Το The Mall Athens και ο Κωτσόβολος παίζουν μπάλα στο 3ο επίπεδο

by Aggeliki Tsoukana

Το ποδόσφαιρο και το gaming δίνουν ραντεβού στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens. Έλα και εσύ στη γιορτή που έχει στηθεί στο λατρεμένο, από μικρούς και μεγάλους, εμπορικό κέντρο των Βορείων προαστίων και χόρτασε FIFA και PS5.

Ο Κωτσόβολος σε συνεργασία με το PS5, στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens, έστησε ένα ανεπανάληπτο stage για να φιλοξενήσει τις εικονικές ποδοσφαιρικές σου αναζητήσεις. Έλα στην παρέα για να παίξεις, να ανταγωνιστείς και να επιβεβαιώσεις αν όντως είσαι τόσο καλός, όσο υπερηφανεύεσαι στα φιλαράκια.

 

 

Οι πέντε του stage

Το σκηνικό περιλαμβάνει πέντε κονσόλες PS5 που περιμένουν εσένα και τους φίλους σου να ξεκαθαρίσετε της διαφορές σας στο FIFA. Βέβαια, η μάχη δεν θα είναι πριβέ. Μπορείς να παίξεις με οποιονδήποτε θα βρίσκεται στο stage. Μπορείς να μετρήσεις τις δυνάμεις σου χωρίς να ξέρεις πόσο καλός είναι ο αντίπαλος σου, να κάνεις φίλους και, εν μέσω Μουντιάλ, να τεστάρεις τις εθνικές ομάδες που βρίσκονται στη διοργάνωση.

Εκτός όλων των παραπάνω, είναι ευκαιρία, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να τεστάρεις και το FIFA23. Το παιχνίδι βρίσκεται στην αγορά από τα τέλη Σεπτεμβρίου, διαθέτει όλες τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο του καλοκαιριού, περιλαμβάνει 19.000+ παίκτες (άνδρες, γυναίκες) και παρέχει υψηλή gaming εμπειρία μέσω της τεχνολογίας HyperMotion2. Για σένα λοιπόν που μπορεί να μην εχεις ασχοληθεί ακόμα με την τελευταία έκδοση του franchise, αυτή είναι η ευκαιρία σου. Μπορεί να ήρθε η ώρα σου, εν μέσω Μουντιάλ, να αγαπήσεις το FIFA και να το προσθέσεις στη Χριστουγεννιάτική σου λίστα.

 

Μη σε πάρουν τα… Χριστούγεννα

Το FIFA θα σε σαγηνεύσει, το PS5 θα σε κάνει να κολλήσεις και τα φώτα του stage του Κωτσόβολου θα σε τρελάνουν και θα σε βάλουν σε Χριστουγεννιάτικο μούντ. Μην περιμένεις όμως να φτάσουν τα Χριστούγεννα για να ζήσεις τη γιορτή. Το stage θα σε περιμένει μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου. Πάρε λοιπόν φίλους, οικογένεια, γνωστούς και let’s play some FIFA στο Τhe Mall Athens.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη