To Top Gun Maverick DLC έρχεται στις 25 Μαΐου στο Flight Simulator

by Aggeliki Tsoukana

 

Ποιο είναι το απόλυτο παιχνίδι για τους φανατικούς με τα αεροπλάνα και τις πτήσεις; Φυσικά το Flight Simulator της Microsoft. Και ποια είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές χολυγουντιανές ταινίες των ‘80s με πασίγνωστο πρωταγωνιστή, που έγραψε ιστορία σαν πιλότος μαχητικού και που σε λίγες μέρες θα γίνει και η πρεμιέρα της νέας ταινίας του όπου αναβιώνει τον θρυλικό του ρόλο; Αν μετά από όλη αυτή την περιγραφή δεν πήγε το μυαλό σου στον Tom Cruise και το Top Gun, μάλλον έχεις γεννηθεί μετά το 2000. Τι κοινό λοιπόν έχει το Flight Simulator με το επερχόμενο Top Gun Maverick;

Το επόμενο DLC που θα γίνει διαθέσιμο για PC και Xbox Series X στις 25 Μαΐου, ταυτόχρονα δηλαδή με την πρεμιέρα της ταινίας. Όσο για το τι θα περιλαμβάνει το εν λόγω DLC, ακόμα και τώρα Microsoft και Paramount κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, όμως σύμφωνα με την Asobo Studio, που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του τίτλου, το DLC θα σου επιτρέψει να βιώσεις από πρώτο χέρι πως είναι να είσαι TOP GUN πιλότος του αμερικανικού ναυτικού. Επομένως περιμένουμε να δούμε τα θρυλικά F-16 στη λίστα των αεροπλάνων του Flight Simulator και γιατί όχι και κανένα αεροπλανοφόρο.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη