PlayStation Plus & Xbox Live Gold: Δωρεάν τίτλοι Ιουλίου 2019

by K-Admin 1

Η Sony και η Microsoft ανακοίνωσαν τους δωρεάν τίτλους Ιουλίου που θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές PS Plus και Xbox Live Gold, με τις κάρτες συνδρομής που μπορούν να προμηθευτούν από τα καταστήματα Κωτσόβολος.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro που έχουν ενεργή συνδρομή θα μπορούν να μπουν στη μεγαλούπολη του Detroit: Become Human και να αναλάβουν τον ρόλο τριών διαφορετικών ανδροειδών χαρακτήρων την ώρα που ο λαμπρός αυτός νέος κόσμος ετοιμάζεται να βυθιστεί στο χάος. Θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να καθίσουν στο τιμόνι της arcade προσομοίωσης αγώνων δρόμου της Aquiris Game Studio, με τίτλο Horizon Chase Turbo, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα κλασικά παιχνίδια αγώνων δρόμου της δεκαετίας του 1990.

 

 

Σε ό,τι αφορά στους δωρεάν τίτλους Xbox Games With Gold, οι κάτοχοι Xbox One και Xbox One X θα έχουν στη διάθεσή τους το πολυβραβευμένο puzzle-platformer Inside (1-31 Ιουλίου) και, στη συνέχεια, θα προστεθεί το κλασικό platforming Big Crown: Showdown (16 Ιουλίου – 15 Αυγούστου), το οποίο προσφέρει επικές μάχες σε τοπικό και online multiplayer για 4 παίκτες.

Για το διάστημα 1-15 Ιουλίου, οι κάτοχοι Xbox 360 με ενεργή συνδρομή Gold θα μπορούν να παίξουν δωρεάν το Castlevania: Symphony of the Night, ενώ από τις 16 μέχρι τις 31 του μήνα θα προστεθεί το Meet the Robinsons, ένα puzzle game βασισμένο στην ομώνυμη animated ταινία. Οι εν λόγω τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι και στο Xbox One μέσω του προγράμματος Backwards Compatibility.

Καλή διασκέδαση!

Μπορείς να δεις ακόμη