To επόμενο φθινόπωρο η κυκλοφορία του Atomic Heart; Δες το εντυπωσιακό trailer.

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Θέλοντας να χτίσει λίγο hype γύρω από την κυκλοφορία του επόμενου τίτλου της, η Mundfish προχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες σε μία αινιγματική ανακοίνωση για το επερχόμενο first person shooter της, το Atomic Heart. Σύμφωνα με την ανακοίνωση το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον “#######ber 2022” για PC, PlayStation 4, PlayStation 5 και Xbox Series X|S, ενώ θα είναι διαθέσιμο και μέσω Xbox Game Pass από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

Μπορεί να μη γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας – η οποία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μέχρι και τον ερχόμενο Δεκέμβριο-, όμως αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το Atomic Heart θα έχει retro-futuristic αισθητική. Η ιστορία διαδραματίζεται σε μία εναλλακτική Σοβιετική Ένωση του 1955, η οποία επικράτησε της Ναζιστικής Γερμανίας αλλά με μεγάλες απώλειες και έχει εξελιχθεί πλέον σε μία κοινωνία που οι περισσότερες χειρωνακτικές εργασίες γίνονται πλέον από μηχανές/ρομπότ.

Πρωταγωνιστής του τίτλου είναι ο Major Nechaev, πράκτορας της KGB, ο οποίος έχει κληθεί να ερευνήσει ένα ατύχημα που έχει γίνει σε ένα εργοστάσιο, που όπως φαντάζεσαι θα έχει πολύ μεγάλες επιπλοκές. Σύμφωνα με την Mundfish η ιστορία του τίτλου είναι εμπνευσμένη από τη λογοτεχνία επιστημονικής φαντασίας της σοβιετικής εποχής, όπως το Solaris του Stanislaw Lem και το Roadside Picnic των Arkady και Boris Stugatsky, που ενέπνευσε τη δημιουργία του Stalker του Tarkovsky.

Το εντυπωσιακό τρέιλερ δίνει μια καλή αίσθηση του πώς θα λειτουργεί η μάχη, με τον πρωταγωνιστή, εκτός από τον χειρισμό των συνηθισμένων όπλων, να εμφανίζει και τηλεκινητικές δυνάμεις. Ο τίτλος είναι σχεδιασμένος με την Unreal Engine 4 και υποστηρίζει τις τεχνολογίες RTX και DLSS της NVIDIA, ενώ το soundtrack έχει επιμεληθεί ο Mick Gordon (DOOM, Wolfenstein).

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη