Το Φθινόπωρο του 2024 θα κυκλοφορήσει το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

by Zikou Stella

Η ανάπτυξη του Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 πέρασε στην ευθύνη της The Chinese Room (ένα studio που ανήκει στη Sumo Digital), όπως ανακοίνωσε η Paradox Interactive. Πλέον, αναμένεται να λανσαριστεί το Φθινόπωρο του 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store, GOG). Τα αποκαλυπτήρια του gameplay θα πραγματοποιηθούν εντός του 2024, ενώ οι εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One δεν βρίσκονται πλέον στο πλάνο του εκδότη.

Το Bloodlines 2 είναι ο διάδοχος του cult-classic Vampire: The Masquerade – Bloodlines. Το Bloodlines 2 οδηγεί τους παίκτες στον σκοτεινό υπόκοσμο του Seattle, όπου οι βρικόλακες αγωνίζονται για επιβίωση και υπεροχή. Ως βρικόλακας Elder, οι παίκτες θα συναντήσουν συναρπαστικούς χαρακτήρες, θα αναπτύξουν περίπλοκες πολιτικές σχέσεις, θα κυνηγήσουν θηράματα στους δρόμους της πόλης και θα εμπλακούν σε έντονες μάχες, στην προσπάθειά τους να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για αίμα. Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να προσέχεις το περιβάλλον σου, διαφορετικά κινδυνεύεις να σπάσεις το Masquerade – τον απόλυτο νόμο της μυστικότητας που κρατά την κοινωνία των βρικολάκων κρυμμένη από την ανθρωπότητα.

 

 

“Το Vampire: The Masquerade κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας”, δήλωσε ο διευθυντής της The Chinese Room, Ed Daly, σε ένα δελτίο τύπου. “Το σκοτεινό σκηνικό του κόσμου της ιστορίας γεμάτο με περίπλοκες αφηγήσεις χτισμένες πάνω στη σύγχρονη κοινωνία ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του studio μας. Το Bloodlines 2 είναι το πιο φιλόδοξο project μας ως σήμερα. Οι fans του franchise περίμεναν με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση. Έχουμε περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας και είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι που τιμά την κληρονομιά του προκατόχου του, ενώ φέρνει το gameplay του στη σύγχρονη εποχή”.

Ο αντιπρόεδρος του World of Darkness της Paradox Interactive, Sean Greaney, πρόσθεσε, “Εντυπωσιαστήκαμε αμέσως όταν είδαμε την πρόταση της The Chinese Room για το Bloodlines 2. Είναι πραγματικά πιστοί στο αρχικό υλικό, καθιστώντας τους ιδανικούς συνεργάτες για να αναπτύξουν μια ιστορία στο σκηνικό του Vampire: The Masquerade που να έχει απήχηση στους παίκτες. Δεσμευόμαστε να κάνουμε το Bloodlines 2 επιτυχημένο. Η συνεργασία με ένα studio που μοιράζεται το όραμά μας ήταν κρίσιμη για να μας βοηθήσει να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους. Οι fans του franchise μπορούν να είναι σίγουροι, γνωρίζοντας ότι το Bloodlines 2 είναι σε καλά χέρια και θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε μαζί σας τον Ιανουάριο”.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Xbox Series X, Xbox Series SPC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη