Το Terminator γίνεται real time strategy και έρχεται το 2022

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Αν έχεις ζήσει τη δεκαετία του 90 σαν έφηβος, τότε σίγουρα έχεις μεγαλώσει με τις ταινίες του Arnold Schwangenegger, o οποίος μας χάρισε στην πορεία του στο μεγάλο πανί πολλούς εμβληματικούς ρόλους, από τον Conan τον Βάρβαρο μέχρι τον Terminator. Ειδικά στις μέρες μας που ζούμε τα πρώτα βήματα των AI, το Terminator με το σατανικό Skynet μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ, για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η χρήση μίας τεχνολογίας που ξεφεύγει από τον έλεγχό μας.

Εκτός όμως από επιτυχημένο κινηματογραφικό franchise, το Terminator είχε πάντα όλα τα φόντα για να γίνει και video game. Δυστοπικό μέλλον, post apocalyptic σκηνικό, πόλεμος μηχανών και ανθρώπων είναι στοιχεία που θα μπορούν να ταιριάξουν σε πολλά διαφορετικά genres παιχνιδιών. To πρώτο Terminator video game κυκλοφορήσε σε DOS το 1991, ενώ η πιο πρόσφατη κυκλοφορία ήταν το Terminator: Dark Fate – The Game του 2019 που δοκίμασε να φέρει το franchise στις οθόνες των smartphones ως MMO strategy game.

Αν και καμία από τις μέχρι σήμερα κυκλοφορίες δεν γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία, αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ σύντομα, καθώς μέσα στο 2022 θα γίνει διαθέσιμο το Terminator: Dark Fate – Defiance. Ένας real time strategy τίτλος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Cats Who Play.

 

 

Στο Terminator: Dark Fate – Defiance θα αναλάβεις τον ρόλο ενός διοικητή των Founders και θα χρησιμοποιήσεις τον στρατό σου για να πολεμήσεις το “Legion Intelligent Machine Network”, δηλαδή τις μηχανές. Όπως σε κάθε σωστό RTS, εκτός από τους Founders θα υπάρχουν δύο ακόμα φατριές, η Legion των μηχανών και η Resistance, ενώ εκτός από τη single player campaign θα υπάρχει και multiplayer κομμάτι με μάχες 1v1, 2v1 ή 2v2.

 

 

Το Terminator: Dark Fate – Defiance θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022 για PC, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία λανσαρίσματος.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη