Το 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του F1 2022

Ο publisher Electronic Arts και η developer Codemasters ανακοίνωσαν ότι το F1 2022 θα λανσαριστεί την 1η Ιουνίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store, Origin).

Ετοιμάσου να βιώσεις τις συγκινήσεις του 2022 FIA Formula One World Championship. Λάβε θέση καθώς η νέα σεζόν ξεκινάει σύντομα και αναμένεται να είναι ανταγωνιστική, με επανασχεδιασμένα μονοθέσια και τροποποιημένους κανονισμούς. Εκτός των άλλων θα δοκιμάσεις τις ικανότητές σου στη νέα πίστα, Miami International Autodrome και θα πάρεις μια γεύση από τη χλιδάτη ζωή της F1 Life.

Με δεδομένο ότι η Electronic Arts έχει εξασφαλίσει όλες τις επίσημες άδειες θα έχεις στη διάθεσή σου και τους είκοσι πιλότους από τις δέκα ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα. Επίσης, μέσω του My Team career mode θα μπορέσεις να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα και να χαράξεις το όνομά της στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ακόμα, θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις εναντίον φίλων σου, μιας και το παιχνίδι θα προσφέρει head-to-head split-screen mode και multiplayer ή να αλλάξεις τελείως τον ρυθμό επιλέγοντας να αντικαταστήσεις τα μονοθέσια με supercars. Τα κινηματογραφικά Pit Stops και οι γύροι σχηματισμού υπόσχονται να προσθέσουν πόντους στον ρεαλισμό.

Το F1 Life είναι ένα νέο mode όπου θα κάνεις επίδειξη των supercars, των ειδών ένδυσης και των αξεσουάρ που έχεις ξεκλειδώσει.

Δεν θα λείπει η Formula 2, που ουσιαστικά αποτελεί τον προθάλαμο για τη F1. Θα έχεις επιλογές να αγωνιστείς σε πλήρη, μεσαίας ή μικρής διάρκειας σεζόν, με περιεχόμενο από τα έτη 2021 και 2022.

Τέλος, σε περίπτωση που είσαι κάτοχος PC και διαθέτεις το ανάλογο headset, θα βιώσεις τη δράση απευθείας μέσα από το cockpit, χάρη στην τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας.

 

 

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το Splatoon 3

To Splatoon 3 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Το Splatoon 3 είναι ένα online video game που φιλοξενεί 4 vs 4 Turf War battles, όπου νικήτρια είναι η ομάδα που θα καλύψει με μελάνι τη μεγαλύτερη επιφάνεια της εκάστοτε περιοχής. Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση, παρουσιάζεται ένα από τα νέα επίπεδα, το Eeltail Alley αλλά και ένα νέο όπλο που εκτοξεύει μελάνι από τα πλάγια και κατακόρυφα.

Εκτός από τα συναρπαστικά 4 vs 4 multiplayer matches, υπάρχει ένα νέο single-player αλλά και το ανανεωμένο co-op mode, Salmon Run. Στο single-player story mode, θα ενώσεις τις δυνάμεις σου με τον Agent 3 στη μάχη εναντίον των Octarians και θα αποκαλύψεις τα μυστικά της μυστηριώδους τοποθεσίας Alterna, όπως επίσης και του Fuzzy Ooze. Στο Salmon Run, σε συνεργασία με τους συμπαίκτες σου, θα έχεις ως αποστολή να αντιμετωπίσεις κύματα από επικίνδυνα Salmonid bosses, κάποια από τα οποία είναι τεράστια.

Επίσης αν έχεις ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία Nintendo Switch Online + Expansion Pack έχεις ήδη αποκτήσει δωρεάν πρόσβαση στο Octo Expansion του Splatoon 2 και μπορείς να το κατεβάσεις άμεσα στην κονσόλα σου. Σε αυτό υποδύεσαι τον Agent 8, ένα Octoling που έχει χάσει τη μνήμη του και ξυπνάει σε μια σκοτεινή πλατφόρμα του μετρό. Η περιπέτεια αποτελείται από 80 αποστολές και είναι γεμάτη δοκιμασίες που δεν θα βρεις στον κυρίως τίτλο.

 

 

H Ubisoft ανακοίνωσε το team-based battle arena video game, Project Q

To Project Q είναι ένα νέο team-based battle arena video game που αναπτύσσεται από την Ubisoft. Θα κυκλοφορήσει, άγνωστο το πότε, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC, όπως ανακοίνωσε η γαλλική εταιρεία.

Το παιχνίδι βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης και το μόνο που μπορείτε να κάνετε προς το παρόν είναι να δηλώσετε συμμετοχή στις δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν. Η Ubisoft υπόσχεται ότι οι παίκτες θα μπορούν να διαμορφώσουν την εμπειρία με βάση τις δικές τους απαιτήσεις, δεν πρόκειται για ένα ακόμα battle royale, θα προσφέρει μια σειρά από player-versus-player modes και ο στόχος θα είναι ένας, η διασκέδαση.

Τέλος, δεν θα υπάρχουν NFT’s (non-fungible tokens).

 

Τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει το Diablo Immortal

To free-to-play action RPG Diablo Immortal έρχεται σε συσκευές iOS (App Store) και Android (Google Play), στις 2 Ιουνίου 2022, όπως ανακοίνωσαν η Blizzard Entertainment και η NetEase Games. Την ίδια ημέρα θα γίνει διαθέσιμη η open beta της έκδοσης για PC. Θα υπάρχει υποστήριξη για cross-play και cross-progression ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες.

Οι δαίμονες των Burning Hells είναι έτοιμοι να κατακλύσουν ένα ακόμα παιχνίδι Diablo. Το Diablo Immortal έχει σχεδιαστεί έχοντας ως βάση τις φορητές συσκευές και η ομάδα ανάπτυξης θέλει να προσφέρει μια εμπειρία αντάξια της θρυλικής σειράς.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Ετοιμάσου για ένα φανταστικό ταξίδι στο Disney Dreamlight Valley

Το Disney Dreamlight Valley είναι ένα νέο free-to-play life simulation adventure game που ετοιμάζει η Gameloft. Θα λανσαριστεί εντός του 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store), και Mac (Mac App Store). Μέσα στο προσεχές καλοκαίρι θα γίνει διαθέσιμη η έκδοση Early Access- για όλες τις πλατφόρμες- όμως αποκλειστικά για όσους αγοράσουν το Founder’s Pack ή έχουν ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία Xbox Game Pass.

Ετοιμάσου για μια περιπέτεια που θα σε φέρει στη Dreamlight Valley. Οι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει το άλλοτε ειδυλλιακό χωριό, το οποίο έχει γεμίσει Night Thorns, έπειτα από ένα μυστηριώδες event που ονομάστηκε The Forgetting. Ο τόπος είναι γεμάτος μυστήρια και βασίλεια εμπνευσμένα από παραγωγές των Disney και Pixar. Μια από τις βασικές σου αποστολές θα είναι να βοηθήσεις τους όποιους κατοίκους έχουν απομείνει να ανακτήσουν τη μνήμη τους. Θα δημιουργήσεις φιλίες με ήρωες από τα Mickey & Friends, The Lion King, The Little Mermaid, Moana, Toy Story και πολλούς άλλους κόσμους. Η καθημερινότητα θα διανθίζεται από ποικίλες δραστηριότητες, όπως η προετοιμασία εκλεκτών πιάτων σε συνεργασία με τον chef Remy από το Ratatouille, ψάρεμα με τον Goofy και η καλλιέργεια ζαρζαβατικών στον κήπο του Wall-E.

Θα δημιουργήσεις και θα δώσεις πνοή σε χωριά βγαλμένα από τα όνειρά σου, χρησιμοποιώντας τοποθεσίες από τους κόσμους της Disney και της Pixar. Η λίστα με τις επιλογές για customization τόσο του τοπίου όσο και των κατοίκων του θα επεκτείνεται συνεχώς.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Στις 30 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το Worldslayer expansion του Outriders

Worldslayer ονομάζεται το επόμενο επί πληρωμή expansion του Outriders και όπως ανακοίνωσαν η Square Enix και η People Can Fly, θα λανσαριστεί στις 30 Ιουνίου 2022. Σε δηλώσεις του, ο creative director της People Can Fly, Bartek Kmita αναφέρει ότι πέρα από μια νέα ιστορία, το expansion θα εισαγάγει μια σειρά από χαρακτηριστικά, που θα απογειώσουν την εμπειρία των παικτών. Σε αυτά περιλαμβάνονται περίπου 100 legendary items, εξοπλισμός υψηλότερου επιπέδου, το νέο επίπεδο δυσκολίας με τίτλο Apocalypse και νέοι τρόποι προόδου του Outrider, μέσω του καινούργιου PAX tree και των Ascension levels.

Για το τέλος, αφήσαμε την αποστολή Trial of Tarya Gratar, η οποία είναι τελείως διαφορετική από οτιδήποτε μπορεί να έχεις ασχοληθεί ως τώρα στο Outriders. Εκεί σε περιμένει η Ereshkigal, η πιο επικίνδυνη Altered που έχει υπάρξει ποτέ και θα κληθείς να δώσεις την ύστατη μάχη για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

Το Outriders είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam, Epic Games Store) και Google Stadia.

 

Τι πιστεύεις; Are You Smarter Than a 5th Grader?

Η HandyGames και η Massive Miniteam ανακοίνωσαν το Are You Smarter Than a 5th Grader? Πρόκειται για ένα quiz show game που βασίζεται στο ομώνυμο τηλεπαιχνίδι και θα κυκλοφορήσει εντός του 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, GOG).

Το Are You Smarter Than a 5th Grader? είναι γεμάτο χιούμορ. Θα κληθείς να απαντήσεις σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, δοκιμασίες σωστού ή λάθους και θα λάβεις μέρος σε minigames, που θα τεστάρουν τις γνώσεις σου σε 24 διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα. Σε περίπτωση που πρέπει να απαντήσεις σε μια δύσκολη ερώτηση, θα μπορείς να πάρεις τη βοήθεια των συμμαθητών σου.

Θα υπάρχουν περισσότερες από 6.800 ερωτήσεις σε θεματικές ενότητες όπως οι φυσικές επιστήμες, ορθογραφία, μαθηματικά και πολλά άλλα που θα εκφωνούνται από ένα πλούσιο cast χαρακτήρων. Θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις τις δοκιμασίες είτε μόνος, είτε παρέα με φίλους και την οικογένειά σου. Τέλος, έως και οκτώ παίκτες είναι δυνατό να παίζουν ταυτόχρονα σε τοπικό επίπεδο.

 

 

H Deep Silver και η Volition αναλύουν τις επιλογές για customization του νέου Saints Row

Η Deep Silver και η ομάδα ανάπτυξης Volition δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Saints Row (2022), όπου παρουσιάζονται οι επιλογές για customization.

Ό,τι βλέπεις στην οθόνη σου θα μπορεί να τροποποιηθεί, από το παρουσιαστικό του χαρακτήρα σου, ως τα οχήματα, τα όπλα, την πόλη και το κέντρο επιχειρήσεών σου, ως τους Saints και τους φίλους σου. Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα παραπάνω θα μπορέσεις να βρεις στα δύο videos που ακολουθούν.

Το Saints Row (2022) θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Epic Games Store).

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη