερο παιχνίδι, πίσω από την ανάπτυξη του οποίου βρίσκεται η Ion Lands. Τώρα ανακοινώθηκε ότι προετοιμάζει ένα DLC για το παιχνίδι, με τίτλο City of Ghosts, που θα είναι ουσιαστικά μία επέκταση του βασικού σεναρίου, με περιεχόμενο τόσο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως νέο παιχνίδι. Αν έχεις ήδη ασχοληθεί με το Cloudpunk, στο City of Ghosts θα αντικρύσεις μια πόλη πιο σκοτεινή με την ατμόσφαιρα να είναι φορτισμένη όσο δεν πάει.

Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστές είναι δύο. Η Rania και ο Hayse. Η Rania έχει από τη μία αναλάβει την αποστολή να διεισδύσει σε μία μυστική οργάνωση, από την άλλη πρέπει να κάνει τα πάντα για να αποφύγει την εταιρεία μεταφορών Curzona που βρίσκεται στο κατόπι της. Σα να μην έφταναν τα βάσανα της, η νύχτα της γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν εμφανίζονται οι πράκτορες της Debt Corps. Ο Hayse είναι ένας τύπος που του αρέσει η καλή ζωή, συνεχώς μεθυσμένος, βουτηγμένος στο τζόγο. Έχει ένα μεγάλο χρέος, που πρέπει να ξεπληρώσει πριν την ανατολή του ηλίου, όμως με τη συμπεριφορά του και τις παρέες του, είναι αβέβαιο αν θα το κατορθώσει.

 

 

Αναθεωρεί τα πλάνα της για το ανεξάρτητο online multiplayer Cyberpunk game η CD Projekt Red

Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, η CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι αναδιοργανώνεται και τροποποιεί κάποια από τα πλάνα που είχε ως τώρα. Οι αλλαγές φαίνεται ότι θα συμπαρασύρουν και τις σκέψεις που υπήρχαν για την κυκλοφορία ενός ανεξάρτητου online multiplayer game εμπνευσμένο από τον κόσμο του Cyberpunk 2077. Στο εξής η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει στο κοινό single player εμπειρίες, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια και θα προσθέτει online στοιχεία σε όποια παιχνίδια αυτό κρίνεται ως απαραίτητο.

 

Ακόμα κυκλοφόρησε το κομβικό update 1.2 για το Cyberpunk 2077 που διορθώνει εκατοντάδες προβλήματα.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη