Τον Δεκέμβριο θα αποκαλυφθεί το πρώτο trailer του Grand Theft Auto 6

by Aggeliki Tsoukana

Ο πρόεδρος της Rockstar Games, Sam Houser, ανακοίνωσε αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι video gamers στην υφήλιο. Το πότε θα προβληθεί επιτέλους το πρώτο trailer για το επόμενο παιχνίδι της σειράς Grand Theft Auto. Θα πρέπει απλά να κάνεις υπομονή μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου και δεν αποκλείεται τα αποκαλυπτήρια να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των The Game Awards 2023, που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Δεκεμβρίου.

 

Ολόκληρο το μήνυμα του Houser έχει ως εξής:

Τον επόμενο μήνα συμπληρώνονται 25 χρόνια από την ίδρυση της Rockstar Games.

Χάρη στην απίστευτη υποστήριξη των παικτών μας σε όλο τον κόσμο, είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε παιχνίδια τα οποία αγαπάμε πραγματικά – χωρίς εσάς, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό και είμαστε τόσο ευγνώμονες σε όλους εσάς που μοιραστήκατε αυτό το ταξίδι μαζί μας.

Η Rockstar Games ιδρύθηκε το 1998, με το σκεπτικό ότι τα βιντεοπαιχνίδια θα μπορούσαν να γίνουν τόσο απαραίτητα για τον πολιτισμό όσο κάθε άλλη μορφή ψυχαγωγίας και ελπίζουμε ότι δημιουργήσαμε παιχνίδια που αγαπάτε, στην προσπάθειά μας να γίνουμε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας ενημερώνουμε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου, θα κυκλοφορήσουμε το πρώτο trailer για το επόμενο Grand Theft Auto.

Ανυπομονούμε για πολλά ακόμη χρόνια να μοιραζόμαστε αυτές τις εμπειρίες με όλους εσάς.

Μένει να δούμε αν παρακολουθήσουμε πλάνα από το gameplay ή απλά κάποια cutscenes και αν θα μάθουμε το σπουδαιότερο, δηλαδή την ημερομηνία κυκλοφορίας και σε ποια formats θα κυκλοφορήσει το Grand Theft Auto 6.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σε ενημερώσουμε άμεσα.

Μπορείς να δεις ακόμη