Το Shadow of the Erdtree είναι το πρώτο expansion του βραβευμένου Elden Ring

by Aggeliki Tsoukana

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Elden Ring, η Bandai Namco και η FromSoftware ανακοίνωσαν το Shadow of the Erdtree, το πρώτο expansion του βραβευμένου παιχνδιού. Η είδηση αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Elden Ring στο Twitter, με το εξής κείμενο (σε μετάφραση):

“Σήκω, Tarnished, και ας βαδίσουμε μαζί σε ένα νέο μονοπάτι. Ένα επερχόμενο expansion για το Elden Ring, με τίτλο Shadow of the Erdtree, βρίσκεται τώρα σε διαδικασία ανάπτυξης. Ελπίζουμε να ανυπομονείτε για νέες περιπέτειες στο Lands Between”.

Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα το πότε θα γίνει διαθέσιμο το expansion.

Σημειώνεται ότι τα expansions είναι κάτι το συνηθισμένο για τα παιχνίδια της FromSoftware. Η ίδια πρακτική είχε ακολουθηθεί τόσο με το Bloodborne όσο και με όλους τους τίτλους της σειράς Dark Souls, που υποστηρίχτηκαν με επιπλέον περιεχόμενο μετά το λανσάρισμά τους.

Το Elden Ring είναι άμεσα διαθεσιμο για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X και PC.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη