Βάζουμε τα 9 δώρα της μαμάς «στην πρίζα»!

by K Admin

 

 

Από την Ιωάννα Σταμούλου


 

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη στις μητέρες.  Φέτος η γιορτή της μητέρας πέφτει στις 13 και σου ετοιμάσαμε μια λίστα με δώρα που θα της αρέσουν πολύ.

Διάλεξε αυτό που χρειάζεται περισσότερο για να της το χαρίσεις:

 

 

1. Kenwood CH580 Πολυκόφτης

 

Πανίσχυρος με κανάτα περιεκτικότητας 500ml, με 2 μαχαίρια και 2 ταχύτητες, θα ψιλοκόβει, θ’ αλέθει και θα πολτοποιεί σε χρόνο dt. Λύσε της τα χέρια γιατί o παλιός «αγκομαχάει»…

 

 

 

 

2. Kenwood KN650 Ηλεκτρικό Μαχαίρι

 

 

Με 2 ζευγάρια ανοξείδωτες λάμες κι εργονομική λαβή για να κάνει το κόψιμο του νουά «παιχνίδι» και να κόβει με άνεση, και σε λεπτές φέτες, από ψωμί μέχρι κρέας από την κατάψυξη.

 

 

3. Izzy S402 Λεμονοστίφτης

 

 

Για να στύβει τις πορτοκαλάδες και τις λεμονάδες της με μεγάλη ευκολία κι απευθείας στο ποτήρι.

 

 

 

 

 

4. Krups Piccolo Giftbox Red Πολυκαφετιέρα

 

Που λειτούργει με το σύστημα καψουλών Dolce Gusto για ν’ απολαμβάνει στο λεπτό με τις φίλες της μια τεράστια ποικιλία κρύων και ζεστών ροφημάτων, από εσπρέσο μέχρι φραπέ, σοκολάτες, τσάι και πολλά άλλα!

 

 

5. Russell Hobbs 22601 Textures Φρυγανιέρα

 

 

 

Ιδανική για να φρυγανίζει κρουασάν, ή στρογγυλά ψωμάκια και ν’ απολαμβάνει το πρωινό της με στιλ, γιατί έχει άλλη γλύκα το βούτυρο αλειμμένο πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

 

 

 

6. Kenwood AT850 Ζυγαριά Κουζίνας

 

Με ψηφιακή οθόνη, μέγιστο βάρος 8 κιλών, κι ακρίβεια 2 γραμμαρίων για να ζυγίζει με ακρίβεια από τα υλικά του κέικ μέχρι το κατσικάκι του Πάσχα.

 

 

 

7. Moulinex DD873D Infiny Force Ultimate Ραβδομπλέντερ

 

 

Πανίσχυρο με μεταλλικό πόδι ανάμιξης που δεν «φοβάται» ούτε χαμηλές, ούτε υψηλές θερμοκρασίες, με 25 ταχύτητες κι εργονομική λαβή από μαλακό υλικό για να γίνει εξπέρ σε κρύες σούπες και στα βελουτέ.

 

 

 

 

8. Imetec Bellissima S5 2200 Σεσουάρ Μαλλιών & B21 100 Ισιωτική Μαλλιών

 

Για να στεγνώνει, να φτιάχνει και να ισιώνει τα μαλλιά της ώστε να είναι πάντα όμορφα και λαμπερά!

 

 

9. Izzy 1268 New Line Βραστήρας

 

 

Aνοξείδωτος ισχύος 2200 Watt, με μεγάλη χωρητικότητα 1,7 λίτρα, κι αποσπώμενο φίλτρο νερού για να έχει στο λεπτό βραστό νερό για κάθε χρήση.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη