Οι ανακοινώσεις από το PlayStation Showcase event

by Aggeliki Tsoukana

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Στο Playstation Showcase event που πραγματοποίησε η Sony, παρουσίασε, μεταξύ άλλων, τον ερχομό της διάσημης σειράς παιχνιδιών  Uncharted στα PC. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ένα πακέτο το οποίο θα συμπεριλαμβάνει μόνο δύο τίτλους ένας εκ των οποίων αποτελεί spin off και όχι κάποιο αριθμημένο παιχνίδι. Ο λόγος για τα Uncharted 4 A Thieves End και Uncharted: The Lost Legacy.

Στο πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα παρουσιάζονται διάφορα πλάνα απο τις δυο περιπέτειες στον κόσμο του Nathan Drake παρόλο που ο ίδιος πρωταγωνιστεί μόνο το Uncharted 4. Δυστυχώς δεν δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με το αν η εταιρία σκοπεύει να φέρει στα PC και τα προηγούμενα παιχνίδια.

Η σειρά Uncharted έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση της το 2007 στο PlayStation 3 με το παιχνίδι Uncharted: Drake’s Fortune ενώ ακολούθησαν αρκετά παιχνίδια σε διάφορες πλατφόρμες της Sony (PS3, PS4, PS Vita) αλλά ποτέ μέχρι σήμερα η σειρά δεν είχε κάνει την εμφάνιση της στα PC. Αυτό φαίνεται πως αλλάζει στις αρχές του 2022 οπότε και είναι ορισμένη η περίοδος κυκλοφορίας του Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ όμως γιατί πέρα από την κυκλοφορία της εν λόγω συλλογής σε PC η Sony φέρνει το Uncharted: Legacy of Thieves Collection και σε PlayStation 5 την ίδια περίοδο. Το Uncharted 4 A Thieves End κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 16 Μαΐου του 2016 αποκλειστικά για PlayStation 4 ενώ το Uncharted: The Lost Legacy κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017.

Ακολουθεί το trailer της ανακοίνωσης.

 

 

God of War: Ragnarok

Η επιστροφή του Kratos είναι επίσημη. Μέσα από το PlayStation Showcase η Sony αποφάσισε να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία, για την τελευταία όπως ανακοίνωσε, περιπέτεια τους Kratos στη Νορβηγική μυθολογία. Το νέο πόνημα της Santa Monica Studios για το οποίο είχε ανακοινωθεί μέχρι τώρα μόνο η ύπαρξη του, παίρνει σάρκα και οστά μέσα από ένα καταιγιστικό νέο trailer.

Στο παιχνίδι ο Kratos με τον γιο του Atreus ο οποίος είναι πολλά χρόνια μεγαλύτερος μιας και το παιχνίδι αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου, προσπαθούν για ακόμα μια φορά να σώσουν τον κόσμο. Στο παιχνίδι παρουσιάζονται διάφορα σκηνικά αλλά και πολλοί νέοι μηχανισμοί μεταξύ των οποίων η οδήγηση ελκήθρου.

Το God of War: Ragnarok δυστυχώς δεν διαθέτει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε κάποιο χρονικό παράθυρο. Όπως όλα δείχνουν αποκλείεται να κυκλοφορήσει πριν τους τελευταίους μήνες του 2022. Το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για PlayStation 4 και PlayStation 5.

Δείτε παρακάτω το trailer

 

 

Spider Man 2

Αναπάντεχη έκπληξη από τη Sony και την Insomniac Games αποτέλεσε το νέο παιχνίδι της δεύτερης στο σύμπαν του Spider Man. Το Spider Man 2 επιστρέφει με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές Peter Parker και Mike Morales που γνωρίσαμε στα δυο παιχνίδια τα οποία έκαναν την εμφάνιση τους στο PS5 τα τελευταία χρόνια.

Στο ολιγόλεπτο τρέιλερ που δόθηκε στην κυκλοφορία βλέπουμε τους 2 spider man να παλεύουν δίπλα δίπλα αλλά μια γνώριμη φωνή να ζητάει εκδίκηση. Η φωνή που ακούγεται δεν είναι άλλη από του βασικού κακού που ακολουθεί τον Spider Man ευλαβικά σε όλα τα σύμπαντα μέχρι τώρα και ακούει στο όνομα Venom.

Το παιχνίδι της Insomniac Games με τίτλο Spider Man 2 δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας παρά μόνο το έτος διάθεσης το οποίο έχει οριστεί για το 2023. Νέες πληροφορίες για τον τίτλο θα γίνονται γνωστές όσο πλησιάζει ο καιρός της κυκλοφορίας του.

 

 

Wolverine

Πλακάκια φαίνεται πως τα έχει κάνει η Insomniac Games με τη Marvel. Στην παρουσίαση της Sony για το μέλλον του PlayStation brand, η εταιρία δεν ανακοίνωσε έναν αλλά δυο νέους τίτλους. Το νεοεισαχθέν στούντιο κάτω από την ομπρέλα της Sony ξάφνιασε τους πάντες όταν ανακοίνωσε πως πέρα από το Spider Man 2 εργάζεται και σε έναν ακόμα τίτλο από το διάσημο σύμπαν της Marvel.

Ο λόγος για το Wolverine. Το παιχνίδι φαίνεται να ακολουθεί το κλασικό ωμό ύφος που μας έχουν συνηθίσει οι κινηματογραφικές εκδοχές του διάσημου ήρωα και φυσικά τα comics. Λιγομίλητος και επικίνδυνος, ο Wolverine παρουσιάζεται στο πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού σαν πραγματική απειλή για όποιον άτυχο σταθεί στον δρόμο του.

Περισσότερα για τον τίτλο δεν έχουν γίνει γνωστά. Η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει άγνωστη, το στυλ του παιχνιδιού και η κατηγορία του επίσης. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως ο τίτλος αναπτύσσεται αποκλειστικά για την πλατφόρμα της Sony, PlayStation 5.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη