Το 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

PlatinumGames και Nintendo ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Bayonetta 3

Βάζοντας τέλος στην αγωνία των fans της δημοφιλούς Umbra Witch, η Nintendo και η Platinum Games ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Bayonetta 3. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch, στις 28 Οκτωβρίου 2022.

Αυτή τη φορά, η ασταμάτητη πρωταγωνίστρια θα πρέπει να συμμαχήσει με γνώριμες προσωπικότητες αλλά και νέους χαρακτήρες, όπως η μυστηριώδης Viola και πολλές άλλες Bayonettas, έχοντας ως αποστολή να σταματήσουν το Homunculi, που αποτελεί ανθρώπινη δημιουργία και απειλεί να βυθίσει τον κόσμο στο χάος. Τα πανίσχυρα όπλα θα δίνουν στη Bayonetta πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της και παράλληλα θα είναι εφοδιασμένη με μία νέα ικανότητα, το Demon Masquerade. Έτσι χρησιμοποιώντας τις δαιμονικές της δυνάμεις, θα συντρίβει κυριολεκτικά ό,τι και οποιονδήποτε θα επιχειρήσει να βάλει εμπόδια στον δρόμο της. Στο χέρι σου είναι να τη βοηθήσεις να αποδείξει ότι είναι η πιο σκληροτράχηλη μάγισσα, που πολεμάει το κακό, πριν η ανθρωπότητα βυθιστεί στο απόλυτο κενό.

Σε περίπτωση που επιθυμείς να αποκτήσεις κάτι πιο “πλούσιο” από τη Standard, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δική σου την Trinity Masquerade Edition. Εκτός από το παιχνίδι, η συσκευασία της θα περιέχει ένα art book 200 σελίδων και τρεις θήκες διπλής όψεις, μία για κάθε παιχνίδι της σειράς. Περισσότερες πληροφορίες για την Trinity Masquerade Edition και τις προπαραγγελίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, για πρώτη φορά σε τίτλο Bayonetta, θα περιληφθεί το Naive Angel Mode. Ενεργοποιώντας το θα καλύπτονται πλήρως όλα τα σημεία του σώματος της πρωταγωνίστριας, ακόμα και όταν αυτή μεταμορφώνεται σε δαίμονα. Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα ανάπτυξης προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι πιο “κατάλληλο” για όλες τις ηλικίες, παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετά άλλα στοιχεία που το “καθηλώνουν” στην κατηγορία Μ (Mature), σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σύστημα ηλικιακής βαθμονόμησης.

Δες εδώ το trailer.

 

Η Sony ανακοίνωσε τις πρώτες προσθήκες στο ανανεωμένο PlayStation Plus

Η ανανεωμένη υπηρεσία PlayStation Plus είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 22 Ιουνίου 2022 και η Sony ανακοίνωσε τις πρώτες προσθήκες για τους συνδρομητές των “πακέτων” PlayStation Plus Extra και PlayStation Plus Premium. Σε αυτές περιλαμβάνονται μια σειρά από παιχνίδια Assassin’s Creed, που ουσιαστικά προστίθενται στον κατάλογο της συλλογής Ubisoft+ Classics. Η γαλλική εταιρεία τη λανσάρισε με 27 σύγχρονα αλλά και παιχνίδια παλαιότερων εποχών και όπως έχει ήδη κάνει γνωστό, στόχος της είναι, ως το τέλος του 2022, να έχουν φτάσει τα 50.

Ο κατάλογος των επερχόμενων αφίξεων έχει ως εξής:

PlayStation Plus Extra & Premium

Stray | PS4, PS5

Marvel’s Avengers | PS4, PS5

Final Fantasy VII Remake Intergrade | PS5

Assassin’s Creed Unity | PS4

Assassin’s Creed IV Black Flag | PS4

Assassin’s Creed Rogue Remastered | PS4

Assassin’s Creed Freedom Cry | PS4

Assassin’s Creed: The Ezio Collection | PS4

Saints Row IV: Re-Elected | PS4

Saints Row Gat out of Hell | PS4

Spirit of the North: Enhanced Edition | PS5

Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure | PS4

Jumanji The Video Game | PS4

Paw Patrol on a Roll! | PS4

ReadySet Heroes | PS4

PlayStation Classics για το PlayStation Plus Premium

No Heroes Allowed! (PSP)

LocoRoco Midnight Carnival (PSP)

Τα παραπάνω θα είναι διαθέσιμα από τις 19 Ιουλίου 2022.

 

Στις 17 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το Company of Heroes 3

To Company of Heroes 3 θα κυκλοφορήσει για PC (Steam), στις 17 Νοεμβρίου 2022, όπως ανακοίνωσαν η SEGA και η ομάδα ανάπτυξης Relic Entertainment.

Το Company of Heroes 3 θα προφέρει σε νέους και βετεράνους της σειράς μοναδικές εμπειρίες, με το πληρέστερο single player campaign στην ιστορία της σειράς. Όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι θα υπάρχουν τέσσερεις παρατάξεις ανάμεσα στις οποίες θα μπορείς να επιλέξεις και δύο διαφορετικές εμπειρίες single-player, το Italian Dynamic Campaign και το North African Operation. Σε περίπτωση που βιάζεσαι να δοκιμάσεις τον τίτλο, δεν είναι απαραίτητο να περιμένεις μέχρι τον Νοέμβριο. Μπορείς πολύ απλά να επισκεφτείς την ιστοσελίδα CompanyOfHeroes.com και να εγγραφείς στο community feedback program της Relic, CoH-Development. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσεις πρόσβαση σε μία αποστολή από το North African Operation. Πιο συγκεκριμένα, θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις τη Mission Alpha και να αναλάβεις τη διοίκηση των εμβληματικών Deutsches Afrikakorps (DAK), που προσπαθούν να απωθήσουν την επίθεση των βρετανικών δυνάμεων. Η Mission Alpha είναι free to play στο Steam ως τις 19 Ιουλίου 2022.

 

 

 

 

Το νέο trailer του Destroy All Humans! 2: Reprobed είναι αφιερωμένο στο οπλοστάσιο του τίτλου

Η THQ Nordic και η ομάδα ανάπτυξης Black Forest Games, δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Destroy All Humans! 2: Reprobed, στο οποίο παρουσιάζουν το οπλοστάσιο του παιχνιδιού.

Σε αυτό περιλαμβάνονται τα: Meteor Strike, Gastro Gun, Dislocator, Anal Probe, Disintegrator, Burrow Beast, Zap-O-Matic, Ion Detonator, Free Love, Quantum Deconstructor, Anti-Grav Field, Slurpmaster V8, Sonic Boom και Death Ray.

Σου θυμίζουμε ότι, το Destroy All Humans! 2: Reprobed θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 

 

Η Nintendo θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι το Kirby’s Dream Buffet

Ο Kirby, ο δημοφιλής ροζ ήρωας της Nintendo έχει μία συνήθεια που δεν μπορεί να κόψει με τίποτα. Το φαγητό, οποιουδήποτε είδους και προέλευσης. Αυτό θα κάνει και στο Kirby’s Dream Buffet, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch μέσα στο καλοκαίρι.

Ο τίτλος θα αποτελείται από τέσσερα επίπεδα, γεμάτα όλου του κόσμου τα καλά. Όσο καταβροχθίζει φράουλες τόσο θα δυναμώνει ο Kirby, γεγονός που θα του δίνει τη δυνατότητα να πετάει εκτός πίστας τους άλλους τρεις αντιπάλους του. Νικητής θα είναι αυτός που θα καταναλώσει τη μεγαλύτερη ποσότητα και θα μπορέσει να περάσει τη γραμμή του τερματισμού.

Περισσότερα στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Στις 20 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το Baldur’s Gate: Dark Alliance II

Το Baldur’s Gate: Dark Alliance II θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, GOG), όπως ανακοίνωσαν η Interplay και η ομάδα ανάπτυξης Black Isle Studios. Σε σχέση με την original κυκλοφορία του 2004 σε PlayStation 2 και Xbox, θα υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις, όπως ανάλυση 4K σε όσες πλατφόρμες υποστηρίζεται και προσθήκη local co-op.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται μέσα και έξω από την πόλη του Baldur’s Gate. Θα υπάρχουν πέντε επιλέξιμοι χαρακτήρες και classes, που θα ταξιδέψουν σε δεκάδες τοποθεσίες. Με τη δυνατότητα δημιουργίας όπλων και πανοπλίας, οι παίκτες μπορούν να βελτιώσουν τα συγκεκριμένα αντικείμενα χρησιμοποιώντας runestones και gems. Σημειώνεται ότι τα επίπεδα δυσκολίας θα είναι τέσσερα, Easy, Normal, Hard, και Extreme.

Οποιοδήποτε class και αν διαλέξεις, barbarian, monk, necromancer, rogue ή cleric, αποστολή σου θα είναι να πολεμήσεις ορδές τεράτων, όπως Hobgoblins, Ghouls, Golems αλλά και τρομερούς δράκους.

Εκτός από το local co-op, η έκδοση του Steam θα υποστηρίζει Remote Play, οπότε θα μπορέσεις να απολαύσεις την εμπειρία ενώ βρίσκεσαι σε απόσταση από τον υπολογιστή σου. Τέλος το παιχνίδι είναι πλήρως πιστοποιημένο για το Steam Deck.

 

 

H Sony ανακοίνωσε το πρόγραμμα επιβράβευσης PlayStation Stars

H Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε το PlayStation Stars, ένα νέο επιβράβευσης στο οποίο μπορείς να μετέχεις δίχως την οποιαδήποτε χρέωση, όταν αυτό λανσαριστεί, αργότερα εντός του 2022.

Τα μέλη του PlayStation Stars θα κερδίζουν ανταμοιβές με τη συμμετοχή τους σε μια σειρά από δραστηριότητες. Για παράδειγμα, το “Monthly Check-In” campaign θα απαιτεί απλά να παίξεις οποιοδήποτε παιχνίδι για να λάβεις μια επιβράβευση, ενώ σε άλλα campaigns θα πρέπει να αναδειχτείς νικητής ενός τουρνουά ή να κερδίσεις συγκεκριμένα τρόπαια ή να είσαι ο πρώτος στην περιοχή σου που θα ξεκλειδώσει το Platinum trophy ενός συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Τα μέλη θα κερδίζουν επίσης loyalty points, που θα έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν για να προσθέσουν χρήματα στο πορτοφόλι τους στο PlayStation Network ή για την απόκτηση συγκεκριμένων προϊόντων μέσω του PlayStation Store. Εάν είσαι μέλος του PlayStation Plus και εγγραφείς στο PlayStation Stars, τότε θα κερδίζεις αυτομάτως πόντους για τις αγορές σου μέσω του PlayStation Store.

Ακόμα, το PlayStation Stars θα προσφέρει ψηφιακά αντικείμενα, όπως φιγούρες χαρακτήρων που πρωταγωνιστούν σε video games ή άλλες μορφές διασκέδασης αλλά και εικόνες συσκευών που σχετίζονται με την ιστορία της Sony.

Για να προλάβει τυχόν εικασίες, μιλώντας στην Washington Post, η αντιπρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, Grace Chen τόνισε ότι τα παραπάνω δεν αποτελούν NFTs. Δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο ανταλλαγής ούτε είναι δυνατό να πουληθούν.

 

Στις 11 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το Rumbleverse

Το free-to-play brawler royale Rumbleverse θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Sereis S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Epic Games Store), όπως ανακοίνωσαν η Epic Games και η ομάδα ανάπτυξης Iron Galaxy. Μια εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 18 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της πρώτης σεζόν.

Στο Rumbleverse μπορούν να μετέχουν ταυτόχρονα έως 40 παίκτες και ο καθένας μπορεί να αναδειχθεί σε πρωταθλητή. Δημιουργείς τον δικό σου πολίτη της Grapital City και προσπαθείς να κατακτήσεις τη νίκη. Στη διάθεσή σου θα έχεις εκατοντάδες αντικείμενα, για να τον κάνεις να ξεχωρίζει από το πλήθος. Ένα κανόνι σε εκτοξεύει και από τη στιγμή που θα βρεθείς στον δρόμο θα πρέπει να προσέχεις καθώς σε κάθε γωνιά παραμονεύει το χάος. Πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα θα βρίσκεις κασόνια που περιέχουν όπλα και αναβαθμίσεις.

Κάθε γύρος αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψεις νέες κινήσεις και έξτρα ικανότητες, που θα σου δώσουν πλεονέκτημα στον δρόμο σου προς τη δόξα.

 

Το νέο trailer του Two Point Campus σε προσκαλεί στο ακαδημαϊκό έτος

Η SEGA και η ομάδα ανάπτυξης Two Point Studios δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Two Point Campus, με τίτλο “Welcome to the Academic Year”.

Στο Two Point Campus, το ακαδημαϊκό έτος έχει τέτοια διάρκεια που θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις στενούς δεσμούς με τους φοιτητές. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών θα μπορέσεις να διαμορφώσεις το campus, ώστε να το φέρεις στο επίπεδο που επιθυμείς. Όταν είσαι έτοιμος, η χρονιά θα ξεκινήσει και μαζί της ο τόπος θα πλημμυρίσει από φιλόδοξους σπουδαστές. Αυτούς θα πρέπει να τους κρατάς χαρούμενους και για να πετύχεις τον σκοπό σου, θα έχεις στη διάθεσή σου όλα τα απαραίτητα εργαλεία και επιλογές.

Το Two Point Campus αναμένεται στις 9 Αυγούστου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη