ΜΕ ΤΡΙΑ LIVE SERVICE GAMES ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ FORTNITE

by Aggeliki Tsoukana

Ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε για το Fortnite. Αυτή τη φορά μέσω ενός Big Bang Event, στο επίκεντρο του οποίου βρέθηκε μια συναυλία με τον δημοφιλή ράπερ Eminem να τραγουδάει το Lose Yourself.

 

Στην αρχή, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο πρώτο νησί του Fortnite, το οποίο θα επιστρέψει στο παιχνίδι εντός του 2024. Στη συνέχεια, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μερικές στιγμές από το παρελθόν του παιχνιδιού, όπως την εκτόξευση ενός πυραύλου, τη συντριβή ενός μετεωρίτη και στη συνέχεια όλα χάθηκαν σε μια μαύρη τρύπα.

Έπειτα όλοι εισήλθαν σε μια σειρά από portals, το καθένα με διαφορετική θεματολογία. Πρώτα απ’ όλα έκανε την εμφάνισή του ένα νησί με χαρακτήρες LEGO να περιφέρονται σε αυτό, να πολεμάνε και να δημιουργούν κατασκευές. Ακολούθησε ένας φουτουριστικός αγώνας με αυτοκίνητα και τέλος, τη στιγμή που βρέθηκε επί σκηνής ο Eminem, οι παίκτες κλήθηκαν να πατήσουν συγκεκριμένα πλήκτρα που αντιπροσώπευαν νότες, λες και βρίσκονταν στο Guitar Hero.

 

Με τον τρόπο αυτό, η Epic Games αποκάλυψε ένα μέρος από το μέλλον του Fortnite, που περιλαμβάνει τρία live service games. Το ξεκίνημα γίνεται στις 7 Δεκεμβρίου με το LEGO Fortnite, μια περιπέτεια που απευθύνεται σε κοινό όλων των ηλικιών, σχεδιασμένη με τρόπο τέτοιο που να προωθεί τη δημιουργικότητα, τους πειραματισμούς και τη συνεργασία μέσω του παιχνιδιού. Στις 8 Δεκεμβρίου παίρνει σειρά το λανσάρισμα του Rocket Racing. Είναι εμπνευσμένο από τις αίθουσες των arcades και θα προσφέρει έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό από πίστες, για υψηλές ταχύτητες και ανταγωνισμό με τους φίλους σου. Πίσω από τη δημιουργία του βρίσκεται η Psyonix, γνωστή από το άκρως επιτυχημένο Rocket League. Τέλος, στις 9 Δεκεμβρίου έρχεται το Fortnite Festival της Harmonix. Ετοιμάσου να δείξεις το μουσικό σου ταλέντο, είτε μόνος, είτε με την παρέα σου, ως συγκρότημα. Το Fortnite Festival Season 1 θα ξεκινήσει με τον The Weeknd, που θα είναι το πρώτο Music Icon του τίτλου.

Ένα από τα highlights του Fortnite Chapter 5, είναι η δυνατότητα που θα έχεις να τροποποιήσεις τα όπλα σου. Είναι κάτι που ζητούσε επίμονα εδώ και χρόνια η κοινότητα των παικτών. Ένα παράδειγμα για τις δυνατότητες που θα έχεις περιλαμβάνεται στο παρακάτω video.

 

 

Το Fortnite κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Epic Games Store) και Android.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη