To 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

 

 

To 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Ανακοινώθηκε το Alan Wake Remastered

H κυριότερη είδηση της εβδομάδας που προηγήθηκε αφορά την επιστροφή του Alan Wake. Όπως ανακοίνωσαν η Epic Games Publishing και η developer Remedy Entertainment, εντός του Φθινοπώρου θα κυκλοφορήσει το Alan Wake Remastered, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC. Απευθυνόμενος προς την κοινότητα των gamers, o σεναριογράφος του παιχνιδιού, Sam Lake, δήλωσε ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι οι κάτοχοι όλων των σύγχρονων συστημάτων θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τις περιπέτειες του Alan Wake. Μάλιστα η ιστορία παραμένει η ίδια, αυτό που αλλάζει είναι ο τεχνικός τομέας, με ανώτερης ποιότητας γραφικά και ηχητική επένδυση.

 

Αποκαλυπτήρια για το multiplayer του Call of Duty: Vanguard

H developer Sledgehammer Games δημοσίευσε ένα cinematic trailer, μέσω του οποίου παρουσίασε το multiplayer κομμάτι του επερχόμενου Call of Duty: Vanguard. Η φετινή κυκλοφορία θα προσφέρει ένα περιβάλλον με ακόμα περισσότερα στοιχεία που θα μπορούν να καταστραφούν, κάτι που θα κάνει τις μάχες ακόμα πιο ρεαλιστικές. Από την άλλη, θα υπάρχει ένα νέο perk που θα σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις μέσα από τοίχους σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι θα υπάρχουν είκοσι χάρτες για το multiplayer και πολλά modes, άλλα νέα και άλλα κλασσικά, που επιστρέφουν από προηγούμενους τίτλους της σειράς. Κάτι επίσης σημαντικό είναι ότι θα έχεις τη δυνατότητα να προσδιορίζεις όχι μόνο τον ρυθμό των μαχών αλλά και τον αριθμό των συμμετεχόντων, φέρνοντας τις καταστάσεις στα μέτρα και τις δυνατότητές σου.

Εάν ασχολείσαι με το Call of Duty: Warzone, σίγουρα θα ικανοποιηθείς απόλυτα διαβάζοντας ότι αναμένεται η προσθήκη ενός νέου χάρτη, που θα φέρει το θέατρο των πολεμικών επιχειρήσεων στον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι μάχες θα διεξάγονται κατά βάση στη ζούγκλα που καλύπτει τον νέο προορισμό και όχι σε αστικό τοπίο, όπως συμβαίνει στο Verdansk.

Τέλος στα πλάνα της Activision είναι η προσθήκη sliders που θα καθορίζουν το field of view στις εκδόσεις για κονσόλες, κάτι που θα αυξήσει το επίπεδο λεπτομερειών και θα διευκολύνει τον εντοπισμό των αντιπάλων.

 

 

O Hideo Kojima επεξεργάστηκε το νέο trailer του Death Stranding Director’s Cut

O Hideo Kojima επιμελήθηκε το πιο πρόσφατο trailer του Death Stranding Director’s Cut. Η καταγραφή πραγματοποιήθηκε σε κονσόλα PlayStation 5 με το παιχνίδι να τρέχει στο νέο, wide mode. Αν αναρωτιέσαι αν θα υπάρχει υποστήριξη για ultra wide monitors, η απάντηση είναι αρνητική μιας και καμία κονσόλες δεν υποστηρίζει ανάλυση 3440×14440 ή 2560×1080. Απλά έχουν προστεθεί μαύρες μπάρες στο πάνω και το κάτω μέρος της οθόνης και η απεικόνιση θυμίζει σινεμασκόπ.

Σου θυμίζουμε ότι το Death Stranding Director’s Cut θα λανσαριστεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, αποκλειστικά για PlayStation 5, με βελτιωμένα γραφικά και χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν στην έκδοση για PlayStation 4.

 

 

Νέες λεπτομέρειες για το σενάριο του Far Cry 6

Με την κυκλοφορία ενός trailer διάρκειας έξι λεπτών, o publisher Ubisoft και η developer Ubisoft Montreal μοιράστηκαν νέα πλάνα και πληροφορίες για το Far Cry 6.

Ο Anton Castillo ήρθε στην εξουσία με την υπόσχεση να επαναφέρει το νησιωτικό έθνος της Yara στην παλιά του δόξα και σκοπεύει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πετύχει τον σκοπό του. Στο πλευρό του ο 13 ετών γιός του Diego, που δίχως να το θέλει βαδίζει στο ίδιο αιματοβαμμένο μονοπάτι με τον πατέρα του.

Η Yara βρίσκεται στο κέντρο της Καραϊβικής. Είναι ένας τροπικός παράδεισος που δεν τον έχει αγγίξει ο χρόνος. Μετά από δεκαετίες οικονομικών κυρώσεων, το έθνος έχει καταστραφεί από όλες τις απόψεις και ο λαός έχει αγανακτήσει. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που συνεχίζουν να ακολουθούν τυφλά τον Anton και οι περισσότεροι εκνευρίζονται όταν τον ακούνε να λέει ότι θα μετατρέψει τη Yara σε κράτος που ευημερεί. Η επανάσταση σιγοβράζει και το ξέσπασμά της δεν θα αργήσει.

To Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου 2021, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, Google Stadia και Amazon Luna.

 

 

Στις 16 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του Project Winter

Το Project Winter της Other Ocean Interactive θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4 και Nintendo Switch. Πρόκειται για μια ιστορία προδοσίας και επιβίωσης, με τη συμμετοχή έως και οκτώ παικτών. Βασικά συστατικά του gameplay είναι η επικοινωνία και η συνεργασία, που θα σε οδηγήσουν στον τελικό στόχο σου, δηλαδή να βρεις δίοδο διαφυγής. Αυτά, παράλληλα με τη συγκέντρωση αποθεμάτων, την επισκευή κτιρίων συν το ότι θα πρέπει να δαμάσεις τα στοιχεία της φύσης. Προσοχή, στην ομάδα υπάρχουν και προδότες που θα σαμποτάρουν τις προσπάθειες των άλλων να βγουν ζωντανοί από την περιπέτεια.

Θα υπάρχουν δύο είδη επιλέξιμων χαρακτήρων. Survivor, που εκπληρώνοντας μια σειρά από στόχους θα μπορούν να καλέσουν ένα από τα οχήματα διάσωσης και Traitor, που ο ρόλος τους είναι να σαμποτάρουν τους survivors προσέχοντας να μην σκοτωθούν ή να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.

 

 

Τίποτα δεν είναι παραδεισένιο στο first person shooter Turbo Overkill

O publisher Apogee Entertainment και η developer Trigger Happy Interactive ανακοίνωσαν το “savage first-person shooter” Turbo Overkill, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από το DOOM, το Duke Nukem και το Quake, με γραφικά αισθητικής cyberpunk. Δίχως αμφιβολία, το Turbo Overkill είναι το πλέον βίαιο first-person shooter που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apogee. Σε ρόλο πρωταγωνιστή ο μισότρελος Johnny Turbo, μισός άνθρωπος, μισός μέταλλο, εφοδιασμένος με ρουκέτες και αλυσοπρίονο στο ένα πόδι του.

Επιστρέφοντας στην Paradise, την πόλη που μεγάλωσε, ο Johnny διαπιστώνει πως έχει πέσει στην κατοχή του Syn, ενός ανδροειδούς που έχει επιβληθεί με τη βία και βοήθεια των υποτακτικών του. Η αποστολή του Johnny φαντάζει αρχικά αδύνατη, καθώς θα πρέπει να τα βάλει με την πλέον εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Σα να μην έφταναν όλα, θα πρέπει να φυλάει τα νότα του και από αντίπαλους κυνηγούς κεφαλών, που θέλουν την ανταμοιβή για να γεμίζουν το πορτοφόλι τους.

 

 

Λεπτομέρειες για τους specialist operators στο νέο trailer του Battlefield 2042

Η DICE και η Electronic Arts δημοσίευσαν ένα ακόμα video για το επερχόμενο Battlefield 2042 και αυτή τη φορά παρέχουν πληροφορίες για τους specialist operators. Δέκα από αυτούς θα είναι διαθέσιμοι κατά την κυκλοφορία του τίτλου, ο καθένας με το δικό του Specialist Trait, Specialty αλλά και πλήρως παραμετροποιήσιμο loadouts. Στο trailer που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε τους Webster Mackay, που κυκλοφορεί με ένα grappling hook, τον Wikus “Caspter” Van Daele που πετάει ένα recon dron και τον Pyotr “Boris” Guskovsky που σπέρνει τον πανικό με ένα sentry gun.

Σου θυμίζουμε ότι το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου 2021, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 

 

Launch trailer για το F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch

Ο publisher Bilibili και η developer TiGames δημοσίευσαν το launch trailer του dieselpunk metroidvania game F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch. Σε ρόλο πρωταγωνιστή βλέπουμε ένα κουνέλι με το όνομα Rayton. Τα γεγονότα διαδραματίζονται έξι χρόνια μετά τον Resistance War, όταν τα ζώα της Torch City νικήθηκαν από τους εισβολείς της Robotic Legion. Όλο αυτό το διάστημα, ο Rayton κρατούσε χαμηλό προφίλ, όμως η σύλληψη ενός από τους φίλους του σημαίνει πως θα πρέπει να ριχτεί και πάλι στις μάχες εναντίον όλων εκείνων που καταπιέζουν τον ίδιο και τον λαό του. Τα όσα ακολουθήσουν δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να έχει προβλέψει. Σύντομα θα βρεθεί στο μέσον μιας σειράς από δολοπλοκίες που εμπλέκουν τη Legion, τη Resistance και τη Rat Gang.

Το F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch κυκλοφορεί για PlayStation 5 και PlayStation 4

 

 

Story trailer για το My Friend Peppa Pig

Η Bandai Namco δημοσίευσε ένα trailer που προσφέρει πληροφορίες για το σενάριο του My Friend Peppa Pig. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου 2021, για PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 

 

Customization trailer για το Hot Wheels Unleashed

Ένα νέο trailer της Milestone για το Hot Wheels Unleashed παρουσιάζει τις λειτουργίες που θα χρησιμοποιήσεις για να διαμορφώσεις τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Καταρχάς υπάρχει ο Livery Editor που θα επιτρέπει να τροποποιήσεις το αυτοκίνητό σου με βάση τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σου. Η προσθήκη χρωμάτων και σχημάτων στα αυτοκίνητα των κατηγοριών Hot Wheels Originals και Real Manufacturer είναι μόνο η αρχή, καθώς θα μπορέσεις να μοιραστείς τις δημιουργίες σου με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας των παικτών ή ακόμα και να αποκτήσεις αυτά που δημιούργησαν άλλοι και σου κινούν το ενδιαφέρον.

Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ένα νέο περιβάλλον με την ονομασία Basement, με μια μεγάλη γκάμα επιλογών για τη διαμόρφωσή του. Αυτό προστίθεται στο Track Builder, με το οποίο θα μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου αγωνιστικές πίστες.

Το Hot Wheels Unleashed θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη