Xbox One S All-Digital, η νέα κονσόλα χωρίς Blu-Ray Drive

 

Μετά από πολλές φήμες και πληροφορίες που διέρρευσαν, η Microsoft αποκάλυψε κι επίσημα το Xbox One S χωρίς blue-ray drive. Η νέα έκδοση της κονσόλας έρχεται με την ονομασία Xbox One S All-Digital Edition και με αρκετά μειωμένη τιμή, συγκριτικά με τα προγενέστερα μοντέλα.

Ο σχεδιασμός του Xbox One S All-Digital Edition είναι ολόιδιος με αυτόν του Xbox One S, με τη διαφορά ότι δεν έχει ενσωματωμένο 4K Blu-ray drive, πράγμα που σημαίνει ότι δεν παίζει φυσικούς δίσκους. Η κονσόλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ψηφιακό περιεχόμενο, αλλά υποστηρίζει δυνατότητα ροής βίντεο για streaming εφαρμογές όπως το Netflix. Η κονσόλα περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 1ΤΒ, ενώ έρχεται πακέτο με ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox και τις ψηφιακές εκδόσεις των Minecraft, Sea of Thieves και Forza Horizon 3. Στο πακέτο περιλαμβάνεται επίσης, δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή Xbox Live Gold για 1 μήνα.

Παράλληλα, η Microsoft δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους Xbox One να δοκιμάσουν τη νέα συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass με μόλις €1 για τους τρεις πρώτους μήνες.

 

Μπορείς να δεις ακόμη