eFootball PES 2020: Η επόμενη εξέλιξη στη σειρά

by k-Admin 3

https://www.youtube.com/watch?v=fK3_uf8FLHc

Η δημοφιλής ποδοσφαιρική σειρά Pro Evolution Soccer έρχεται πλήρως ανανεωμένη και συναρπαστική, με την Konami να επικεντρώνεται στα eSports. Κάτι που φαίνεται κι από την μετονομασία της σειράς σε “eFootball PES“, με τους Lionel Messi και Ronaldinho να επιστρέφουν στο εξώφυλλο.

 

Ανασχεδιασμένο gameplay

To πρώτο trailer του eFootball PES 2020, μας δίνει μια ιδέα από τα νέα χαρακτηριστικά του ανασχεδιασμένου gameplay, όπως είναι το νέο σύστημα Finesse Dribble που αναπτύχθηκε με τις οδηγίες του Andres Iniesta, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού τίτλου της Konami.

Χάρη στις νέες 1st Touch Techniques, οι παίκτες θα μπορούν να βγάζουν την εκρηκτικότητα και την μαεστρία των κινήσεών τους στο γήπεδο. Με τη χρήση και των δύο αναλογικών μοχλών, οι ντρίπλες θα εκτελούνται με περισσότερη ακρίβεια, ενώ τα βελτιωμένα ball physics απογειώνουν το ρεαλισμό στην πορεία της μπάλας. Επίσης, η Konami εισαγάγει την τεχνολογία Context Sensitive Kick-Accuracy, η οποία έρχεται να εμπλουτίσει τις βασικές λειτουργίες σουταρίσματος, προσφέροντας ακόμη πιο ομαλό και στρατηγικό «τελείωμα» φάσεων.

 

 

Βελτιωμένη μηχανή γραφικών

To eFootball PES 2020 φέρνει πολλές αλλαγές στη σειρά και σε επίπεδο γραφικών. Συγκεκριμένα, η μηχανή φωτισμού και τα μοντέλα των ποδοσφαιριστών έχουν σχεδιαστεί από την αρχή, ενώ υπάρχουν πλέον ακόμη πιο ρεαλιστικά cutscenes και replays. Επιπρόσθετα, θα μπορείς να απολαύσεις μια νέα γωνία θέασης που θολώνει τα όρια μεταξύ παιχνιδιού και πραγματικής ποδοσφαιρικής μετάδοσης.

 

 

Master League Remastered

Η λειτουργία Master League έρχεται πλήρως ανασχεδιασμένη με την προσθήκη των θρυλικών προπονητών όπως ο Diego Maradona, ο Zicko και πολλοί ακόμη, ενώ το νέο σύστημα διαδραστικών διαλόγων θα σου επιτρέπει να «χτίσεις» τη δική σου πλοκή.

Η αγορά μεταγραφών επίσης εμπλουτίζεται με έναν ολοκαίνουργιο αλγόριθμο που θα φέρνει τις αμοιβές, τα έξοδα μεταγραφών και άλλα στοιχεία πιο κοντά στην πραγματικότητα. Επιπλέον, θα έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόσεις τα μοντέλα των προπονητών και να δημιουργήσεις τα δικά σου λογότυπα για τις συνεντεύξεις Τύπου.

 

 

Γνωριμία με τη λειτουργία Matchday

Επίλεξε πλευρά και ένωσε τις δυνάμεις σου με νεοεισερχόμενους και βετεράνους ποδοσφαιριστές σε μια νέα λειτουργία που ενσωματώνει την ουσία της ποδοσφαιρικής κουλτούρας. Ο λόγος για το Matchday mode, το οποίο βγάζει τον παίκτη από τη θέση του θεατή και τον βάζει μέσα στο γήπεδο. Θα μπορείς να πάρεις το μέρος της μιας από τις δυο ομάδες στην αρχή κάθε εβδομαδιαίου event. Το Matchday mode υπόσχεται να προωθήσει την ανταγωνιστική πλευρά του παιχνιδιού συνδυάζοντας τα αποτελέσματα των πραγματικών αγώνων.

To eFootball PES 2020 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και PC και μπορείς να το προ-παραγγείλεις τώρα μέσα από τα καταστήματα Κωτσόβολος.

Μπορείς να δεις ακόμη